Килера легло го направете сами. Чертежи, снимки, инструкции стъпка по стъпка

как да си направим гардероб легло как да си направим гардероб легло

Озадачен как да спестите място в малка стая? Не преоткривайте колелото, всички отдавна са измислени. Ето 25 страхотни примера как да направите легло за гардероб го направете сами - Отлично решение, за пет минути можете да превърнете всяка стая в спалня за гости. Това е основното. предимство на шкаф за легло, през деня можете да използвате пространството за всякакви цели, а през нощта да превърнете това място в спалня.

Направи си сам гардеробно легло много по-лесно, отколкото си мислите. Уникална дизайнерска особеност е, че няма табла, подложки за крачета или парапети, в допълнение, всъщност можете да спестите до 70 процента от цената на магазина. Примерите, представени в статията легла на шкафове с рисунки, диаграми и инструкции стъпка по стъпка ще ви помогнат да реализирате всяка идея.

 

Как да направите легло за гардероб го направете сами

как да направите легло за гардероб го направете самиСтрахотен пример как да направите легло за гардероб го направете сами за детска стая. Уверете се, че имате достатъчно място за удължаване на леглото, преди да започнете да правите кутията. Определя размер и ориентация на леглото (обърнете се на дългата или късата страна на леглото). Тези инструкции са за легло от един и половина, обръщащо се на късата страна. Снимката по-долу показва рязане с трион части на шкафа за легло, размерите са в инчове, така че преобразувайте в сантиметри, като умножите по 2,54. Започнете с рамката. Поставете 10 броя дистанциращи рамки (A1) и ги свържете, за да създадете пет раздалечители.

как да направите легло за гардероб го направете самиЗа всеки стелаж залепете двете части на багажника във формата на буквата „L“, като използвате лепило за дърво. Затегнете частите заедно и пробийте дупки на разстояние 20 см по дължината на дистанционерите. Закрепете ги с винтове. че сглобяване на подкадър, монтирайте стълбовете на разстояние 50 см един от друг, перпендикулярно на страните на рамката (A2). Пробийте дупки и закрепете с винтове. с трионче заоблете един ъгъл на всяка странична водачка (B). Заоблените ъгли трябва да сочат в подножието на леглото. Пробийте пет равномерно разположени направляващи дупки от вътрешната страна на подрамката и прикрепете водачите на краката. Прочетете по-нататъшната процедура за сглобяване на уебсайта. Майсторският клас е показан по-долу на стъпка по стъпка снимки..

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/shkaf-krovat#sigFreeId99f92d476f

Гардеробно легло с рафтове за книги

гардеробно легло с рафтове за книгиКогато Уилям Лорънс Мърфи подаде патент за компактно гардеробно легло през 1900 г., той не можеше да знае какво решава проблема на 21-ви век: необходимостта от домашен офис, плюс допълнително легло за гости. И въпреки че изобретението му е подобрено през миналия век, основната идея остава много актуална. Оформяне на гардеробно легло изисква прецизност - трябва да инсталирате оборудването точно според инструкциите. Но всъщност дървообработването е по-просто от това, което се изисква за много шкафчета. Няма татковци, канали или хитри дърводелски части. Рамки на вратите изглеждат точно както класическите рамки, но те са само 5 мм от масивна дървесина, приложени върху шперплат. Кутии за книги отстрани, това е фантазията на автора, ако няма нужда, не можете да ги направите.

гардеробно легло с рафтове за книгиГардеробното легло може да бъде много просто: някои са само вертикална кутия с подвижно легло. Но това е луксозна версия. В допълнение към красивия дизайн, дизайнът включва удобни функциитака че гостите да се чувстват комфортно: от двете страни на леглото има издърпващи се маси, монтирани на чекмеджета. Вътре в страничните шкафове има подсветка, На главата на главата е монтирана чувствителна на допир писалка, така че гостите да могат да включат светлината над леглото, без да усещат превключвателя в тъмна непозната стая. Удължаващи се работни плотове функционират като нощни шкафчета - идеално място за книга или чаша чай преди лягане. Вградените в страничните шкафове лампи и ключове не са само декоративни; те могат да действат като нощни светлини за гостите. Инструкции как да направите този шикозен гардероб за легло прочетете на уебсайта. Вижте по-долу майсторския клас по стъпка по стъпка снимки..

