Направи си дървено легло 800 снимки, чертежи, инструкции стъпка по стъпка

как да направите дървено легло със собствените си ръце как да направите дървено легло със собствените си ръце

Дървено легло може да придаде на вашата спалня стил, елегантност и характер поради външния си вид. Ако искате да знаете как да направите дървено легло със собствените си ръце, вижте 30 страхотни майсторски класа. Това е не само начин да спестите пари, но и чудесна възможност да реализирате своя потенциал и да получите удовлетворение от добре свършена работа. Дървесината е естествен продукт, и когато вие Направи си леглото, винаги можете да направите свои собствени щрихи за уникален дизайн.

Статията представя как да направите:

 1. Направете самостоятелно единично легло, изработено от дърво
 2. Направи си дървено двойно легло
 3. Направи си летящо легло от дърво
 4. Дървено легло с високо табло
 5. Направи си дървена рамка за легло
 6. Платформа за легло
 7. Дървено легло с чекмеджета за съхранение
 8. Легло в японски стил
 9. Легло във френски стил
 10. Направи си легло с четири плакати

Дървено единично легло направете сами

направете сами дървено единично леглоТова ръководство ще ви покаже как да си направим единично легло (за матрак с размери 190 х 96 см) с използване на конвенционален дървен материал. Сглобяването не изисква специални умения. Инструментитекоито са използвани тук са тригерният трион, трион, бормашина и орбитална шлифовъчна машина. Въпреки че това легло може да бъде направено само с циркуляри и тренировки, Първо отрежете цялата дървесина по дължина. Това легло е направено за матрак 190 x 96 cm.

Ако вашият матрак има различен размер, ще трябва да коригирате тарифите. Списъкът на материалите и размерите на детайлите за леглото можете да намерите на уебсайта в подробните инструкции. Вижте по-долу в галерията стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/iz-dereva-svoimi-rukami#sigFreeIdd8c5fae246

Как да направите едно легло от дърво

как да направите единично легло от дървоЕто един прост пример как да направите едно легло го направете сами, Но бъдете внимателни, веднага щом видите колко лесно, достъпно и приятно е да направите мебелите си, просто не можете да спрете. Всъщност наистина не е трудно, просто прочетете инструкциите в сайта и вижте стъпка по стъпка снимки, Това легло е предназначено за малко момче, затова са го използвали тук чист шперплатТой е нетоксичен, не съдържа формалдехид и е направен от екологично чиста дървесина. Ще ви трябва много малко време направете легло от дърво със собствените си ръцеможе би няколко часа или така.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/iz-dereva-svoimi-rukami#sigFreeId4da7e3ec0a

Тапицирано единично легло

тапицирано единично леглоЕто как да направите две тапицирани бебешки легла, Инструкциите са написани за две легла, но ако имате нужда само от едно, просто разделете материалите наполовина. Ако планирате да използвате стандартен матрак, ще ви трябва регулирайте размера на основата, Стандартните матраци за яслите имат размер 132 х 65 см, което е твърде много за тази основа. Не забравяйте да измерите вашия матрак. Подробни инструкции със списък на материалите можете да намерите на уебсайта.

Вижте по-долу майсторския клас., която включва производството на рамка за легло и тапицерия.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/iz-dereva-svoimi-rukami#sigFreeId8c42c19380

Двойно легло от шперплат

Искате нещо необикновено? опитвам направете двойно легло от шперплат направете сами оригинален дизайн.

двойно легло от шперплатНе само това тук използвани са само 3 инструмента, но цената беше само 75 долара! Леглото беше сглобено от лист шперплат и 10 скоби за рафтове от ikea. Дизайнът е сглобен за един матрак, но той може да се регулира, за да пасне на матраци. крал и кралицаако добавите централните опори. Пълните инструкции могат да бъдат прочетени на уебсайта.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/iz-dereva-svoimi-rukami#sigFreeIdb8cab45f20

