Таблата е от дърво. Направи си + 700 снимки, инструкции стъпка по стъпка

направете сами дървено табло направете сами дървено табло

Красивите и практични табла за глава са част от комплекта спалня и добре проектиран интериор. Вместо да отидете в магазин за мебели, можете да направите направете сами дървено табло, Ето една отлична колекция от 25 импровизирани табла от дърво. Някои от тях са толкова прости, че можете да ги направите буквално вечер.

Повечето са наистина евтини, а някои могат да бъдат направени на практика без никакви разходи. Например от стари дъски или табла от палети, Представете си страхотна нова спалня след няколко часа, а в същото време бюджетът ви остава сигурен и стабилен! Вижте примерите, представени тук, и направете един от тези дървени табла за вашата спалня. За да събудите въображението си, в края на статията вижте голямата галерия - 200 снимка на дървено табло в интериора.

 

Табла от стари дъски

табла от стари дъскиТова, което един човек изхвърли, може да бъде съкровище за друг. Така е табла от стари използвани дъскиразбира се, може да се оцени. Най-важното е, че можете да получите материала безплатнонапример този, който събаря плевня или ограда. Щом получите необходимия брой дъски, ги видяхте и просто направете щита на необходимата конфигурация и след това боядисайте (ако искате). Разбира се, можете да го оставите такъв, какъвто е, и тогава ще имате красив рустик за глава, Можете да направите такова табло за глава много бързо и за много по-малко пари, отколкото да купите ново. забележка: имайте предвид, че по-вероятно е старите дъски да бъдат неравномерни и частично повредени. Ето защо, при рязане и изравняване на дърво всичко няма да работи перфектно перфектно, винаги ще има пропуски и недостатъци. Но всичко е наред, рустикът стил (в превод от френски като груб, прост, непретенциозен) напълно допуска такива моменти, това е неговият чар.

табла от стари дъскиПрочетете пълните инструкции на уебсайта на автора на проекта.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/izgolove-iz-dereva#sigFreeId7cf76fa295

Направи си сам заглавието

Направи си сам заглавиетопрекрасен лицева дъска също направени от стари дъски за направете сами. Това не е сложен дизайн, според автора, той трябва да изглежда така:

 • Плаващ дизайн - без крака или видими опори
 • Интегрална схема с контакти за зареждане на телефони и други подобни
 • Необработено дърво - без боя

Искате да направите същото ръководителят на дъските? Прочетете инструкциите на уебсайта на автора на този проект.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/izgolove-iz-dereva#sigFreeId06e7eca1ea

Чертеж на таблото

рисунка на таблотоДобавете жар, цвят и текстура в спалнята чрез изработка Направи си таблото използвайки това ръководство за рисуване. Този тюркоаз за глава с декоративни възглавници е чудесен проект за начинаещи. Всичко може да се направи само за няколко часа и за по-малко от 100 долара. Красотата на масивната дървесина, използвана за изработката на таблото, може да бъде запазена. избор на боядисано покритие, Това тапицерия беше покрито с два слоя тъмен орех на основата на масло и полиуретан на основата на сатен.

Необходими материали:

 • рисунка на таблотоРейки 1x2 за покритие
 • Бяла дъска 1x4
 • Бяла дъска 1x6
 • Довършителни нокти 30 мм
 • Довършителни нокти 50 мм
 • дърводелско лепило, малка тръба
 • шкурка в 80, 120 и 150
 • кутия на водна основа спрей
 • литър боя с желания цвят

Бутилка от изкуствена глазура и спрей от чиста спрей боя (по желание)

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/izgolove-iz-dereva#sigFreeId6153afcb6b

Как да си направите евтино табло за глава

Защо да харчите един тон пари за готови продукти или нови материали, ако можете евтино направете таблото от стари дъски.

