Четвъртък, 03 декември 2015 г. 14:08

Снежен човек от пластмасови очила 4 снимки

Най- украса

Празници, те вече са зад ъгъла. Докато проблемът с Дядо Коледа се решава, снежен човек от пластмасови очила може да ви развесели, Новогодишна нощ на носа и с нея празници, уикенди, къщурка, почивка. И няма да поставите под въпрос снега от природата. Искам да доставя удоволствие на децата и на помощ идват различни подръчни материали.

 

Основното нещо е да не забравяте да се запасите с торба с ненужни пластмасови очила от лятото. Въпреки че, в името на подобно нещо, можете да си купите нови, но защо да ги харчите.

Лятната вила може да бъде украсена със собствени занаяти от импровизирани средства, Буквално от всичко, което ви попадне под ръка, нека е дори боклук. Използвани пластмасови чаши, например.

 

Те също могат да играят ролята на материал за творчество, ако ги гледате от необичайна гледна точка за другите. За да видите хора като тях на снимката. Очилата се предлагат в различни цветове, топките от тенис на маса са залепени за дъната, върху тях са снопове от прежда, дръжки и крака са панделки. Е, като цяло, както подсказва фантазията.

 

Поставете такава тройна, както на снимката, недалеч от градинската пътека на дънера, нека гостите да бъдат посрещнати с рисувани усмивки. И можете да двойка, можете повече, защото те са малки.

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...