King Bed

двойно леглоЗа любителите на големи размери. Ето един пример как да си направим легло с размер цар от дърво го направете сами. Размерът на матрака в този случай е с дължина 202 см и ширина 193 см. Размери на готовото легло: табла - 85 1/4 216 см ширина (най-широката част на главата) х 140 см височина. Цялото легло, когато рамката е прикрепена към главата, е с ширина 207 х 121 см. Описанието на монтажа може да бъде намерено в инструкциите на уебсайта на автора, линкът може да бъде намерен под галерията. По-долу е показано майсторски клас с основните точки на направата на дървено легло със собствените си ръце.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/iz-dereva-svoimi-rukami#sigFreeId6e3ffc0507

Двойно легло от масив от снимки

Двойно легло от масив от снимкиЕто фоторепортаж от работилницата, как да направите легло от масивно дърво, Разбира сетова легло е направено на професионално оборудване по поръчка, но ако се занимавате самостоятелно с производството на мебели у дома, тази информация вероятно ще ви бъде полезна.

На сайта можете да прочетете голяма статия с много съвети и трикове и да погледнете много по-ниско в галерията подробни стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/iz-dereva-svoimi-rukami#sigFreeId7f95c58d98

Направи си домашно легло от дърво

Направи си дървено леглоЕто ръководство, как да направите дървено легло със собствените си ръце, Инструкциите в сайта са наистина много подробни, така че ще е ясно дори на начинаещ майстор. Така е кралическо легло, изработката отне около 12 часа от автора, включително времето за сушене. От материали ще ви трябват дъски с дължина 2,5 м: 15 бр. 2x4, 16 бр. 1x4, 6 бр. 1x8. И още 4 1x8 180 см дължина. Конвенционални ръчни инструменти и циркуляр, Имате нужда от конструкция с дължина 196 см и ширина 152 см, височина 71 см. Така матракът покрива 20 см, така че ще трябва да покриете 51 см с дърво. Това не включва използването на кутия за матраци. Леглото е сглобено от две части, Направете две еднакви рамки от 2x4 дъски с ширина 76 см и дължина 196 см. Първо изрежете (4) външни водачи с дължина 196 см, след това всички вертикални блокове (16 бр.) С дължина 43 см и вътрешната страна, блокове (24 бр.) По 68 см дължина.

За да прочетете пълните инструкции, как да направите дървено легло със собствените си ръце, използвайте връзката под галерията. Вижте процедурата за сглобяване по-долу за стъпка по стъпка снимки..

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/iz-dereva-svoimi-rukami#sigFreeId74e4c6619d

Как сами да си направите просто легло

как да направите просто легло го направете самиПредставена тук просто дървено леглоТова е еднодневен проект дори за майстор с малко опит. Електрически инструменти за изработка на това легло: трион за маса, ръчна бормашина, малък ренде и шлифовъчна машина От материали: три дъски 2x8, една 2x10, една 2x10 и две 2x2 бара, всички дървени стълби с дължина 2,5 м. Как да сглобите това просто легло със собствените си ръце е описано подробно в инструкциите на сайта. По-долу в галерията можете да видите няколко стъпка по стъпка снимки и диаграми на дизайна на леглото.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/iz-dereva-svoimi-rukami#sigFreeId0f5b8e3b0a

Как да направите двойно легло от дърво със собствените си ръце

Ето един пример как да направите дървено двойно легло със собствените си ръце.

как да направите двойно легло от дърво със собствените си ръцекак да направите двойно легло от дърво със собствените си ръце Можете да разгледате майсторския клас по-долу. стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/iz-dereva-svoimi-rukami#sigFreeId3804a4b2f7

Направи си летящо легло

Направи си сам скок за леглоУморени от традиционните мебели в спалнята и искате нещо необичайно? Направи си сам леглото - модерен и стилен. В интернет можете да намерите много различни опции за "скосяващи легла", с осветление, със и без табла, вградени нощни шкафчета и чекмеджета. И тук е представено много прост пример, Дизайнът е този. Рамката ще се поддържа на основната основна рамка с второ ниво, което поддържа кутията за матрак. Второто ниво трябва да съответства на нивото по-долу. Също така добавете отгоре странични лентиза да се осигури равномерен матрак за ниво. Прикрепете страничните стени, които могат да бъдат покрити със сива тапицерия и памук. По-долу можете да видите как изглежда на скиците.