как да си направите евтино табло за главакак да си направите евтино табло за глава Никога не стартирайте проект без рисунка, дори ако това е груба скица, както виждате на снимката. Така е много прост проекткоито могат да бъдат направени с много малко дървообработващи инструменти. Ако нещо не е ясно стъпка по стъпка снимка, подробности могат да бъдат прочетени на уебсайта.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/izgolove-iz-dereva#sigFreeId235cc4b412

Направи си сам дървесно табло

направете сами таблото от дървоЕто още един много прост и интересен проект, такъв табла в стил ферма всеки може да направи. Първото нещо, което трябва да направите за проекта, е да изрежете дъските до правилния размер. съвет: реже дървен материал по пътя, но не всички наведнъж, В процеса често се случва, че не всичко върви по план, така че когато режете, оставете място за грешка. В инструкциите на сайта можете виж трион, което дава груби оценки за размерите, използвани тук. Ще трябва да се приспособите към вашите предпочитания. Частите за подрязване трябва да бъдат нарязани по размер след монтажа на основната част. Вижте процедурата за сглобяване по-долу за стъпка по стъпка снимки..

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/izgolove-iz-dereva#sigFreeId9eb50f8ae8

Направи си дървено табло

направете сами дървено таблоТози стил е чудесен за класически дизайни на спални. Показани тук как да направите своя собствена глава за двойно легло с кралица. Измерете скобите на рамката и определете колко високо е таблото на главата. Ще бъде поне метър, Изрежете дървото върху митрания трион, запечете ръбовете и всички страни (особено предните). След това измерете и нарежете всяка дъска на парчета от 60 см, трябва да се получат общо 12 парчета. Пясъчете всички ръбове и повърхности ръчно с мека кърпа. Като цяло, това е началото, как да продължите по-нататък, прочетете инструкциите на сайта на автора, той не беше мързелив и рисуваше всичко много подробно. За по-голяма яснота вижте стъпка по стъпка снимки от майсторския клас по-долу в галерията.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/izgolove-iz-dereva#sigFreeId49c3ae28bb

Красиво дървено табло

Идеята за този проект възникна заради необходимостта от лицева дъска и голямо желание да не харчите цяло състояние на дървена дъска от типичен магазин за мебели.

красиво дървено таблоВероятно мнозина ще се съгласят, че завършен проект, който използва рециклирана дървесина, може да бъде не по-лош от този, направен от нови дъски. Как се прави красиво тапицерия от дърво погледнете по-долу стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/izgolove-iz-dereva#sigFreeId1ebfecb967

Осветена дървена табла

Направи си сам дървесно таблоСтилно табло за глава може да направи спалнята по-удобна, поне много по-добра от просто гола стена. И леглото ще се превърне в привлекателна мебел и ще помогне определете дизайна на стаята, Таблата имат своя история; в старите времена таблата служеха за осигуряване на топлина. По правило те са били изработени от дърво, често издълбани със сложни шарки. По-високите и богато украсени табла са се превърнали в символ на статут и богатство. Днес е по-лесно, таблата за задържане на матрака на място, предотвратяват падането на възглавниците ни и триене по стените, а също така осигуряват удобно място за поддръжка на възглавници за четене или закуска в леглото, ако желаете. И за сметка на дизайна мнозина предпочитат обикновен рустик, или както наричат ​​стила „ферма“, например такъв, какъвто виждате в този пример. Можете да прочетете как да направите това в инструкциите на уебсайта на автора.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/izgolove-iz-dereva#sigFreeId8a96b23ee7

Дървено високо табло

високо дърво за главаАко предпочитате прост стил, ето пример за това как да направите високо табло направете го сами. В този случай конструкцията се сглобява без рамка, дъските просто са приковани към стената. Не много практично, но прост и надежден, само ако в близко бъдеще не планирате да правите пермутация. Малка инструкциякак да подготвите и оправите дъските може да прочетете на сайта. Въпреки че идеята е ясна без ръководство стъпка по стъпка. Работата не е сложна, но ефектът е очевиден, спалнята ви ще изглежда съвсем различно.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/izgolove-iz-dereva#sigFreeIdcc9da586c3

Дървено тапицерия за легло от един и половина

Само пример как да направите дървена табла със собствени ръце за легло на половин легло.

