Направи си идеи за легло + 800 снимки, стъпка по стъпка инструкции

направете сами сгъваемо легло направете сами сгъваемо легло

Всичко започва с идея. Всъщност Направи си леглото не е такъв проблем, защото за това има много инструкции, стъпка по стъпка снимки и видеоклипове. Важното е, че вашето легло за сънища съответства на функциите и естетическите нужди, които имате предвид.

Ето няколко идеи, най-вече примери за това как да направите направете сами сгъваеми леглакоито не само спестяват място, но и правят вашия дом привлекателен. За почитателите на нестандартните решения има няколко варианта за оригинални дизайни - от средновековно легло до легло с робот с стъпка по стъпка инструкции за производство. И ако цените комфорта, можете да научите как да направите просто джоб за леглода съхранявате дистанционното управление, мобилния телефон и други необходими неща.

 

съдържание:

 1. Направи си сам сгъваеми легла
 2. Преносимо легло
 3. Спален малък трансформатор за маса
 4. Сгъваемо легло за пътуване
 5. Сглобяем дневен легло
 6. Направи си ъглово легло
 7. Средновековно легло
 8. Легло робот
 9. Направи си сам леглото на колела
 10. Джобове за легла

Направете си легло в кутия

направете си легло в кутияИдеята е да направете сгъваемо легло, която при сгъване се поставя в малка дървена кутия. Малко за дизайна. Въпреки че предхожда описанието, струва си да се каже, че една снимка струва хиляда думи, особено в този случай. Ако нещо не е ясно от инструкциите, не забравяйте да разгледате снимките.

Като цяло дизайнът е доста прост; сгъваемо легло се състои от две основни части: „Кутия“ и система за багажници "Кутия" - това е просто кутия, разрязана наполовина, която съдържа разширяващите се страни. За да може кутията да се затвори напълно, страните (и пантите) трябва да бъдат изместени на няколко сантиметра. Железопътна система се състои от борова дъска с размери 2,5 на 5 см, минаваща от двете страни на разширената „кутия“.

направете си легло в кутиянаправете си легло в кутияТози ремък е облицован с малки трапецовидни части, които се мрежа лястовича опашка във всеки бар. Този дизайн гарантира, че страните няма да могат да се разширяват след инсталирането на релсите. Как да направите сгъваемо легло в кутия описани подробно в инструкциите и показани много подробно в майсторски клас по стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/svoimi-rukami-idei#sigFreeId0a85412f2e

Сгъваема пейка за легло

Страхотен вариант за гости подвижни легла за малък апартамент има какво да седне и гост, където да пренощува.

сгъваема пейка за леглосгъваема пейка за легло Дизайнът е малко сложен, но ако тази идея ви е харесала, прочетете инструкции на сайта автор на този проект.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/svoimi-rukami-idei#sigFreeId07b1eb9552

Двойно разтегателно легло

двойно сгъваемо леглоВижте как да направите удобен двойник направете сами сгъваемо легло, Кутията отзад е с размери 209 х 109 х 44 см. Малък рафт е 15 см и покрива сгъваемата част на леглото. По-малки лицеви плочи 100 х 67 см. На снимката, която виждате всички части на миди, Започнете от гърба. Завийте металния щифт и поставете дървените части. След това поставете долната, горната и страничната част, както при мебелите на Ikea. Направете същото с предния панел. Завийте горния капак и поставете вратата. Завийте шарнирната опора и сте готови. Как да направите такова легло на подвижно място, направете го сами прочетете инструкциите в сайта. По-долу в галерията можете вижте майсторския клас на стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/svoimi-rukami-idei#sigFreeId5d400375c7

Направи си сгъваемо легло

направете сами сгъваемо леглоАко често се налага да се движите и нямате желание да спите, което е ужасно, ето един чудесен пример за това как да направите направете сами сгъваемо легло, Идеята на автора на този проект е била да направи рамка за легло, която може бързо и лесно да се сгъва компактен пакетно в същото време го правят здрава конструкция. Освен това леглото не трябва да включва кутия за матрака, тъй като заема ценно пространство по време на транспортиране. Трудно е да се намерят такива опции в Интернет, така че това е напълно идеята на автора. Размерите в това ръководство не са посочени, но не е трудно да се изчисли, те просто трябва да съответстват размера на вашия матрак, Как да направите сгъваемо легло е описано подробно в инструкции на сайта авторът на проекта.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/svoimi-rukami-idei#sigFreeId1bd288669f

