Направи си диван легло 500 снимки, стъпка по стъпка инструкции

как да си направим разтегателен диван направете сами как да си направим разтегателен диван направете сами

Имате ли малък апартамент или ограничен бюджет за пълноценни скъпи мебели? За да разрешите тези два проблема, направете си диван легло, Не жертвайте красотата на интериора в опит да спестите място. Изпълнявайки двойни функции, разтегателните дивани спестяват място. Ето защо те са идеални за малки апартаменти, където поставянето на стандартни мебели понякога е трудно.

На себе си направете разтегателен диван у дома, няма да ви трябват скъпи инструменти или специални знания. Ще се убедите в това, когато прегледате 15-те инструкции, представени тук, със стъпка по стъпка снимки на диванните легла, направени сами. Основното предимство на домашния дизайн, можете да добавите нужните функции и да промените дизайна по ваш вкус. За разлика от обикновен диван, който е ограничен до хола, диванът може да бъде инсталиран в спалнята, детската стая, хола и дори в офиса.


Направете си диван легло от дърво

направете си диван легло от дървоТова ръководство показва как от нулата направете разтегателен диван от дърво със собствените си ръце, Плановете включват пълен списък на консумативи, трионни части с размери, снимки и подробни инструкции. Всички дървени части са прикрепени лепило за дърво в допълнение към винтове за дървокоито са вдлъбнати, за да създадат равна повърхност и красив външен вид. За този проект Kreg Jig не беше използван, така че всички винтове се вкарват през външната дъска, тоест можете да видите главата на винта.

Домашен диван легло има височина 84 см, ширина 183 см и дълбочина 81 см. За да направите диван легло със собствените си ръце, започнете отзад.

направете си диван легло от дървоДъските се стесняват около половината нагоре, тъй като тук се отклонявате, докато седите на дивана. След това сглобете рамката и завийте гърба на шперплата. С това завършва дървената конструкция за гърба на дивана. След това издърпайте ръба и добавете ватинг към задната рамка. След това отидете отпред и отзад. Горната седалка може да се сваляза да направите легло с кралица. Когато е сгънато, леглото има ширина 137 см и дължина 183 см. Прочетете пълните инструкции за монтаж на уебсайта, майсторски клас е показан по-долу на стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/divan-krovat#sigFreeId4f99fa2dfd

Направи си разтегателен диван у дома

Ето още един пример с рисунки и стъпка по стъпка снимки за това как да направите направете си диван легло у дома.

Направи си разтегателен диван у домаСтъпка по стъпка инструкции с подробно описание на необходимите материали, инструменти и поръчка за монтаж можете да намерите на уебсайта, линк под галерията.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/divan-krovat#sigFreeId11d01f0014

Разтегателен диван

плъзгащ се разтегателен диванТози атрактивен домашен разтегателен диван Идеален за ежедневна употреба по всяко време, особено ако изведнъж се нуждаете от допълнително легло за гости. Една от многото отлични характеристики на това многофункционален елемент се крие във факта, че можете да поставите матрак в пълен размер. Друг желан елемент е вграден рафт върху подлакътника на дивана, който може да действа като нощно шкафче. Как да си направим разтегателен диван направете сами, описани подробно в инструкциите на сайта. Вижте майсторския клас по-долу за стъпка по стъпка снимки..

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/divan-krovat#sigFreeId37904c24fe

Разтегателен диван с чекмеджета за съхранение

пример как да направите диван легло от дърво с чекмеджета за съхранение.

разтегателен диван с чекмеджета за съхранениеразтегателен диван с чекмеджета за съхранениеДиванът е на същото ниво с пода, което означава липса на загубени играчки, парчета храна и други неща.

разтегателен диван с чекмеджета за съхранениеМатраците съответстват на дълбоките седалки, което дава достатъчно пространство. Поцинковани тръби придайте диван легло модерен вид, и просто удобно. Четири дълбоки чекмеджета осигуряват достатъчно място за съхранение на голямо разнообразие от неща. инструкции можете да прочетете на уебсайта, където също ще намерите списъци с материали, триони с размери и описание на етапите на сглобяване на диван. Последователност е показана на диаграми с размери в галерията.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/divan-krovat#sigFreeIda66b2da12a

Как да направите диван легло със собствените си ръце

как да направите диван легло го направете самиВижте интересен проект, как да направите диван легло го направете сами, Първоторазтегателен диван - мултифункционалност, Това е добър избор, ако нямате достатъчно място в стаята и искате да добавите мебели, които да отговарят на многобройните ви нужди. Висококачественият разтегателен диван не само ще спести място, но и ще осигури максимално ниво на комфорт. Как да сглобявате разтегателен диван у дома може да се прочете в подробните инструкции на сайта.