дървено тапицерия за легло и половинадървено тапицерия за легло и половина Инструкциите и списъкът с материалите могат да бъдат намерени на уебсайта, линк под галерията. По-долу в галерията майсторски клас по стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/izgolove-iz-dereva#sigFreeId0b44171e42

Табла на дъската

дъска за главаАко имате няколко дъски, независимо дали са нови или стари, можете да направите това обикновен табла за легло направете го само за няколко часа. Просто, ако използвате употребявани дъски, доста много време ще бъде отделено за шлайфане. Таблото е проста структура, всъщност просто свален дървен щит, но основната задача е да го направи красив.

Конфигурацията може да бъде всяка, тук въображението не е ограничено, не е нужно да се притеснявате и за здравина, просто изрежете, пясък и лак или боя. Ето го работни етапи показан в този малък колаж, четири снимки бяха достатъчни.

ръководителят на дъските

ръководителят на дъскитеръководителят на дъскитеАко имате нужда от инструкции, можете да посетите сайта на автора на проекта, линк под галерията. Тъй като таблата днес играят по-естетическа роля, вашият избор на стил е неограничен. Този пример е много прост, ако искате къдрави гърбове, можете да изрежете всяка конфигурация и дори да напишете нещо, да оправите лампата, да окачите декорации. Е, в допълнение към красотата, трайният табла на глава, когато спите през нощта, ви позволява да се чувствате по-удобно и безопасно в спалнята си.

Направи си сам дърво за глава

Така е дървено табло Идеален за класическо двойно легло и се вписва идеално в интериора на всяка спалня.

Направи си сам дървесно таблоНаправи си сам дървесно таблоЗа проекта ще ви трябват 6 дървени панела с дебелина 20 мм, като всеки панел е нарязан на 65 см дължина. Основата на панела е 2x6 дъски с дължина 140 см. Краката са изработени от 2х4 бара, горният и долният панел от 1x2 ленти, горната част на главата на дъска 1x3 е с дължина 163 см. Вижте процедурата за сглобяване по-долу за стъпка по стъпка снимки., Етапни инструкции и триониране са на сайта на автора на проекта, линк под галерията.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/izgolove-iz-dereva#sigFreeId662a0ef240

Плетено за глава

ракита за главаТова е стъпка по стъпка ръководство за това как да направите монтиран на стена, ракита за глава направете го сами от шперплат. Това е сравнително прост проект, размерите са за легло с кралица, но те могат лесно да бъдат намалени или увеличени. за легла с различни размери, Идеята трябва да е разбираема, необходимо е да изрежете ленти от листове от шперплат, да оформите тъкане, като показани стъпка по стъпка снимки и го оправете с лепило. За закрепване към стената е необходимо да залепите отделни ленти, това също е показано на снимката. Целият процес е описан много подробно в инструкциите на уебсайта на автора, там ще намерите и размерите на лентите и други детайли, които трябва да бъдат изрязани. Вижте снимката от майсторския клас в галерията по-долу..

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/izgolove-iz-dereva#sigFreeId3f5858c7ac

Легло с голям табла

това легло с голям табла и рафт бягащи дъски от твърд орех, шперплат и стомана. Ако нямате такива материали или не сте любител на ядките, можете да го замените с нещо друго.