Регулируемо легло

регулируемо леглоДизайнът на този диван е предназначен за отдих на открито. Дизайнът предвижда регулиране на гърба и стъпалата за крачета, което е много удобно за възрастните хора. Ако е необходимо, можете да го използвате като обикновена пейка. Регулируемо легло развива qудобни размери, така че да може да се транспортира в автомобил. Събирането на диван не е толкова трудно, колкото изглежда. Можете да разгледате майсторския клас на стъпка по стъпка снимки.където също чертежи и диаграми с размери, Подробни инструкции можете да намерите на уебсайта на автора. Като цяло, много удобно нещо, особено с дебел гумен матрак.

регулируемо леглоМожете също така да добавите една дъска от 2000 мм 40 х 18 мм, за да запълните по-голямата част от празнината между задния панел и шарнирните компоненти.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/svoimi-rukami-idei#sigFreeIdfda5159074

Преносимо легло

преносимо леглоАко е необходимо преносимо легло, които можете да сглобите и разглобите, а ако е необходимо и да вземете със себе си, тогава този домашен модел може да ви заинтересува. Идеята е да се направи легло без пирони или винтовекоето е лесно за разглобяване и не заема много място в сглобеното състояние. Като цяло, тук е инструкция как да проектирате и да направите опростено легло с нисък бюджет.

Размерите на използвания матрак са 100см х 200см. Много е важно да се уверите, че леглото е с подходящ размер, защото след монтажа ще бъде трудно да промените нещо.

преносимо леглоКакво ви трябва:

 • преносимо легло2 бара (9,4 см х 4,4 см х 2500 см)
 • Бар (4.4 см х 4.4 см х 2000 см)
 • 7 летви (2,4 х 44 см х 2000 см)
 • 1 дъска (1,9 см х 9,5 см х 2000 см)
 • 28 дюбели (2x14 = 28)
 • 2 найлонови каишки 25 мм с катарама 140 см

Разбира се, че можете да направите легло навън други материали или използвайте други размери.

 1. Първо отрежете прътите по размер с помощта на циркуляр и скоби.
 2. Маркирайте пространствата, на които ще бъдат монтирани дъските. Това е важна стъпка, защото всичко трябва да бъде изчислено точно.
 3. Когато изрежете жлебовете, отстранете парчетата.
 4. Използвайте гребен, за да стесните разликата. Тази стъпка отнема най-много време.
 5. Изрежете краищата.
 6. Маркирайте и пробийте дупки за дюбели. Дюбелите държат лентите, центрирани в пролуката на гредата.
 7. Пясъкът на ръбовете и песъчината по цялата повърхност.

Марка носете каишки, Вземете една лента за закопчалка и издърпайте края на втората през слота, както е показано.

преносимо леглоСглобяването и демонтирането отнема 2-3 минути, Сложете го и сте готови! Всички детайли могат да бъдат разглобени (вързани с каишки с катарама) и транспортирани в почти всяка машина, тъй като преносимото легло е леко и компактно (само пакет и 2 напречни щанги не се сглобяват). Поставете матрака и го използвайте.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/svoimi-rukami-idei#sigFreeIdda60adb082

Легла масичка за кафе

масичка за кафеПодобно на стила на съвременните мебелни трансформатори, тази сгъваема масичка за кафе включва легло в пълен размер в дизайна.

Ако имате малък апартамент, това е уникален начин да спестите място, за да не купувате отделно легло за гостикогато някой иска да прекара нощта с вас. Тази масичка за кафе удобно се търкаля на колела до мястото, където искате. След това се поставя в легло, в което е поставен възрастен със средна височина.

Използването на масичка за кафе с легло е лесно. Просто задръжте дръжката, завъртете горната част на 180 ° и поставете таблото.