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/shkaf-krovat#sigFreeId3f19857712

Гардеробно легло с рафтове

В това ръководство ще научите как да започнете и завършите съвременния процес на сглобяване. гардеробни легла с вградени рафтове за книги.

гардеробно легло с рафтовегардеробно легло с рафтовеЕто две скици как трябва да изглежда.

гардеробно легло с рафтовегардеробно легло с рафтовеКак се направи направи си сам гардеробно легло описани подробно на сайта, използвайте връзката pЕдна галерия и прочетете инструкциите, много информативна. Майсторски клас със стъпка по стъпка снимки вижте по-долу в галерията.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/shkaf-krovat#sigFreeId9ea96e74cf

Направи си чертежи и диаграми на шкаф за легло

Направи си чертежи и диаграми на шкаф за леглоИмате ли нужда от място за спане на гостите, но няма стая за гости? Използвайки рисунките и диаграмите, представени тук направи си сам гардеробно легло и ще имате страхотно допълнително легло, което лесно се сгъва в килер, или по-скоро дизайн, който прилича на дрешник. Не се изисква специално оборудване, Тази стъпка по стъпка инструкция, която описва стъпка по стъпка как да направите гардеробно легло, наричано още сгъваемо или стенно легло, чиято цена се оценява на около 150 долара. Кутията на шкафа е висока 210 см; когато се разгъва, леглото заема малко повече от два метра. Най- инструкции на сайта има цялата информация, която включва материалите, които трябва да закупите, за да направите гардеробно легло, както и необходимите инструменти за сглобяване. Галерията представя чертежи и диаграмикоито придружават писмените инструкции, така че да имате ясна представа какво правите.

Списък на части с размери за "Кутия"

 • Направи си чертежи и диаграми на шкаф за легло2 дъски 1 × 12 дължина 78 1/2 ″ (200 см) страни
 • 1 дъска 1 × 12 дължина 42 1/4 ″ (107 см) дъно
 • 2 дъски 1 × 4 дължина 42 1/4 ″ (107 см) опора на гърба
 • 1 блок 1 × 2 дължина 43 3/4 ″ (111 см) предна опорна подложка, горна част
 • 2 бара 1 × 2 дължина 77 ″ (195,5 см) странична облицовка
 • 2 бара 1 × 2 дължина 12 1/4 ″ (31 см) горна странична облицовка
 • 1 блок 1 × 2 дължина 45 1/4 ″ (115 см) предна горна облицовка
 • 1 дъска 1 × 3 @ дължина 47 1/4 ″ (120 см) отгоре, отзад
 • 1 дъска 1 × 12 дължина 47 1/4 ″ (120 см) отгоре, отпред

Направи си чертежи и диаграми на шкаф за леглоЧасти за триониране на леглото

 • 1 лист шперплат 1/2 ″ размер 40 1/2 ″ x 76 1/2 ″ (103 x 194,5 см) на гърба
 • 1 дъска 1 × 8 40 1/2 ″ дълго (103 см) дъно
 • 1 дъска 1 × 8 дължина с диагонална дължина 55 ″ (140 см)

Също така в галерията след схемите са няколко Примери за шкаф за легло направени съгласно тази инструкция.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/shkaf-krovat#sigFreeId57b4b0b039

Как да си направим гардеробно легло, направете рисунки

 как да направите гардеробно легло направете сами рисункиВиждали ли сте някога мебели да изпълняват вълшебен трик? Вижте това рисуване гардероб легло, Когато е затворен, той изглежда като шкаф с две рафтове. Нуждаете се от легло, а не от гардероб? Просто извадете рафтовете, болтовете за карета, които закрепват конструкцията в изправено положение и ще имате необичайно легло! Ако всичко можеше да бъде толкова вълшебно. Използвайте лепилоза фиксиране на фугите и помислете за боядисване на отделни зони преди монтажа.

Следвайте всички стандарти и указания за безопасност и се уверете, че спазвате правила за безопасност през целия монтаж.