легло с голям таблаТози проект се състои от три основни части, Кутия за крачета, рамка за легло и табла за глава. Сглобяването на легло с табла е необходимо в този ред. Ако нямате достатъчно опит, трябва да се ръководите само стъпка по стъпка снимкикоито виждате в галерията, използвайте връзката и внимателно прочетете инструкциите на уебсайта на автора на този проект.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/izgolove-iz-dereva#sigFreeId5dfafdbe8e

Табла от летви

таблото на летвиИскате невероятно табла от рециклирано дърво, което ви струва по-малко от 20 долара? Ето готова инструкция за вас. В този проект бяха използвани стари дъскикоито останаха след обновяването на къщата с мазилки. Това е пример, може би ще намерите други летви. Краищата на старите релси обикновено са назъбени и назъбени, затова изрежете краищата с митра трион. Можете да изрежете няколко наведнъж, за да ускорите процеса. В резултат на това всички части трябва да са гладки, така че да няма видими празнини по време на монтажа. Най-важното за този проект, измерете всичко точно, включително къде да окачите багажниккоято ще „плава“, тъй като ще бъде закрепена с болтове към стената. Долната част трябва да бъде разположена точно под височината на матрака, така че имайте предвид това, когато определяте общата височина на главата. Е, за да запълните баровете върху шперплат, задачата не е трудна. Финалният поглед зависи от вас. Някои обичат да рисуват и лакират дървена дъска, но можете просто да я оставите такава, каквато е.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/izgolove-iz-dereva#sigFreeId6d5682aef4

Или такава опция багажникизползва се само тук дъски от палети.

 багажник багажникВ противен случай няма фундаментална разлика в производството. Как да го направя вижте по-долу за стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/izgolove-iz-dereva#sigFreeId3f3e9d3c14

Главата на палета

главата на палетатаЕто пример как да направите палети за глава, Първо разглобете палета. Запазете всички дъски и премахнете всички нокти. Сортирайте дъските според ширината. За моНа палети използвайте парчета шперплат, нарязани на квадратчета. С помощта на винтовете завийте дъските към шперплата. Можете да оставите дъските неполирани за декоративен вид, Но след това рисуването с тъмен цвят покрива недостатъците на работата на начинаещия! Добавете напречна греда 2x4 на около 30 см от пода, за да поддържате тежестта на готовата глава, а другата през центъра на основата на палета. вашият таблото на главата ще бъде тежкотъй като има много дърва! Можете също така да добавите квадратчета за вдлъбнатини в задната част на горната част, така че когато главата на леглото опира до стената, да не надраска боята по стената. всички прочетете инструкциите на уебсайта.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/izgolove-iz-dereva#sigFreeIdb5c0320c5e

Табла на палетно легло

легло за главаЕто най-лесния и евтин начин. направете главата на леглото от палети със собствените си ръце, Най-вече ще трябва да се потите, докато сортирате палета на дъските. Авторът взе този въпрос приблизително 3,5 часа, Между другото, най-добрият начин за разглобяване е да започнете циркулярен трион по краищата, тогава просто трябва да откъснете палета от централните нокти. Как да сглобявате директно таблото, вижте галерията за стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/izgolove-iz-dereva#sigFreeIdff90e3a661

глава на палетиДве палети ще са необходими за това табло.

 1. Разглобете и оформете дъските, за да добиете представа за размера. В този случай тя е приблизително 120 x 90 cm.
 2. След като начертаете скицата и разберете размерите, изрежете дъските по размер и внимателно шлайфайте.
 3. Съберете всичко заедно и закрепете с винтове.
 4. Добавете лампа, добра идея. Накрая остава да прикрепите таблото към леглото.
 5. Пробийте по два отвора на всеки крак (съпоставяйки ги с дупки, пробити в главата) и закрепете с болтове.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/izgolove-iz-dereva#sigFreeId467a3258dd

Табла от палети 30 снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/izgolove-iz-dereva#sigFreeId6b7e7247df