Направи си сам скок за леглоНаправи си сам скок за леглоНяма много стъпка по стъпка снимки, но можете да прочетете малка инструкция на сайта.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/iz-dereva-svoimi-rukami#sigFreeId398992a929

Как да направите дървена рисунка на леглото

как да направите дървена рисунка на леглотоПоказани тук как да направите дървена рамка за легло го направете сами, Това не е труден проект, в допълнение, добра възможност да подобрите уменията си и да спестите малко пари. Това ръководство ще ви покаже как да направите евтина и проста рамка за леглонаправени от дървени дъски. За да се събере голяма квалификация не е необходимо, първоначален опит и няколко инструмента и материали са достатъчни. Много важно определете размера на матракакойто ще използвате и ще направите цялостен план преди да започнете проекта.

как да направите дървена рисунка на леглототук необходими материали с размерикоито трябва да готвите. Детайлите се обозначават с букви в диаграмата вдясно.

 • A - 2 дъски 2 × 10 дължина 80 1/2 ”(205 см)
 • B - 2 дъски 2 × 10 дължина 63 1/2 ”(161,5 см)
 • C - 4 бара дълги крака 4 × 4 5 ”(12,5 см)
 • D - 3 бара 2 × 2, дължина 80 1/2 ”(205 см)
 • E - 16 дъски 1 × 4 - 60 ленти с дължина 60 1/4 ”(153 см)

Вижте по-долу майсторския клас със стъпка по стъпка снимки..

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/iz-dereva-svoimi-rukami#sigFreeId96d9a8ce98

Как да си направим легло го направете сами бързо и евтино

как да си направите легло го направете сами бързо и евтиноВижте пример за около час направете евтино легло с кралица, с място за съхранение за по-малко от 30 долара, използвайки минимално количество инструменти. Това легло може безопасно да се нарече бюджетна опциятака замислен, че дизайнът трябва да бъде евтини, леки, издръжливи и с минимум отпадъци, Проектиран за използване с матрак без кутия и осигурява място за съхранение под размер, подходящ за конвенционалниям евтини пластмасови контейнери. Дизайнът на леглото осигурява добро вентилация за матрака, Готовите размери на горната част на леглото са 193 х 140 см. Матракът е 152 х 203 см. Малък надвес на матрака покрива краищата на летвите и не позволява да ги ударите, а също така ефективно използва стандартната дължина на дъските. Стъпка по стъпка инструкции, списък на материали и триони с размери можете да намерите на уебсайта. По-долу вижте снимката на майсторския клас.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/iz-dereva-svoimi-rukami#sigFreeId9d3b8f5b56

В галерията 35 снимки примери за легланаправени от това ръководство.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/iz-dereva-svoimi-rukami#sigFreeIdfc06f1372d

Дървено легло с високо табло

дървено легло с високо таблоДизайнът всъщност е много прост. Ако имате желание да направите това направете сами дървено легло с висок таблаИзползвайте указанието, предоставено тук. Авторът на проекта го направи всичко в един ден, Инструкцията се състои от две части, първо направете легло, а след това и главата. Можете напълно да използвате едното без другото, за да отговаряте на вашите нужди и пространство. Започнете, като направите разрези на митрания трион и след това джобни дупки, С помощта на тренировка прикрепете страните на леглото към краката с винтове през джобови отвори. След това прикрепете страничните дъски с лепило и винтове. Когато сглобявате и двете страни, прикрепете гърба и предната част, за да оформите рамката на леглото. Сега таблото! Първо изрежете всички дъски по размер. Всички те са с еднаква дължина, но са необходими различни отвори за джобове. При някои само в къси краища, докато за други е необходимо да се правят както в къси краища, така и на дълги страни. На диаграмите можете да видите как ще редувате дъски с дупки в джобовете, когато ги закрепите.

дървено легло с високо таблоЗа джобови отвори използвайте 3 см винтове, за да прикрепите всички дъски към таблото. Направете първо, След това прикрепете 1 × 2 дъски от всяка страна, като използвате едни и същи винтове. Закрепете задните носещи дъски с лепило за дърво и подрязващи нокти, а след това горната дъска с винтове с отвори за джобове през носещите дъски и отгоре.

