Две кошници хартия за 5 минути (Майсторски клас)

занаятчийска хартиена кошница занаятчийска хартиена кошница

Потърсете оригинален начин да опаковате подарък или да дадете сладкиши на деца. Ето два много прости начина да направите сладко направете хартиена кошница, Тоест можете да трансформирате една форма в друга, като използвате само един лист хартия. Готино, нали? Учете се много лесно, вземете красива цветна хартия, панделка и прочетете инструкциите. Пет минути и имате готов кош за мъфини.

 

И двете кошници ще бъдат направени от следващите първи стъпки. По-долу в първата снимка показани диаграмикак да сгънете хартия.

По този начин, ето първата стъпкакоето е необходимо за една от двете кошници.

Вземете лист хартия около ъглите, където има диагонални марки, и сгънете. Като цяло, за да не говорите дълго време, трябва да имате форма както е показано на втората снимка, с четири ъглови гънки.

След като ъглите се сгънат, трябва да решите коя кошница искате да направите. Нека първо го направим кош за четири отделения.

  1. Вземете ъгловите гънки и ги издърпайте към центъра.
  2. След това ще трябва да пробиете дупките във всяка гънка и да ги завържете с въже или лента, за да закрепите кошницата. Това е всичко. Сладко нали?
  3. На четвъртата снимка завършен кошвече пълни с тарталети и готови за изпращане.

втори хартиена кошница направи го толкова лесно.

  1. Повторете първата стъпка, която сте направили при направата на първата кошница.
  2. След това хванете всяка ъглова сгъвка и вместо да ги издърпате към центъра, огънете в лявата страна, след което залепете лента в средата кутии като показано на снимка 5.
  3. Повторете този процес с всички останали ъглови гънки, докато всички ъгли са огънати и залепени. Трябва да получите такава кутия, както виждате в същата снимка номер 5.
  4. Направете малка дупка от двете страни и завържете лентата, ще бъде дръжка на вашата кошница.
  5. Вижте колко е просто. На шестата снимка завършена версия на втория кошсамо тарталети вероятно се вписват малко по-малко.

Тези малки кошници могат да се използват за най-различни неща, полезно нещо и почти без разходи. Въпреки че вероятно искате да направите много хартиени кошницитогава трябва да разклоните за цветна хартия. Но вече не е нужно да бягате до магазина опаковка за подаръци

как да направите кошница от хартия със собствените си ръце

как да направите кошница от хартия със собствените си ръце

как да направите кошница от хартия със собствените си ръце

как да направите кошница от хартия със собствените си ръце

как да направите кошница от хартия със собствените си ръце

как да направите кошница от хартия със собствените си ръце

как да направите кошница от хартия със собствените си ръце

Кошницата е най-старото устройство за носене в историята на човечеството, което присъства във всяка култура. Това е може би една от най-устойчивите форми на народното изкуство. Изработване на кошници все още се практикува, само материалите са се променили. Преди това кошничките се правеха от върба или тръстика. Градско момиче може да е използвало парчета плат. Но каквито и материали да са избрали нашите предци, техните кошници не бяха само изкуство: те предназначен за употреба, Въпреки че тъкането все още е популярно, повечето от нас нямат достъп до върби или силни лози. Разбира се, можете да отидете до магазина и да купите. Но по някаква причина това не е толкова интересно, колкото колекцията от естествени материали. Но тогава имаме хартия, много различни видове. Затова нека се научим как да правим кошници от това, което имаме. Тук ще намерите най-различни примери за сладки занаяти: "Направи си кошници за хартия» https://i.expert-h.com/korzina/korzinki-iz-bumagi-svoimi-rukami. Там ще намерите модели, изтъкани от ивици хартия, красиви кошници с модули в техниката на оригами, сгънат акордеон и направени според шаблона, с ресни и във формата на цвете - всички примери със стъпка по стъпка снимки, Просто изберете правилната опция и започнете своята креативност.

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...