масичка за кафемасичка за кафеСгънатата масичка за кафе има всичко - матрак, чаршафи, одеяло и възглавница. Само трябва да шиете матрак, изработен от гума от пяна с висока плътност. Въпреки че се сгъва матраци в стил футон се вписват добре в този проект, но за максимален комфорт можете да направите матрак по поръчка за този тип легло. Или можете да използвате готов детски матрак. Част от леглото е направена така, че да може лесно да се отваря и използва, както и да се сгъва и съхранява. Във всеки случай, този практически дизайн ще бъде полезен.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/svoimi-rukami-idei#sigFreeId55495dd2de

Сгъваемо легло за пътуване

сгъваемо легло за пътуванеМечтали ли сте да пътувате в микробуса си, да намерите свобода на пътя и да спите удобно в колата си, без да сте озадачени от търсенето на къмпинг? това сгъваемо легло за пътуване в колата ще сбъдне мечтите ви благодарение на простия си дизайн и удобното съхранение.

За да направите сгъваемо легло направете самитрябва само трион и пробиване, Само ще трябва внимателно да адаптирате всички размери към вашия собствен микробус или всъдеход.

сгъваемо легло за пътуванесгъваемо легло за пътуване Прочетете всички инструкции на уебсайта на автора, преди да купите материали. Размерите на вашия автомобил ще определят количеството материали, които трябва да закупите. Вижте майсторския клас по-долу за стъпка по стъпка снимки..

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/svoimi-rukami-idei#sigFreeId7d877694ac

Легло с допълнително легло за издърпване

Ако имате нужда от малко допълнително легло, опитайте да направите самостоятелно издърпано легло!

допълнително легло за издърпванедопълнително легло за издърпванеТози пример показва как да преобразувате старо двуетажно легло в обикновено с допълнително място за издърпване. Прочетете повече за метода на сглобяване на сайта на автора на проекта.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/svoimi-rukami-idei#sigFreeIdbfcb6858cc

Сглобяемо легло с нощно шкафче

сглобяемо легло с нощно шкафчеВижте интересно решение, какнаправи легло използвайки специални връзки

Playwood - Това е иновативна система за сглобяване: като дизайнер можете лесно да създадете собствени мебели.

Въпреки че можете да използвате метални ъглови конектори.

сглобяемо легло с нощно шкафчеТова легло е сглобено от OSB, дебелината на всяка дъска е от 16 до 19 мм. Просто PlayWood, в случая производителят е италианска компания, направена от висококачествена рециклирана пластмасови материали, устойчив на околната среда, изключително практичен и лесен за използване. Първо свържете две малки дъски през два 105 ° ъглови конектора. След това направете същото с другите две дъски и свържете тези структури с другите два ъгъла на PlayWood при 105 ° и дъската. Това е основно, основата на леглото е готова.

След това можете да съберете нощно шкафче: най-лесното нещо! 4 малки OSB платки са свързани чрез 4 ъглови конектора.
В заключение, поставете голяма OSB дъска отгоре на основата и имате нов комплект мебели.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/svoimi-rukami-idei#sigFreeId4cbe150c34

Как да си направим сгъваемо легло

Ако имате нужда от легло, което може да се сгъне, за да отворите вратата към балкона, ето един добър пример.

как да направите сгъваемо леглокак да направите сгъваемо легло Няма инструкции, но няколко снимки дават ясна представа как да направите това. Не забравяйте за резето, за да не се сгъва самото легло.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/svoimi-rukami-idei#sigFreeIdf83ff5e3af

Модулен диван

Ако харесвате оригинални идеи, вижте пример за това как да направите сгъваем диван за триизмерен пъзел.

модулен диванВеднъж попаднахте в ръцете на Сома кубче?

Който не знае, това е предшественикът на кубката на Рубик, известен с използването му в психологически и интелектуални експерименти.

модулен диванSoma е триизмерен пъзел, състоящ се от 7 различни части. Има много начини за решаване на този проблем и много цели за постигане. Класическият 3x3x3 куб, и то хрумна на автора на този проект идея да се направи огромно копиеда се използва като истински столове или диван. Резултатът се превръща в куб с размери 120x120x120cm! Окончателното кубче се състои от 27 малки виртуални кубчета с размери 40х40х40 см, мека тапицерия е фиксирана върху някои лица, поради което някои детайли няма да съответстват на крайните размери на дивана. Следователно, когато създавате 3D модел, този важен аспект на монтажа трябва да се вземе предвид.