Пълни инструкции с всички подробности, съвети и трикове можете да намерите на уебсайта на автора. Вижте по-долу майсторския клас по стъпка по стъпка снимки..

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/iz-dereva-svoimi-rukami#sigFreeId0551004f3d

легло с високо дървено тапицерияЕто още един подобен пример, как да си направим легло с висок дървен табла, Като външна рамка се използват дъски 2 х 8. За създаване на отвори за джобове използва авторът Kreg K5 джоб с джобове, Те ще са необходими в ъглите на страничните дъски и по горната част на всяка дъска. Много удобно е да използвате правоъгълна скоба на Kreg, с единия край, който се забива в отвора на джоба и държи свързващата платка, за да създаде ъгъл от 90 °. Това е като допълнителна ръка, След сглобяване на рамката, фиксирайте горните горни напречни греди, тук тя е 2 × 4 и 2 × 2 бара. Не забравяйте да измерите тези секции, защото всеки милиметър ще има значение, и това ще помогне да получите добър краен резултат. Горната рамка на леглото е монтирана от 4 страни с джобови отвори, които са вътре в рамката. Прикрепете опорите до всяка страна. Те ще държат напречните щанги, които държат матрака. За фиксиране са използвани лепило за дърво и 6 см Spax винтове. Как да завършите сглобяването на рамката и да направите главата на леглото, прочетете в инструкциите на уебсайта на автора на проекта. Вижте стъпка по стъпка снимки и диаграми в галерията.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/iz-dereva-svoimi-rukami#sigFreeId48e6dc211e

Направете си сам таблото с високо легло

Ето още един страхотен проект, ако желаете легла с висока глава.

 Направи си сам таблото с високо легло Направи си сам таблото с високо леглоКак да си направим легло погледнете стъпка по стъпка снимкиАко имате въпроси, прочетете инструкциите на сайта.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/iz-dereva-svoimi-rukami#sigFreeId5a496668f5

Дървено легло с тапицерия

дървено легло с тапицерияКато цяло проектът е прост, макар и изключително досаден. Просто трябва да запомните мантрата за следващите десет часа: "измерете, маркирайте, изрежете, пясък, боя, лепило, чукнете пирон". че накарайте дървено легло да го направите сами, започнете с най-малките триъгълници отгоре и отдолу и се придвижете към центъра. Вместо да използвате рулетка, дръжте дъските на място и веднага маркирайте. Нарежете дъските с дължина около 5 мм и след това 2 мм (около половината от ширината на триона), за да осигурите най-много прецизно прилягане, Всички краища се нарязват под ъгъл 45 °. Обърнете внимание, че повечето от фигурите са трапецоиди, а някои са паралелограми. съвет: започнете от центъра. Намерете центъра на главата, първо сгънете централните дъски, след което се придвижете към външния ръб на главата. Можеш боядисвайте дъските, преди да се прикрепите към леглото, Авторът използва няколко различни импрегнации. Честно казано, няма метод, правилен или грешен, просто боядисвайте както искате, понякога използвайки един и същ цвят, нанасяйки слоеве на две или три различни импрегнации. Използва се и тук метални скоби, Просто ги завинтете в дърво и двете части се закачат една върху друга. Много просто. Това е всичко, добавете опорите за матрак и леглото с размер на кралицата е готово! Подробният монтаж може да се прочетена сайта.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/iz-dereva-svoimi-rukami#sigFreeId0115d68a5d

Дизайнерско легло в модерен стил

модерен дизайн на леглотоТова е много прост дизайн. че Направи си леглото, трябват ви само три основни инструмента: бормашина, крег джиг и митра! За да започнете, отрежете краищата на 2 × 4 дъски с ширина 8 см, което ще придаде на леглото модерен вид. Така че диагоналните елементи да се поберат по-добре, отрежете едно парче малко по-дълго, Маркирайте центъра на основата, подравнете дъската и маркирайте ъгловите разфасовки. Пробийте отвори за джобове в краищата на диагоналните дъски и прикрепете дъските към основата с винтове и лепило.