 как да направите гардеробно легло направете сами рисункиСгънете рамката на леглото, така че предната част на шкафа да е равна с предната страна на страничните стени на шкафа. Може да се наложи да използвате винт за временно закрепване. Между горната част на шкафа и рамката на леглото ще бъде клирънс около 4 cm, Това пространство е необходимо, за да може сглобката на рамката на леглото да почисти горната част на шкафа, когато е сгъната. Тази празнина също ще варира леко в зависимост от вида на използвания контур. Пробийте дупка от всяка страна на шкафа, от съседната страна на рамката на леглото и отстрани на подложката за матрака. Поставете болт за карета в този отвор, за да закрепите леглото. Вижте по-долу чертежи и диаграми на шкафа за легло.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/shkaf-krovat#sigFreeIde468efb360

Чертежи за гардероб с размери

гардероб чертежи размер на леглотоЕто инструкции и чертежи, които можете да използвате. направи си сам гардеробно легло, Не е по-трудно да си направите обикновено легло, има само някои функции. Необходимо е да се обърне повече внимание на закрепването на кутията и монтажа на повдигащия механизъм. И все още да се направи ъглови разрези Използвайте добър митра трион. Преди фиксирането е препоръчително предварително да пробиете дупки за винтове, жалко е, ако се счупи добро дърво. По-долу в диаграмата размери за трион.
материали

гардероб чертежи размер на леглотоА - 2 дъски 1 × 12 дължина 78 1/2 "(200 см), 1 част - 42 1/4" (107 см)
B - 2 дъски 1 × 6 42 1/4 "(107 см) дълга опора
C - 2 бара с дължина 1 × 2 77 инча (195,5 см), 1 бр. - 111 3/4 инча (111 см)
D - 2 бара 1 × 2 - 12 3/4 ″ дълги (32 см), 1 брой 45 1/4 ″ дълги (115 см)
E - 3 листа шперплат 3/4 ″ размер 13 1/2 ″ x46 3/4 ″ (34,5 x 119 см)
F - 1 лист шперплат 3/4 ″ размер 40 1/2 ″ x76 ″ (103 x 193 см), 3 дъски 1 × 8 дължина 40 1/2 ″ (103 см) рамка за легло

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/shkaf-krovat#sigFreeIdee5fa5ce04

Шкаф за легло DIY рисунки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/shkaf-krovat#sigFreeIdaf9daba51a

Направете сами сгъваемо гардеробно легло

направете сами сгъваем гардероб на леглоГардеробно легло, това е на първо място ефективно използване на свободното пространствоМожете да освободите място за други приложения. Сега спалнята за гости може да се използва като офис или игрална зала за деца. Инвестирането във време и пари си заслужава! Има няколко начина направете гардеробно легло, Можете да използвате комплекта за цялото оборудване, за да спестите време и да се уверите, че механизмът работи перфектно. Според автора на този проект, гардеробното легло, представено тук, може да бъде направено за един уикенд, въпреки че всичко зависи от вашите умения. Ако включите грунд и боядисване тук, това, разбира се, ще ви отнеме допълнително време.

направете сами сгъваем гардероб на леглоЛеглото е главно от шперплат, Помолете някой да ви помогне, това много ще улесни процеса. Трион за маса е най-предпочитаният инструмент, но можете да използвате циркулярен трион с водач.

Ще ви трябва:

 • 4 листа 3/4 корпус боров шперплат
 • 2 листа боров шперплат 1/4
 • Рамкови стелажи и страни на дъската 1x2x8
 • Дървени кантове 5 бр. 1x4x8
 • Перваза и горна облицовка 3 дъски 1x6x8
 • Носеща греда на крака 1x1x6
 • Обшивка от шперплат, имате нужда само от около 20 метра
 • Лепило за дърво, довършителни нокти
 • Матрак - ще ви е необходим матрак с дебелина не повече от 30 cm.