модулен диванЗа този проект ще ви трябва много шперплат и други неща. Пълният списък можете да намерите в инструкциите на уебсайта на автора на проекта, Въпреки факта, че за производството му ще са необходими много материал и време, не е много трудно да направите диван със собствените си ръце, а резултатът е просто невероятен!

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/svoimi-rukami-idei#sigFreeId7d7302e4ed

Сгъваемо легло 50 снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/svoimi-rukami-idei#sigFreeIde38bc6d21b

Направи си ъглово легло (за "неудобната" стена)

ъглово легло направете самиИскате да увеличите максимално пространството на вашия апартамент? Едно решение да се направи ъглово легло направете сами, Ако имате стена с перваза, този проблем също е решен. Легло на платформата е идеален начин за съхранение и създаване на удобна, повдигната структура. Марка специална платформаза покриване на изпъкналостта, както е показано в този пример. Методът може да се използва за всяка стая! Този проект може да бъде завършен през уикенда с помощта на инструменти и материали, които са по-евтиниотколкото дори най-скромните дървени рамки за легло. Целият процес на сглобяване е показан подробно в майсторски клас по стъпка по стъпка снимки, Да и чип от автора, вижте как можете да направите рафтове за кутии за пури.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/svoimi-rukami-idei#sigFreeId9d3b4fa4f4

Ъглови легла 50 снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/svoimi-rukami-idei#sigFreeId701e49584d

Плаващо легло с оригинална рамка

Направи си сам скок за леглоАко вие като автор не сте фенове на мебелите за масово производство, но искате да направите нещо сами, така че да е нещо уникално и интересно, тогава този проект Направи си сам скок за легло със сигурност ще ви хареса.

Идеята е да се направи рамка за легло, която би създала илюзията, че тя плава във въздуха, изоставете обичайните крака във всеки ъгъл и се опитайте да скриете основата възможно най-добре, ако погледнете леглото, докато стоите. За да добавите ефект, можете да закачите няколко LED ленти.

Направи си сам скок за леглоДизайнерската схема е следната: шест крака се простират от центъра на основата, за да поддържат леглото и гърба. Тези лостове са свързани с щифт в основата, с кабел, опънат между противоположните лостове, ограничаващ ширината, и след това се изтегля надолу към основата, за да се създаде статична, равномерна конструкция, Основата се простира, за да не се преобърне, когато седите на същия ръб с минимално огъване. Леглото е проектирано за стандартен матрак. Габаритните размери са 2120 мм дължина и 1570 мм ширина, обемната седалка е на височина 350 мм.

Направи си сам скок за леглоКак да направите висящо легло със собствените си ръце, прочетете инструкциите на уебсайта на автора, много е дълга, но всичко е изрисувано до най-малкия детайл.

Също така, 140 стъпка по стъпка снимки в галерията ще ви помогнат..

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/svoimi-rukami-idei#sigFreeId8277f84e40

Легло без крака на пода

легло без крака на подаzdeинструкцията е представена, как да направите просто легло без крака, за тези, които обичат да спят на пода. Това е „нестандартна“ рамка за легло, така че след като завършите основната структура, проявете толкова творчество, колкото искате, по отношение на цвета на рисуването, видове довършителни или формовъчни и всичко останало, за което можете да се сетите, за да направите рамка за легло по ваш вкус. Прочетете пълните инструкции, с подробни списъци с материали и инструменти на сайта, линкът можете да намерите под галерията. Вижте по-долу майсторския клас по стъпка по стъпка снимки..

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/svoimi-rukami-idei#sigFreeId89d001863f

Средновековно легло

Искате ли да направите красиво легло с четири плаката в средновековен стил?