За процедурата за по-нататъшно сглобяване можете да намерите на сайта. Майсторски клас вижте по-долу в галерията.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/iz-dereva-svoimi-rukami#sigFreeIde1742ebdb7

Платформа за легло с табла за глава

Вижте пример как да си направите красиво легло с орехова платформа.

Направи си легло от дървоЛеглото е изработено в работилницата на Джон Грийн по поръчка, ако искате да направите същото със собствените си ръце, подробно Вижте фоторепортажа по-долу за стъпка по стъпка снимки..

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/iz-dereva-svoimi-rukami#sigFreeId41a951e38b

Проста рамка за легло

проста рамка за леглоАко търсите прости и стилни мебели за вашата спалня, ето един чудесен пример за това как да направите прости дървена рамка за леглоЕ, таблото може да бъде направено отделно, ако е необходимо. Подробни инструкции могат да бъдат прочетени само на сайта някои коментари, Препоръчително е да сглобите леглото върху равна повърхност. Запомнете: на вертикалната греда има два винта и един на хоризонталната греда, които свързват монтажа на гредата към опорите. Само дванадесет броя за четирите ъгъла. За големи размери на матрака можете да добавите трета напречна греда в центъра. Вижте по-долу майсторския клас по стъпка по стъпка снимки..

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/iz-dereva-svoimi-rukami#sigFreeIdc4e6fdbd3e

Направи си дървена рамка за легло

Направи си дървена рамка за леглоЕто пример за това как да го направите сами направете рамка за легло, Последователността е следната. Първо измерете кутията. Това не е особено важно на този етап, но гарантира, че няма да сбъркате при закупуването на материали. Ето размерите на кутията за матрака 134 x 188 cm, След това изрежете дъските (списък на необходимите материали можете да намерите на уебсайта). За да сте сигурни, че рамката пасва на леглото, е необходимо да се извади двойната ширина на 2x4 бара от дължината на леглото. Ако леглото е 188 см, имате нужда от три бара 2x4s с дължина 180 cm. направете рамка за главата, изрежете наполовина дървен материал 2x4 с дължина 2,5 м, така че в крайна сметка да получите табла с височина около 120 см. За да направите основна рамка, Монтирайте долната и горната част на рамката успоредно на пода, на разстояние приблизително 180 см. Инсталирайте три 180-сантиметрови греди в двата края на горната и долната част и един в средата. Завийте два винта в края на долната греда и в един от 180 см греди, за да получите прав ъгъл. Повторете това и за четирите ъгъла, преди да прикрепите средната греда. Пълни инструкции как да направите рамка за легло го направете сами четете на сайта. Процесът на сглобяване е показан по-долу на стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/iz-dereva-svoimi-rukami#sigFreeId2880ab991d

Сглобяване на рамка за легло

монтаж на рамката на леглотоТази рамка за легло е проектирана да побира матрак в пълен размер. Дизайнът е проектиран така, че всички детайли могат да бъдат зададени ръчно без винтове или лепило, Леглото е разположено на височина 30 см от пода, а системата от свързващи ленти разделя леглото на 12 опорни квадрата. Частите са създадени от 3D модел за рязане с ЦПУ. използване Shopbot alpha, детайлите за леглото са изрязани от два листа шперплат с размери 10 х 20 х 2 см. Всички разфасовки се правят с помощта на 1/4 "крайна мелница за Shopbot.

След като изрежете файловете на CNC, трябва да шлайфате ръбовете на частите ръчно, за да осигурите плътно прилягане на всички части.

монтаж на рамката на леглотоСлед това сглобете леглото, като започнете от централните прорези. Поставете всички части и започнете монтажа с централни прорези, Внимателно поставете петте части, които се захващат и задържат центъра на леглото. След това прикрепете периметъра с помощта на фуги на пеперуда. Последната част от монтажа е предназначена за изрязване на външните крака, които са свързани помежду си с помощта на съединители в ъглите, както и прорези за всмукване и тенон за връзка с центровете. За плътно прилепване чукнете с чук, така че частите да са в една и съща равнина. Легло включено! Монтажът отнема около 15 минути, и демонтаж - 8. Рамката на леглото е лека и всички части могат да бъдат разглобени и транспортирани в седан. За стабилност използвайте лепило за дърво. Добавете матрак и се насладете.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/iz-dereva-svoimi-rukami#sigFreeIdf5d91b5aa8

Как да направите дървена рамка за легло

Ако вече имате матрак, направете дървена рамка не е проблем.