инструкции как да направите легло за гардероб го направете сами прочетете на уебсайта по-долу стъпка по стъпка снимки на производството и монтажа на конструкцията.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/shkaf-krovat#sigFreeIdf92fad7415

Направи си легло гардероб 1800h2000

Направи си легло за гардероб 1800x2000И това е пример, как да направите шкаф легло 1800x2000 направете сами, Шкафът за легло обикновено се монтира на стена или закачен към система за поддръжка на стената, така че да бъде удобно сгънат. Долната страна на леглото също може да бъде направена по ваш вкус, така че да изглежда като естествена декорация на самата стена. Има много начини интегрирайте удобен матрак в дизайна на многофункционално легло. Идеите за комбиниране на дивани и легла се превърнаха в нова тенденция в интериорния дизайн. Как да сглобим рамка и да изградим легло с повдигащ механизъм вижте по-долу за стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/shkaf-krovat#sigFreeIdb5058b63a8

Стенно легло в килера

стенно легло в килераГостите остават през нощта не толкова често и просто няма смисъл стая с гигантско легло с кралица да заема по-голямата част от пространството, когато никой не я използва. По този начин, как да направите легло за гардероб го направете сами, Първо измерете матрака и разберете каква зона трябва да подготвите за матрака. След това вземете тази платформа и я използвайте за изграждане на стена, така да се каже. След това направете основатавърху което всъщност ще седне леглото, и горната рамка. Следващото нещо, което трябва да направите, е да сглобите рафтовете от двете страни на леглото. Както можете да видите, горната част е клапан, който се спуска, когато леглото се издига. Когато леглото трябва да се спусне, го повдигате на няколко сантиметра и спускате леглото. Когато се спуснете надолу краката се разгъват, За връзка с основата се използват обикновени панти на вратитеза разлика от скъпите пролетни комплекти, те значително намаляват разходите, но теглото на леглото изобщо не намалява. Така че издигането на структурата, това работа за 2 души, Както можете да видите, има място за съхранение на спално бельо за леглото.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/shkaf-krovat#sigFreeId27d4fc7b02

Направете сами сгъваемо легло

Ако се интересувате от готови сгъваеми легла, тогава знаете, че добрите модели не са евтини. Можете да закупите гардеробно легло на по-разумна цена, но това обикновено са грозни ПДЧ и ламинат и тази опция не подхожда на всички. Вижте пример, как да направите легло за гардероб го направете самие най-доброто решение за тези, които искат да спестят пари.

направете сами сгъваемо леглонаправете сами сгъваемо леглоВижте по-долу стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/shkaf-krovat#sigFreeId793c49c0f3

Гардеробно легло с плъзгащи се врати

гардеробно легло с плъзгащи се вратиДокато е купена в магазин гардеробно легло може да бъде много скъп, този проект ще ви научи как да използвате два шкафа Ikea, за да направите удобно гардеробно самостоятелно гардероб с тяхна помощ. Тоест можете да закупите два обикновени шкафа на разумна цена и цялото оборудване и инструкции, необходими за повдигане и спускане на леглото. Ако ще монтирате огледала, също се нуждаете добавете дъното и горния водач, След свързването на пистите можете да добавите всякакви щрихи, например леки ивици или покритие с боя. Такъв шкаф за легло, направен сами, ще бъде струва наполовина повечеот закупеното, в допълнение, монтажа ще отнеме само няколко часа от началото до края. Как да го направя погледнете майсторския клас за стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/shkaf-krovat#sigFreeId8b41a6e660

Направи си сам гардеробно легло

Направи си сам гардероб с асансьорРазбира се, гардеробното легло не е нова идея, но те все още са чудесни варианти и бяха значително модернизирани отв сравнение с метални легла в миналото. Ето само опция как да си направим модерен гардероб на легло "Направи си сам", Въпреки че това не е пълно ръководство, а по-скоро съвети и съвети относно монтажа и монтажа на конструкцията. Цялата информация, включително списъка за пазаруване, материали и инструменти Можете да прочетете на уебсайта, линкът е под галерията.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/shkaf-krovat#sigFreeIdaa276c1a90

Гардеробно легло с маса и рафтове

гардеробно легло с маса и рафтовеЕто един чудесен начин да превърнете всяка стая във функционален офис. Основната част от мебелите, която ще направи стаята много по-просторна, разбира се гардеробно легло, Включени са и бюро и шкафчета за книги. Преди да започнете този проект, прочетете плановете много внимателно. Уверете се, че сте закупили нужното количество дърво, хардуер и други материали. За производството на главно използван шперплат, ще ви трябват приблизително 12 листа 3/4 ″, 1/2 ″ и 1/4 ″. Авторът реши да сглоби този проект от шперплат Purebond по много причини.

