Пейки от пепелници: удобна пейка за 55 минути

блок пейка блок пейка

Бетонните блокове и дърво осигуряват перфектната комбинация от материали за изграждане на евтини, трайни и удобни пейки. За тази мебелна дървесина от палети, стари дъски и като цяло всеки дървен материал втора ръка е идеална. Cinder блокове създават силни опори, които ви позволяват да създавате много различни предмети от мебели на открито. Меките декоративни възглавници ще добавят яркост и уют в дизайна на пейката, ще създадат комфорт и ще помогнат за декориране на места за сядане на открито. Саковете са идеални за декорация. K блок пейки Можете да направите различни маси - странични, трапезарни, конзолни, цветни лехи, всички тези неща добавят уникални детайли към озеленяването на двора или лятната вила.

Полимерни блокове и дърво - универсални материалиПодходящ за интериорна декорация. Те се съчетават добре с всички външни мебели и декор на дома. Силни и издръжливи шлакоблокове, идеални за изработка бетонни градински пейки и таблици, които позволяват промени в дизайна.

И важното е, че шлаковите блокове са относително евтинОсвен това след изграждането винаги има нещо, така че в повечето случаи дори не е нужно да купувате нищо отделно. Те се предлагат в различни земни цветове - бежово, синкаво-сиво, розово-кафяво, червеникаво-кафяво и сиво. Тези цветове изглеждат естествени и създават зашеметяващи неутрални цветови комбинации с естествен камък, метал и дърво. Шлаковите блокове се предлагат в различни форми, размери и текстури. Следователно всякакви пейка, която ще направите от блокове със собствените си ръцеще бъде уникален.

Дъските или малките трупи са добре подходящи за градинска пейка. Докато металните седалки не са подходящи за всеки стил, дървените мебели и шлаковите блокове изглеждат естествено и в хармония с обкръжението, Тези дизайни съчетават функционалност, простота и неутрален вид, създавайки елегантни или селски продукти, които са идеални за открито. Те са силен, практичен, издръжлив, Най-простата градинска пейка е няколко дървени дъски и бетонни блокове, които служат за опори. Да направя направете сами пейка от блокче Нито опит, нито специални инструменти са необходими. Такава конструкция може да бъде изградена много бързо, а ако е необходимо също толкова бързо разглобете и се преместете на друго място, Всеки може да изгради тези мебели на открито от шлаки и дърво.

Нуждаете се от улична пейка в двора? Ето един страхотен проект, много прост, можете да го направите за минути ... Направете тази красива пейка на открито, като използвате само шлакове и дървен материал само за пет до шест прости стъпки. Слой боя и възглавници ще направят тази пейка уникална.

Ще ви трябва:

  • 12 блока с шлака (6 от всяка страна)
  • 4 бара 10 х 10 см, дължина 3 м
  • Лепило за бетон
  • възглавнички
  • боя

И тези инструменти:

  • Колело за рулетка
  • ниво
  • четка

Изравнете платформата, поставете долните блокове на земята, нанесете лепило и фиксирайте горните блокове. Поставете прътите в дупките. Това е всичко! По-долу разгледайте няколко варианта за дизайн на пейки от външен блок. Всички вървят почти еднакво.

направете сами пейка от блокове

направете сами пейка от блокове

направете сами пейка от блокове

направете сами пейка от блокове

направете сами пейка от блокове

направете сами пейка от блокове

направете сами пейка от блокове

направете сами пейка от блокове

направете сами пейка от блокове

Можете да направите невероятни неща от шлаки. В тази статия ще намерите селекция от такива примери “Направете сами мебели от шлакобасни блокове 108 снимки» https://i.expert-h.com/mebel-dlya-sada/mebel-iz-shlakoblokov-svoimi-rukami. Това е наистина много интересен материал по отношение на дизайна.

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...