как да направите дървена рамка за леглоИзползвайте го стъпка по стъпка ръководство и след няколко часа ще имате завършена рамка за легло за вашата спалня. Подробни инструкции можете да намерите на уебсайта.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/iz-dereva-svoimi-rukami#sigFreeId636bf84124

Тапицирано легло на платформата

тапицирано легло на платформатаче направете рамка за легло със собствените си ръцеВажно е правилно да се изчислят размерите. Когато измерванията са готови, направете най-дългите страни на леглото. По-късите части могат да бъдат поставени вътре. Ширината на рамката е 150 cm. Отнемете 1,5 см от всяка страна, Напречните щанги трябва да имат дължина 144 см. Централната опора на 2x4 бара е на разстояние 200 см, тя е на по-малко от 8 см от предната и задната част на леглото до дължина 193 см. Всички разфасовки са под ъгъл от 90 градуса. Нищо особено тук, просто измеретеначертайте линия, измерете отново, нарисувайте ... след това направете разрези (циркуляр). След като влезете в ритъма, тази част ще премине изненадващо бързо. Когато приключите с триона, трябва да получите следното: 12 дъски 1x4 144 см., 2x6 дъска 200 см. И един 2x4 блок 193 см. Пълни инструкции, как да сглобявате и тапицирате рамка на леглоточетете на сайта. Процесът на сглобяване е показан на майсторски клас по стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/iz-dereva-svoimi-rukami#sigFreeId165f9de075

Платформа за леглоДнес е много популярен дизайн, той е интересен и уникален дизайн. Системата за поддръжка на платформата има интегрирана основа, която ще се състои от поддържащи железопътни системи или може да включва база от панели в структурата. Защо това е важно? Металните рамки, които почиват на земята, обикновено имат максимум две, три тънки метални напречни опори. Това не е адекватна подкрепа за матрака. Ето къде е полезно рамкови платформи с техните тапицерии и плътни панели, които са проектирани специално за това. Модерни дизайни легла на платформа придайте на спалнята модерен стил. По-долу в галерията има няколко опции, които можете да направите сами.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/iz-dereva-svoimi-rukami#sigFreeId6fd1a671d0

Направи си легло тяло

Направи си шкаф за леглоАко имате дърводелски умения, направете легло от дърво със собствените си ръце не е такъв проблем. Имайки предвид цената на мебелите, това е чудесно решение, ако разберете, че можете да направите легло за 1/4 от цената! С дизайна също няма да ви се налага да стегнете мозъците си, има чудесни модели в Интернет или магазини за мебели. Можете дори да направите снимка. Сериозно, повечето продавачи са щастливи, когато им кажете, че търсите да видите дали леглото е подходящо за вашия декор и попитайте дали имат нещо против, ако направите снимка. Вземете подробностите, които харесвате и размера на вашия матрак. Скица върху лист хартия и преценете какво харесвате. След това моделирайте, като използвате любимото си приложение ( Sketch Up / AutoCAD и т.н.) .. Вземете размери от приложението и сравнете с дизайна на хартия, за да сте сигурни, че няма проблеми с дизайна. Отпечатайте 3d модел и завършете етапа на разбивка. Това, разбира се, е за тези, които са компютърни. По-добре прочетете всичко това на уебсайта, линк под галерията.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/iz-dereva-svoimi-rukami#sigFreeIdd18f317064

Дървено легло с чекмеджета за съхранение

дървено легло с чекмеджета за съхранениеWalkthrough, как да си направите дървено легло направете сами отделен чекмеджета за съхранение, За монтажа са ви необходими дъски 2x8 и 2x10. Работата не отнема много време и пари и ако имате инструкции стъпка по стъпка, задачата се опростява. Представеният тук модел е обикновена дървена рамка с летви за матрака и ниско табло, Под леглото има достатъчно място за съхранение и благодарение на свободното пространство отдолу (без крака в средата), той е идеален за съхранение на куфари или чекмеджета или чекмеджета, Как да сглобите структурата е описано подробно в инструкциите на сайта, Вижте майсторския клас в стъпка по стъпка снимки по-долу..