Вижте процеса на сглобяване на стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/divan-krovat#sigFreeId3a65482163

Как да направите диван от леглото със собствените си ръце

как да направите диван от леглото със собствените си ръцеЕто и начина как да направите отличен диван от едно легло, Първо ще намерите рамката на леглото - използвайте старата или дори купувайте, пак ще е по-евтино. След това вземете матрака, колкото по-силен, толкова по-добре. Ще ви трябват и трион, пистолет за хартия, малко плат и парче шперплат.
Изрежете таблото, Това е доста лесно да се направи и можете да спестите тапицерия за бъдещи проекти.
Измерете леглото и купете лист шперплат, няколко сантиметра по-малкоот избраната рамка на леглото След това пробийте дъските към гърба на рамката.
Залепете студената пяна отпред и огънете около гърба. Закрепете със скоба и оставете да изсъхне за една нощ. Тогава нужда кърпа нагоре, Повдигнете матрака и прикрепете тъканта с основата на леглото, за да сте възможно най-стегнати.
Това е всичко, което е необходимо, за да си направите собствен диван. Както можете да видите, нищо сложно и много по-евтино от закупуването на диван, плюс това можете изберете платкоето е идеално за вашия интериор.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/divan-krovat#sigFreeIdc0e2eaa280

Стилен разтегателен диван

стилен разтегателен диванЦелта на този проект е да се направи диван, който, ако е необходимо, може да бъде и легло (доста удобно ...), а също така да служи и като случай за домашно кино. Първо направете картонена подредба, Поставете голям лист върху земята и го натиснете в ъглите, за да съответстват на завоите и линиите на мебелите. Резултатът трябва да бъде същият като на снимката. Поставете оформлението върху детайла и нарисувайте форма с молив. След това изрежете шперплата. Ако дървото не пасва идеално, опитайте да го коригирате с трион и отрежете малки парчета. След това направете краката. За да създаде издръжлив диван, авторът използва много крака. Прикрепете краката до дъното с L-образни метални пръти.

стилен разтегателен диванПреди да продължите, проверете дали системата за домашно кино пасва на централната кутия. Добавете горните парчета, като се уверите, че те прилягат близо до стената и завоите на мебелите. Изрежете квадрат от горната част на шперплата, за да осигурите лесен достъп до домашното си кино. Дупката ще бъде покрита с нарязано парче шперплат. съвет: За устойчивост на дивана, прикрепете горните части към краката чрез метални пръти във формата на L, или можете да затегнете винтовете директно, След това направете стени и боя. За да скриете краката, използвайте лист шперплат. Първо отрежете тънкия шперплат до височината на дивана, след което прикрепете към центъра с 2 винта. Бавно огънете шперплатадокато докосне ъгъла на дивана, прикрепете с два винта. Повторете за другата част на дивана. Боядисайте кутията с черна боя (за предпочитане матова), а шперплат с бяла боя. Когато боята изсъхне, можете да покриете изрязания квадрат с шперплат. съвет: За достъп до средата, просто извадете двата винта от ъгъла. След това направете меката част на дивана от пяна и плат.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/divan-krovat#sigFreeId60909c9d4a

Сгъваем диван с кутии за съхранение

сгъваем диван с кутии за съхранениеДиван със сгъваема седалка Идеален за съхранение на допълнителни възглавници и одеала. Достатъчно голям за сън и с вградено съхранение за спално бельо! Можете да направите сгъваем диван с чекмеджета, направени сами за вашия офис и използвайте като обикновен диван и изхвърляйки назад и издърпване на спално бельо от чекмеджета, като удобно легло, Не е показано тук, но авторът е добавил колани, така че седалката да не се отваря напълно, а също така можете да я издърпате, така че седалката лесно да се повдигне. Ако ви хареса, сайтът на автора има подробни инструкции и списък на материалитекак да направите сгъваем диван със собствените си ръце.

По-долу можете да видите трионирането на части с размери.
сгъваем диван с кутии за съхранение

 • 1 дъска 2 × 4 72 ″ дълга (183 см)
 • 1 дъска 2 × 6 72 ″ дълга (183 см)
 • 4 дъски 2 × 6 24 ″ (61 см) дълги конуси, както е показано на стъпка 1
 • 3 бара с дължина 2 × 4 22 ″ (56 см)
 • 1 лист 1/4 ″ шперплат с размери 17 5/8 ″ x 72 ″ (45 x 183 см)
 • 2 листа шперплат 1/4 ″ с размер 72 ″ x 30 ″ (183 x 76 см) отгоре и отдолу на седалката
 • 2 дъски 2 × 10 72 ″ дълги (183 см)
 • 3 дъски с дължина 2 × 10 27 .5 (68,5 см)
 • 2 бара 2 × 2 65 ″ (165 см)
 • 2 бара 2 × 2 28 1/2 ″ дължина (72,5 см)
 • 4 бара 4 × 4 5 ″ (12,5 см) крака на дивана

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/divan-krovat#sigFreeId4538bd224b