средновековно леглосредновековно леглоНикой не казва, че е лесно, но можете да се справите с подробните инструкции, представени на уебсайта на автора. За по-голяма яснота погледнете в галерията майсторски клас по стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/svoimi-rukami-idei#sigFreeIda9731d30eb

Легло с крака от пластмасови бутилки

легло с крака от пластмасови бутилкиОказва се, че е така направете си просто легло, имате нужда само от лист шперплат и куп пластмасови бутилки. Между другото, за направата почти не са необходими инструментиОсвен ако не пробиете, за да пробиете дупки в шперплат и да изрежете листа до желания размер, можете да попитате в магазина. Купете шперплат 15 мм или по-дебел, можете най-евтиният. Пластмасовите бутилки не трябва да са от една и съща марка, но с еднаква височина и диаметър и да имат пластмасови капачки. И още важен момент, подгответе винтове по-къси от дебелината на вашия шперплат. Ще ви трябват и 2-3 дълги винта. Пробийте дупка във всеки капак, след което я завийте на място. Повторете 76 пъти, Завийте бутилките в капачките, като започнете от центъра на всеки крак. Леглото ви трябва да изглежда нещо като снимката. Само имайте предвид, дизайнът е много лек, така че трябва завийте го към стенатав противен случай ще се люлее много.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/svoimi-rukami-idei#sigFreeId375e898e84

Легло с робот

 легло роботТова, което сте представили, е автономно роботно леглои по-точно - автоматичен електрически автомобил, Разбира се, леглото може да не изглежда като обикновена кола, но всъщност това е уникално превозно средство в мащаб на спалнята. Леглото е в състояние да се движи с постоянна сила от 8 конски сили и пик при 25 конски сили за ограничено време. Текущата максимална скорост е неизвестна, но несъмнено е по-бърза от всяко легло. Леглото е проектирано да тежи до тон и е изградено около дървената рамка на торсионната кутия.

легло роботВъншни колела Те имат пружини за поемане на удар и отчитане на неравномерни повърхности. Две задвижващи колела са разположени в центъра под леглото. При това подреждане на колела леглото е въртящо се, Това ви позволява доста компетентно да се движите в тесни пространства. Двигателите са свързани към задвижващите колела с помощта на скоростна кутия 20: 1. Скоростната кутия е основно гигантска червячна предавка, което намалява движението на леглото до удобна за стаята скорост. Цялата система се следи Ардуино мега, микроконтролер на семейство Атмега. Това е микропроцесор с памет и различни периферни устройства, работещи върху един чип. Това е по същество микрокомпютър, способен на прости задачи, В този случай той отчита 12 ултразвукови сензора и взаимодейства с контролерите на двигателя Alltrax.

легло роботЛогиката е проста. Основно е случаен избор на посока, проверете дали има нещо много близо в тази посока и след това продължете да шофирате. Ако нещо се намеси, произволно избира друга посока и опитва отново. Към тях са свързани четири защитни брони Arduino използва система за прекъсване, Ако ги ударите, леглото веднага спира да се движи. Отстрани може да изглежда, че леглото е надарено с изкуствен интелект.

Разбира се, вероятно никой никога няма да събере такива легло робот.

легло роботТози проект използва един тон скъпи части, отнема се завинаги да се направи, което до голяма степен е скъпоструващо скъпо и няма смисъл за много много рационални хора. Но има такова нещо, има инструкции и стъпка по стъпка снимки как да направите това, така че ... може би ... някой ден.

Между другото, ако искате да видите как работи, гледайте видеоклипа в сайта.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/svoimi-rukami-idei#sigFreeId936298911a

Направи си сам леглото на колела

направи си сам леглото на колелаПоказани тук как да си направим легло на ролетки, Разбира се, това не е робот, който управлява себе си, но и мобилна версия. Така е рамка за единично леглоно можете да направите всякакъв размер. В този случай размерът на рамката е 186 x 78 см. Инструкциите могат да бъдат прочетени на уебсайта, направете рамката доста проста, За да закрепите колелата, използвайте свредло и четири шестоъгълни винта. Първо фиксирайте колелата върху шперплатния блок, след което ги завийте към основата. Повторете това за всичките шест колела. Майсторският клас е показан по-долу на стъпка по стъпка снимки..

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/svoimi-rukami-idei#sigFreeIda842670de3

По-долу в галерията вижте още едно малко подбор на легла с разходка.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/svoimi-rukami-idei#sigFreeId64964fae70

Джобове за легла

Отдавна е известно, че мързелът е двигателят на прогреса, така че трябва специално да благодарите на този ситен и мързелив човек, който измисли джобове за легла, Няма нищо по-просто от това да шиете няколко ленти от плат и така да не преоткривате колелото, погледнете някои примери със стъпка по стъпка снимки.

