Как да направите детска къща евтино и бързо. Майсторски клас.

направете си детска къща направете си детска къща

Страхотен вариант на бюджет направете сами детския дом, Защо бюджет? Защото тук са използвани само използвани материали - палети, стари дъски и подрязване на нарязан дървен материал от дърводелска работилница. Основните разходи са закупуването на винтове, бои и плексиглас (акрилно стъкло, тъй като е по-безопасно за децата). Време и използвани инструменти според вашите възможности. Общите размери са 260 х 260 см, проектът е показан по-долу на диаграма, направена на компютър. Как да направите детска къща със собствените си ръцеПрочетете инструкциите по-долу.

 

 1. Подготовка на палети, Счупете всички палети и отстранете гвоздеите, винтовете, скобите, ... използвайте лома или голяма плоска отвертка.
 2. Създаване на база, За да създаде квадратна основа, авторът използва дъски с размери 260 см. В интервала едни и същи дъски, нарязани на 4 см, по 2 см от всяка страна, за да се поберат между външните дъски. Всичко се завинтва с винтове 8 см. Подът е от дъски от палети.
 3. Рамки за стена, Всяка рамка трябва да се сглоби преди монтажа (2 отстрани, 1 отпред, 1 отзад) на основата. Снимката показва от какво се състои рамката на стената. В центъра е отвор на прозорец с размери 50 х 50 см. Размерите на рамката са 130 х 130 см. Там, където са прикрепени дъските, използвайте палетни греди, Имате нужда от 2 такива рамки. Прикрепете ги към основата с 8 см винтове.
 4. Предна рамка с две цели дъски в горната част, за стабилност. Лявата и дясната страна са еднакви. От всяка страна има отвор 50 x 50 см за прозорци. Ето ги разположен отгореотколкото стенни рамки. Врата с ширина 60 см и височина 115 см. Рамката се завинтва към основата, а стенните рамки се завинтват заедно с предната рамка.
 5. Задна рамка, Използвайте греди по цялата ширина, за да се свържете с рамките на стената. Поставете вътрешните греди вертикално, за да създадете опора. Завинтете към рамката на основата и стените. След тази стъпка всички напречни греди трябва да бъдат свързани помежду си и основата.
 6. Странични дъски, Всяка страна на стената съдържа 13 дъски, прикрепени отдолу нагоре. Всички дъски са закрепени с винтове 4 см към гредите. Трябва да изрежете дъските отстрани на отворите на прозорците. На гърба са използвани 2 колони от 13 дъски. Това е гърба, така че никой няма да забележи. Необходими бяха общо 78 дъски, тоест приблизително 12 палети от 7 дъски.
 7. Изграждане на веранда, Има две опорни греди на покрива вътре в основната рамка и диагонално закрепени с няколко винта. 8 греди отидоха на покрива, 2 от които са монтирани хоризонтално над стените.
 8. Покривът, На покрива завинтете 2 големи правоъгълника от шперплат. Ако те не покриват целия покрив, добавете 4 дъски от палети от всяка страна. Завинтете отстрани няколко дъски с шаркаиздълбан с къдрав трион.
 9. смилане, Пясъчете всички части с шлайф. Нанесете импрегнация. Покривът е покрит с тъмно сиви керемиди.
 10. прозорци, Всеки прозорец в тази къща за игра може да се отвори отвътре и отново да се затвори с помощта на малки ключалки.
 11. Вратата е направена от три части. Всяка от тях е направена от дъски от палети.

Крайният резултат. Боядисвайте отвътре и отвън и детската стая е готова.

направете си детска къща

направете си детска къща

направете си детска къща

направете си детска къща

направете си детска къща

направете си детска къща

направете си детска къща

направете си детска къща

направете си детска къща

Ето кратка версия на инструкциите и стъпка по стъпка снимки, пълната версия на сайта, връзката по-долу.

Ако смятате да го направите направете си детска къща, по-добре е да не отлагате, децата растат много бързо. Нуждаете се от идеи? Ето страхотна статия по тази тема: "Направи си сам детски дом 1000 снимки, рисунки, инструкции» https://i.expert-h.com/detskie-domiki/detskij-domik-svoimi-rukami-1000-foto-chertezhi-instruktsii. Представя няколко варианта за изработка на детски домове със собствените си ръце за всеки вкус и цвят!

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...