примадонанаправете сами двуетажно легло

Направи си двуетажно леглоИнтересна идея за тези, които се грижат за бюджетите си. Вижте евтиния начин как да направите диван с двуетажно легло от палети. Основният компонент е един двоен палет или връзка два стандартни палета, Тази част от дизайна ще се превърне в „горното“ легло. Второ, имате нужда от по-малък палет. Фиксирайте гредата с помощта на ъглите. Поставете краката си. Уверете се, че те се поддържат както от гредата, така и от горната конструкция. Тъй като долната част тук е само 180 см, което не е достатъчно за матрак, имате нужда направи я още малко, Просто добавете дъски, 10 см от всяка страна на палета. В този момент прикрепете колелата на количката към долната рамка на леглото, така че да може да се изтъркаля. Размерът на горната част на двуетажното легло е 240 см, така че има допълнително място за списания и лампи.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/divan-krovat#sigFreeId5e08e477c2

Как да направите диван легло от старо легло

Ако намерите стара рамка за легло, след това я преработете отново разтегателен диван не е трудно.

как да направите диван легло от старо леглоПросто се нуждаете от повече шперплат, MDF и много материал за тапицерия. Вижте как да направите това майсторски клас по стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/divan-krovat#sigFreeIda6b1a0b9a3

Как да си направим разтегателен диван

как да си направим разтегателен диванДобър пример за тези, които предпочитат да правят мебели за дома със собствените си ръце. Показани тук как да си направим разтегателен диван ширина един и половина и дълга два метра. Има различни модели, тук е добре познат опция за диван за книги, идеален за малки апартаменти. От материалите, които ще ви трябват: 4 х 4 боров дървен материал, ПДЧ, ПДЧ, шперплат, бримки за повдигащия механизъм. За тапицерия купете паралон за размера на дивана и тапицерията. Как да сглобите диван легло със собствените си ръце, може да се прочете в инструкциите на сайта, линк под галерията. Процесът също е показан с достатъчно подробности в майсторски клас по стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/divan-krovat#sigFreeId23ba2a8fed

Направи си диван легло монтаж

Направи си диван легло монтажПрост пример как да сглобявате разтегателен диван у дома, Този модел се нарича "книга", от всички съществуващи трансформатори, които се срещат най-често. Дизайнът е доста прост, така че е популярен сред занаятчиите любители. Как да сглобявате разтегателен диван е показано на снимката в галерията. Няма много стъпка по стъпка снимки, но можете да прочетете много на сайта подробни инструкции, Той изброява всички необходими материали, размери на частите и стъпки за монтаж.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/divan-krovat#sigFreeIdae13cdbdbe

Разтегателен диван на платформа

Този разтегателен диван на платформа е създаден като шикозна, евтина алтернатива на модел от магазин за мебели.

разтегателен диван на платформатаЗа основата - единична рамка за легло от Ikea нататък метални стилетии вместо матрак, студена пяна, която е дори по-добра от естествения латекс. Ще трябва да обшиете всичко с материал и да добавите възглавници. Подробна инструкциякак да направите седалка, поддръжка и други нюанси с пълен списък на необходимите материали, можете да намерите на сайта.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/divan-krovat#sigFreeIdf7cece9be0

Легло Futon от старото табло

легло Futon от старото таблоИзвестно е, че футоните са изключително удобни мебели, особено когато гостите остават за една нощ. Не е много гостоприемно да ги сложите да спят на твърд под. футони изглеждате красиво в интериора на хола, а ако е необходимо лесно се превръща от удобен диван в легло, Идеята дойде на автора на този проект, когато един съсед се канеше да хвърли старо табло, Футоните обикновено струват средно 100 долара или повече и авторът направи примера, представен тук, за по-малко от 50 долара, използвайки глава, стар плот и няколко дъски, Futon може да побере до трима души. Този проект не е твърде сложен, просто трудоемък, но резултатът напълно отговори на очакванията. За футон годни по принцип всяка главаа размерите на плотовете са най-малко 165 x 76 cm (или по-големи, ако се използва голям табла) и дебелина 5 cm. Как да си направим легло с футон прочетете инструкциите в сайта. Майсторският клас е показан на стъпка по стъпка снимки в галерията.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/divan-krovat#sigFreeIdb0ba9b6323

Възстановяване на разтегателен диван

диван за възстановяванеТози урок трябва да ви вдъхнови да не изхвърляте доброкачествени стари неща, само защото са модни. Стар разтегателен диван, което беше с автора, не беше много подходящо за интериора на стаята. Въпреки това, предоставената рамка добра основа и издръжлив механизъм за нещо, което изпълнява същата функция, макар и с по-модерен вид. В това ръководство ще научите как да:

 • излагайте и облицовайте повърхности, които първоначално са били скрити; ремонт,
 • направете и добавете нови части.

В подкрепа на инструкциите, целият процес е показан в майсторски клас по стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/divan-krovat#sigFreeId70ca66f015

Направи си чертежи на леглото

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/divan-krovat#sigFreeId286fe84dc0

Направи си диван за легло 200 снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/divan-krovat # sigFreeIdb91e1b0188


Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...