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/iz-dereva-svoimi-rukami#sigFreeId337666d588

По-нататък на снимките стъпка по стъпка как да направите кутия под леглото на колела. С размер 80х90 см това е доста просторно чекмедже. Той се търкаля много лесно, търкаля се под легло от лек тласък. Вярно, това не винаги е добре, особено ако имате неравен под.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/iz-dereva-svoimi-rukami#sigFreeId2a435f6001

Това е пример с рисунки, как да направите просто чекмедже за съхранение под леглото.

чекмедже за съхранение под леглоточекмедже за съхранение под леглото Вътрешният обем на кутиите е 100 литра всяка. Много скринове имат само 20 литра вътрешен обем, така че тези две чекмеджета компенсирайте просторен скрин.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/iz-dereva-svoimi-rukami#sigFreeIdfca10ed4a2

Легло в японски стил направете сами

направи си сам леглото в японски стилТова ниско легло в японски стил направени без нито един винт за 16 часа. Това не означава, че това е много сложен дизайн, но трябва да режете много, Ето защо, ако сами се заемете с работата, трябва да има минимални умения по дърво. Леглото е направено за матрак с размери 140 х 200 см. Не забравяйте, че леглото е сглобяемо, така че трябва да изрежете дупки в гредата с ширина 20х2 см. Можете да направите това с резачки и длетаили по друг начин. Дупките с ширина 2 см трябва да са на разстояние 8 см. Не е необходимо да бъдете прекалено точни + 1см е абсолютно нормално! Как да го направя вижте по-долу за стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/iz-dereva-svoimi-rukami#sigFreeIdc9f96359c1

Инкрустирано легло

инкрустирано леглоВ тази статия авторът споделя своето проект за единично легло от махагон с вишнева инкрустация. Самият дизайн на леглото не е сложен, обичайната рамка, просто отнема много време декоративната част на главата и стъпките. инкрустация, това е основната особеност на леглото, така че авторът прекарва много време, рязайки дъските от махагон до размера, така че панелът да бъде скосен около краищата. Трябва да се спомене, че това инкрустация отне 63 часа.

Майсторски клас за начина на сглобяване и прилагане на леглото. показани по-долу на стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/iz-dereva-svoimi-rukami#sigFreeIdddab7fdb39

Легло във френски стил

френско леглотова френско легло изработена според учебника „Изкуството на дърводелеца“, написана от известния кабинетен производител и автор на трактата за дървообработване от XVI век Андре Якоб Рубо (1739-1791). Разбира се, това не е точно възпроизвеждане на наръчника, авторът промени и адаптира няколко неща, но, въпреки това, някъде близо до оригинала. Рубо описва 2 вида френски леглаедна с дървени пръти и една с каишки. Той предпочита колани, тъй като твърди, че това прави леглото по-меко, но с модерни матраци, които са достатъчно удобни, т.е. авторът избра пнетна опция, Като цяло, това е много интересен проект, възпроизвеждащ легло от шестнадесети век.

френско леглофренско леглоАко харесвате стилни мебели, не забравяйте да прочетете инструкциите на сайта, където има не само описание на процеса, но и цитати и препоръки на самия Андре-Якоб Рубо. Освен това авторът направи много подробно 110 стъпка по стъпка снимкикоито са представени по-долу в галерията.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/iz-dereva-svoimi-rukami#sigFreeIdffe9907420

Направете самостоятелно двуетажно легло с балдахин

Ако искате да създадете уютно място за дете, направете Направи си легло с четири плакати.

Направи си сам двуетажно леглоНаправи си сам двуетажно леглоВсичко е много просто. просто добавете завеси, Как да направите това бързо и ефективно, прочетете инструкциите в сайта. За по-голяма яснота процесът е показан на стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/iz-dereva-svoimi-rukami#sigFreeId1fe9e7010d

Направи си дървено легло 200 снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/iz-dereva-svoimi-rukami#sigFreeIdf5e21f14aa

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...