Направи си сам легло. Майсторски класове и колекции от снимки

Направи си сам легло. Майсторски класове и колекции от снимки (20)

Всичко започва с идея. Всъщност Направи си леглото не е такъв проблем, защото за това има много инструкции, стъпка по стъпка снимки и видеоклипове. Важното е, че вашето легло за сънища съответства на функциите и естетическите нужди, които имате предвид.

Ето няколко идеи, най-вече примери за това как да направите направете сами сгъваеми леглакоито не само спестяват място, но и правят вашия дом привлекателен. За почитателите на нестандартните решения има няколко варианта за оригинални дизайни, от средновековно легло до легло с робот с стъпка по стъпка инструкции за производство. И ако цените комфорта, можете да научите как да направите просто джоб за леглода съхранявате дистанционното управление, мобилния телефон и други необходими неща.

Да спим на висящо легло - най-приятното нещо на света. Прилича на люлка, но за възрастни те кара да спиш като дете. Ето малък избор от стъпка по стъпка инструкции как да направите направете висящо легло, няколко опции люлеещи се легла за вила и градина и дори няколко примера за висящи маси, така да се каже, за пълен комплект.

Напоследък на пазара за интериорен декор се появиха много модели висящи легла и това не е изненадващо! Разбира се, можете да си купите в магазин за мебели, но защо да харчите пари, ако можете самостоятелно да проектирате и правите направете сами висящо легло, Както ще видите от представените примери, това изобщо не е трудно. Висящите легла могат да бъдат органично комбинирани с всяка тема на декора, независимо дали са модерни или класически! Прост и удобен легла люлка ще ви даде много прекрасни моменти на отдих на открито.

Красивите и практични табла за глава са част от комплекта спалня и добре проектиран интериор. Вместо да отидете в магазин за мебели, можете да направите направете сами дървено табло, Ето една отлична колекция от 25 импровизирани табла от дърво. Някои от тях са толкова прости, че можете да ги направите буквално вечер.

Повечето са наистина евтини, а някои могат да бъдат направени на практика без никакви разходи. Например от стари дъски или табла от палети, Представете си страхотна нова спалня след няколко часа, а в същото време бюджетът ви остава сигурен и стабилен! Вижте примерите, представени тук, и направете един от тези дървени табла за вашата спалня. За да събудите въображението си, в края на статията вижте голямата галерия - 200 снимка на дървено табло в интериора.

От практическа гледна точка главата на леглото е част от рамката. А с естетическото - това е чудесно допълнение към интериора. Представена тук идеи за глава различни видове, форми и дизайн със стъпка по стъпка снимки и инструкции. Всички примери, това е, което можете да направите със собствените си ръце и без специални разходи значително да освежите интериора на вашата спалня.

Всяка стая има фокус, едно основно парче мебели, което доминира визуално, привличащо вниманието. В спалнята може да бъде красиво табло, Останалата част от декора, дизайна и декора допълват външния вид на стаята, което ще се отрази на настроението ни. Направете глава не е трудно, така че си струва да положите малко усилия, за да направите спалнята по-удобна.

Таблата на играта играе активна роля в трансформирането на цялостния интериор на спалнята. Направете меко тапицерия направете го сами е съвсем реалистично, което ще ви помогне да създадете атрактивен фокус в стаята с минимални усилия. Едно от основните предимства на тази мебел е, че по толкова прост начин е лесно да превърнете скучно легло в стилно аристократично легло.

Основна функция меко таблобезспорно естетически, в допълнение, той има уникалната способност на малка стая визуално да прави повече. Има различни начини за тапицерия - замазка за карета, плочки, възглавници, с орнаменти. Можете да направите таблото за глава за всеки дизайн - голям или малък, прост или къдрав. Тридесет примера направи си сам меко табло със стъпка по стъпка снимки и инструкции, представени в тази статия, ще ви помогнат по много евтин начин буквално да преобразите интериора на спалнята.