гардеробно легло с маса и рафтовеПърво, това е висококачествен шперплат и свободен от формалдехид, защото, разбира се, е много важно какъв материал да се използва, който ще бъде във вашия дом. Въпреки че този проект може да изглежда плашещ, подробен инструкции и размери, което можете да намерите на сайта, разрешете направете гардеробно легло доста лесно. Освен това галерията представя доста подробно майсторски клас по стъпка по стъпка снимки, което ще помогне на последователността на сглобяване дори на начинаещ майстор.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/shkaf-krovat#sigFreeIdd8ce36ed46

Гардеробно легло с меко легло

гардеробно легло с меко леглоЕто инструкцията, как да направите легло за гардероб го направете сами, Това е рецензионна статия, от която ще научите как да подготвите материал, да сглобите рамка и да направите кутия за матрак. Инструкциите включват и най-трудната част, монтаж на асансьор, Много подробно рисувано как да направите главата на леглото, краката и меката постелка. Някои монтажни точки, чертежи и части от закрепването на механизма за трансформация са показани на стъпка по стъпка снимки. Всичко това ще ви позволи самостоятелно направете гардеробно леглои следователно значително спестявате семейния бюджет.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/shkaf-krovat#sigFreeId48ddab16b1

Как да сглобим гардеробно легло

как да сглобим гардеробно леглоТова е рецензионна статия с препоръки и стъпки. сглобки на шкаф за легло, Работата със сравнително малко пространство не е лесна, особено когато искате да създадете удобна и добре проектирана спалня. Мебелите за трансформатори могат да ви бъдат полезни тук. Гардероб за легло - Това е кръстоска между гардероб и легло, обикновено наричана подвижно легло или стенно легло. Обикновено е шарнирно разположен в единия край на леглото, така че конструкцията може лесно да се повдига вертикално. Много удобно в домове или апартаменти с ограничено пространство. Как да сглобите гардеробно легло го направете сами на уебсайта.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/shkaf-krovat#sigFreeId996e6ad536

Домашно легло за гардероб

Вижте пример как да си направим гардероб легло, преработка на дизайна на старата табла.

домашно гардеробно леглодомашно гардеробно легло Тъй като това е нестандартен проект, авторът не е използвал никакви чертежи и не е включил никакви размери в инструкциите. По принцип, това е просто идея, което може да ви е полезно, ако се опитате да направите нещо подобно.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/shkaf-krovat#sigFreeId33f4f86723

Направи си сгъваемо легло

Проект за тези, които се нуждаят от легло за гости, но силно липсва място.

направете сами сгъваемо леглонаправете сами сгъваемо леглоАко искате да направите направете сами сгъваемо леглои наистина всеки друг проект винаги планирайте всичко внимателно, така че да знаят какво да купят и как да го направят.

направете сами сгъваемо леглоПо-долу има малка скица, която може да ви бъде полезна. Сглобете рамката със заоблена част отстрани, където ще бъде матракът. Ъглови скоби са незадължителен аксесоар, много полезен за стабилност. След сглобяването на краката и основата, закрепете дървените дъски. Той използва 10 летви, по един от всеки край и 8 равномерно разположени в средата на рамката. Също така инсталирайте 4 ъглови дистанционера като вложки за крайни щифтове. Те ще бъдат дръжте краката нагоре и надолу, Гайките на крилото ви позволяват да затегнете и разхлабите пантата преди или след преместването на леглото нагоре / надолу.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/shkaf-krovat#sigFreeIdccd3515a4f

Гардеробно легло с метална рамка

Ето един прост пример как да си направим гардероб трансформатор за гардероб.

гардеробно легло с метална рамкагардеробно легло с метална рамкаСнимката стъпка по стъпка показва как да направите дървен шкаф за кутия и да инсталирате метална рамка на леглото с повдигащ механизъм, Описание на 27-те стъпки можете да намерите в инструкциите на сайта, линк под галерията.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/shkaf-krovat#sigFreeIdaf5f2ae64d

Как сами да си направите легло за гардероб

как сами да си направите легло за гардеробИскате ли да добавите пространство към вашата спалня или стая за гости? Защо не го направя направете си просто гардеробно легло за да спестите място? Всичко, от което се нуждаете, е необходимото количество материали, прости инструменти и комплект оборудване за повдигане на леглото, Наличието на гардеробно легло е чудесно за стая за гости или спалня, тъй като може да се съхранява в стената. Това ще създаде много допълнително пространство, когато леглото не се използва. На сайта можетечетете стъпка по стъпка инструкции за това как сами да си направите гардеробно легло и в галерията разгледайте стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/shkaf-krovat#sigFreeId25768c0a1b

Гардеробно легло с нощни шкафчета и LED осветление

Добър пример как да си направите удобно гардеробно леглооборудван с нощни шкафчета и подсветка.