Табла с нощни шкафчета

табла с нощни шкафчетаНякои хора имат хоби - използвайте евтино или, за предпочитане, безплатни готини неща, Говори се, че някои хора могат да вземат материали за 200 долара и да ги направят като проект за 20 долара. Други използват материали за 20 долара и ги правят да изглеждат като проект за 200 долара. Последната група заслужава голямо уважение, а разликата е, че това се нарича умение. Авторът на този проект ясно се позовава на втората категория, за производството на тази табла с нощни шкафчета бяха похарчени само 30 долара. След като прочетете ръководството му в сайта, ще научите как просто да направите мебели, с които можете да се гордеете. Една малка майсторски клас по стъпка по стъпка снимки, Надявам се това ви вдъхновява да създадете свой собствен табла с нощни шкафчета.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/izgolove-iz-dereva#sigFreeId7d06048e91

Таблото на портата от Джурасик

лицева дъскаТози урок показва как да направите смешно голямо, ненужно, потенциално опасно парче мебели за вашата спалня. Това се нарича лицева дъска, Основната цел на това нещо е да предотврати падането на възглавниците от леглото ви. Но. Не се нуждаем само от таблото, но се нуждаем от шедьовър, нещо необичайно, така че всеки, който го види, ще каже: „Леле, това е легло!“ или „Нещо, на което ми напомня главата ви. Може ли това да е портата от филма „Джурасик парк“ или нещо подобно.

Но тук авторът на този проект иска да каже нещо за отговорността, буквално преведено:
« Използвах истински огън в този проект. Не препоръчвам или одобрявам този проект. Проведох проучване, за да намеря компоненти, които издържат на топлина, изолират огън, но не ги тествах. Този проект има сериозен потенциал да изгори цялата ми къща. Но го направих повече, за да го създам и запаля веднъж, за да видя дали работи. Затова казвам, че това определено е опасно и не нося отговорност, ако нещо се случи с вас. Но ако се интересувате от глупостта ми, аз го направих».

лицева дъскалицева дъска Дизайн. Първото нещо, което трябва да направите, е да разберете колко голям е таблото. Измерете леглото си, разберете изискванията за пространство и ограниченията и направете няколко рисунки. Направете оформлениеЗалепете го заедно, за да помогнете за визуализирането на главата на главата. Използвайте графична хартия и рисувайте, за да мащабите, докато не харесате как изглежда.

лицева дъскаВ случая става въпрос за двойно легло, така че ако имате едно и също нещо, можете да използвате представената фигура и размери. Тази част наистина зависи от вашия размер.

лицева дъскаАвторът използва референтни снимки от филм и снимки в Интернет, за да разбере как всичко е подредено пропорционално.

Описание на целия процес можете да намерите в инструкциите на сайта, той наистина е голям и подробен. Въпреки това, на стъпка по стъпка снимки всичко също е показано доста подробно, просто има много нюанси, които се нуждаят от пояснение.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/izgolove-iz-dereva#sigFreeId3d80bcd6ed

Дървена табла в английски стил

Ако ваните харесват оригиналаидеи, помислете за този пример шапки в британски стил.

дървен табла в английски стилдървен табла в английски стил Вътре в главата на леглото има чифт рафтове за книги и достатъчно място за поместване на възглавници и подобни през деня.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/izgolove-iz-dereva#sigFreeId44fc5735f3

Направи си шаблони от шперплат

като се има предвид дървени табла, Бих искал да се спра на много прости примери, направени с помощта на шперплат. Например такава опция с къдрав гръб.

Направи си шаблони от шперплатНе можете да купите такова табло за глава в магазин, но можете да го направите за няколко часа.

Направи си шаблони от шперплатНаправи си шаблони от шперплатВсяка форма може да бъде изрязана, за да работите с мозайката много опит не е необходимо.

Може да направи още по-леснокупете лист шперплат.

Направи си шаблони от шперплатИ за да не е просто лист шперплат, да забиете няколко рафта, ще се окаже стилно и функционално.

Направи си шаблони от шперплатТова е всичко, остава само здраво да прикрепите шперплата към стената.

Дървени табла 200 снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/izgolove-iz-dereva#sigFreeId212a36663c

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...