Металните легла съчетават ненадмината издръжливост и изискана красота, създавайки уникален стил, който съответства на декора на вашата спалня. Разбира се направете сами метално легло малко по-твърд от дървения. Но силата на метала е неоспорима.

Легло, направено от метал, няма да се напука или огъне. Никога няма да се притеснявате от деформация или разхлабване на рамката и плюс, това улеснява преместването на леглото, ако е необходимо. И да направите без заваръчна машина и друго скъпо оборудване, можете да направите легло от метални тръбиизползване на фитинги и адаптери. В тази статия ще намерите 20 примера със стъпка по стъпка снимки, как да направите метално легло направете го сами по различни начини.

Имате ли малък апартамент или ограничен бюджет за пълноценни скъпи мебели? За да разрешите тези два проблема, направете си диван легло, Не жертвайте красотата на интериора в опит да спестите място. Изпълнявайки двойни функции, разтегателните дивани спестяват място. Ето защо те са идеални за малки апартаменти, където поставянето на стандартни мебели понякога е трудно.

На себе си направете разтегателен диван у дома, няма да ви трябват скъпи инструменти или специални знания. Ще се убедите в това, когато прегледате 15-те инструкции, представени тук, със стъпка по стъпка снимки на диванните легла, направени сами. Основното предимство на домашния дизайн, можете да добавите нужните функции и да промените дизайна по ваш вкус. За разлика от обикновен диван, който е ограничен до хола, диванът може да бъде инсталиран в спалнята, детската стая, хола и дори в офиса.

Дървено легло може да придаде на вашата спалня стил, елегантност и характер поради външния си вид. Ако искате да знаете как да направите дървено легло със собствените си ръце, вижте 30 страхотни майсторски класа. Това е не само начин да спестите пари, но и чудесна възможност да реализирате своя потенциал и да получите удовлетворение от добре свършена работа. Дървесината е естествен продукт, и когато вие Направи си леглото, винаги можете да направите свои собствени щрихи за уникален дизайн.

Статията представя как да направите:

  1. Направете самостоятелно единично легло, изработено от дърво
  2. Направи си дървено двойно легло
  3. Направи си летящо легло от дърво
  4. Дървено легло с високо табло
  5. Направи си дървена рамка за легло
  6. Платформа за легло
  7. Дървено легло с чекмеджета за съхранение
  8. Легло в японски стил
  9. Легло във френски стил
  10. Направи си легло с четири плакати

Почивката за лека нощ е от първостепенно значение за продуктивен и здравословен живот. Ако вземете направете легло от дърво със собствените си ръцетогава печелите не само в цената. Ще можете да сглобите дизайн, който е идеален за вас, ще съответства на вашия начин на живот и предпочитания.

Най-важното е да знаете точно какво точно искате да направите. Представена тук Направи си чертежи от дървено легло с стъпка по стъпка снимки и инструкции, размери на части и схеми за монтаж. Просто трябва да изберете подходящия модел от опциите по-долу - от обичайното единично легло до икономичното легла с чекмеджета за съхранение и стилен легла на платформаи ако имате затруднения, използвайте връзката към уебсайта на източника.

Когато шкафовете са пълни и гаражът вече не е свободен, е време да погледнете под леглото. И конкретно тогава направете легло с чекмеджета за съхранение! Идеята за организиране на съхранението под леглото е не само разумна, но и икономична. Разумно, защото толкова свободно пространство не трябва да се губи, а икономично, защото да се направи легло с място за съхранение или просто отделно кутии за съхранение под леглотоМожете да го направите сами.

Статията представя 20 страхотни примера. Всичко това легла със склад направени на ръка. Ако харесвате идеи, можете да изберете подходящия вариант за вашата спалня. Вижте също 8 примера. как да направите кутии за съхранение под леглото. Всички примери с кратко описание, стъпка по стъпка снимки и линк към сайт, където можете да прочетете подробни инструкции.

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...