гардеробно легло с нощни шкафчета и LED осветлениеТова е малко сложен монтаж, но със сигурност резултатът ще ви хареса. Поръчката за монтаж е описана подробно на сайта.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/shkaf-krovat#sigFreeIdf5a071fa0d

Направете сами скрин

направете сами скринВижте как да направите направете трансформатор за легло на скрин, Повечето традиционни легла създават досаден проблем, което е особено вярно за малките стаи. Отделете малко и си представете спалнята си и всички мебели в нея. Какво отнема на всички най-много място? Ако вашият дом изглежда като повечето, леглото заема огромно пространство. Фокусирано върху едната стена, леглото обикновено доминира над целия център на стаята. По-лошото е, че трябва да се уверите, че има поне един метър пространство около страните и основата, за да можете да станете от леглото и да се движите безопасно. Отчасти този проблем се решава от мебели за трансформатори.

В този пример виждате много просто и елегантно легло за скрин направете го сами. Това е по същество едно и също гардеробно легло, можете да вземете почти всяка инструкция от горните примери. Основната и най-лесната част, направете го рамка, само трябва да коригирате плановете, за да направите леглото отстрани, а не нагоре и надолу. Авторът не си направи труда със стъпка по стъпка снимки, но в сайта има описание на процеса на сглобяване.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/shkaf-krovat#sigFreeIdc17c227e23

Как да направите вградено легло в гардероб

как да направите вградено легло в гардеробаАко не можете да решите дали безплатната стая трябва да служи като домашен офис или стая за гости, гардероб на легло може да е добро решение. Това изобретение е кръстено на Уилям Лорънс Мърфи, който в началото на 1900 г. подаде патент за подвижно легло. Необходимо беше да се създаде бюджетно легло в килер, което да не заема твърде много място. В случая използвани са два шкафа, единият широк 1 м, а другият 50 см. За да инсталирате шкафове с двойно легло, те трябваше да бъдат свързани. Ако в списъка ви с желания има единично легло, можете да изберете един килер с дължина 1 метър. Уверете се височината на дъното на шкафа ще бъде същата като леглото, За да направите това, вземете няколко греди в долната част на шкафа, за да направите структурата по-твърда.

Подробни инструкции можете да намерите на уебсайта.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/shkaf-krovat#sigFreeIdb22decfb22

Декор за шкаф за легло

Не знам как да разберем красиво дизайн на шкаф за легло? Ето пример за красив декор.

декор на шкаф за леглодекор на шкаф за леглоКогато леглото в килера е горе, предната част трябва да изглежда като килер. Можете да направите врати за шкафове, но е скъпо, така че можете да направите фалшиви врати и чекмеджетаизползвайки само някои части за подстригване и фалшиви чекмеджета. След това прикрепете химикалките и те изглеждат като истински.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/shkaf-krovat#sigFreeId80d0283521

Сгъваемо гардеробно легло с повдигащ механизъм

пример как да направите сгъваемо легло го направете сами

сгъваемо легло с гардеробсгъваемо легло с гардероб

 

 

Инструкциите могат да бъдат прочетени на сайта и също така ще ви бъдат помогнати от няколко стъпка по стъпка снимки в галерията.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/shkaf-krovat#sigFreeIdb8358a6aba

Гардеробно легло в английски стил

Ето един пример оригинален шкаф за леглотака да се каже, с британски акцент.

гардеробно легло в английски стилгардеробно легло в английски стил Процедурата за сглобяване е описана подробно в инструкциите на сайта на автора. Вижте по-долу майсторски клас по стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/shkaf-krovat#sigFreeId87c8992e65

Направи си шкаф за легло 200 снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/shkaf-krovat#sigFreeIda32255e9b8

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...