Направи си сам джоб на леглото

джобове за леглаВсеки знае колко неохотно става от леглото, особено когато е студено да вземете дистанционно управление или мобилен телефон, За любителите се накиснете под топло одеяло и дойде с джобове за леглакоито осигуряват лесно достъпно място за съхранение на книги, мобилни телефони, таблети и очила iPad. Полезно допълнение към всяка спалня! Можете да го използвате и за ръката на дивана, за да запазите това изгубено дистанционно управление. Шиенето на такива джобове е много лесно., просто погледнете стъпка по стъпка снимки и прочетете инструкциите в сайта. Между другото, този домашен продукт може да се използва и в подлакътниците на дивани и дори е лесно да се превърне в чанта за рамокато просто сложите каишката и закопчалката.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/svoimi-rukami-idei#sigFreeId794c9ac6bd

Органайзер от нощни джобове

нощно шкафчеЕто още един пример как да си направим нощни джобове, Този органайзер е широк 104 см и има 5 джоба, всички 25 см височина - 3 от тях с ширина 25 см и ширина 2 12 см. Можете да шиете джобове от една и съща тъкан или да смесвате с различни материали за всеки джоб. По-долу са много стъпка по стъпка снимки, но ако нямате много опит с шевна машина, най-добре е да прочетете инструкциите на уебсайта или да прегледате видеоклипа с практически препоръки там.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/svoimi-rukami-idei#sigFreeIdc5adda6f2d

Нощно органайзер

нощно шкафчеЕто още един пример как да си направим нощно шкафчеза да направите обстановката си много по-удобна.Това малко нещо с джобове е предназначено да съхранява всичко необходимо дръжте под ръкатака че можете да използвате този точен шаблон или леко да го коригирате, за да отговаря на вашите изисквания за пространство и джаджа.

нощно шкафченощно шкафче На вас ще трябва:

 • нощно шкафче50 см двустранна предварително облечена материя (в крайни случаи, деним или плътна тапицерия ще се справят).
 • 285 см х 2,5 см широка лента се сгъва и глади.
 • Одеяло или кърпа, стара 50 х 50 см
 • шевни припаси

Нарежете парчетата плат, както следва:

Изработена от ватиран плат:

 • Част A 50 x 64 cm
 • Част B 50 x 27 cm
 • Част C 50 x 15 cm

нощно шкафчеАко искате да подобрите външния вид на зигзагообразен шев, можете да го покриете с лентови елементи и горен шев. Поставете частта от одеялото между матрака и основата, ако е правилно поставена, одеялото не трябва да се вижда изобщо.

В готовия продукт има място за дистанционни управления, iPad, големи слушалки, книги, както и различни малки неща. Тези джобове също са страхотни. за детска стая, те могат да съхраняват книги, играчки и много други неща. Просто си шийте такъв организатор и ще се изненадате как сте живели без него!

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/svoimi-rukami-idei#sigFreeIdd88341b0f1

Как да шиете джоб за легло

 направете си джоб на леглотоТози занаят - джобове за легла лесно да се направи със собствените си ръце.

За това се нуждаете:

 • Тъканен метър
 • Половин метър подплата плат
 • Шевна машина, фиби, ножици, сантиметър

Как да направите това, можете да прочетете стъпка по стъпка инструкции на сайта, Между другото, този занаят е абсолютно универсален, може да се използва в кухнята, за диван, нощни шкафчета, тоест, където и да натрупате много неща, които трябва да бъдат под ръка. Така че може да се наложи да направите още няколко.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/svoimi-rukami-idei#sigFreeId7d9a99edba

Джобове за глава

джобове за глава Вижте и пример, как да си направим нощно шкафче за детска стая, Ето, малко по-различен модел, но и нищо сложно, инструкциите в сайта описват всичко с доста подробности. Ако ти тясна челна глава, Можете да фиксирате ключалките на вратите, върху които можете да окачите органайзера. Ако искате да бъдете креативни, закачете широка главаопитайте да използвате клещи, като регулирате металните куки за завесите. Просто пробийте по-широки отвори, за да се поберат на избраната система за куки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/svoimi-rukami-idei#sigFreeId80ec56d7fc

50 джоба за снимки за легла

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/svoimi-rukami-idei#sigFreeId725f5cd026

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...