Лампа в стил Steampunk: как да направите настолна лампа от водопроводи

осветително тяло за водопровод осветително тяло за водопровод

Металните водопроводи могат да бъдат идеален материал за производството на осветителни тела. Марка направи сама лампаи веднага ще даде на интериора атмосфера на стимпанк индустриален стил. Начинът, по който тръбите логически се свързват помежду си, образувайки фуги, заедно с основни плочи, които могат просто да бъдат прикрепени към стената, прави работата с тръби изненадващо лесен инструмент за оформяне на структурите на интериорни елементи, включително не само лампи, но и мебели. Лампите са един от най-полезните проекти в света поради тяхната разширена функционалност и честа употреба. Скулптурни идеи за индустриален дизайн тела от тръби пленете въображението с елементи на индустриалния дизайн. Днес онлайн магазините (Русия, Украйна) предлагат подобен вариант, представен на тази снимка средно за $ 150. Това е невероятно. Такава лампа може да бъде сглобена у дома със собствените си ръце срещу 30 долара или дори безплатно, ако имате стари водопроводни тръби.

Да, наистина тези лампи са стилни и функционални, но 150 долара? Е, така че нека добавим малко индустриално стил стимпанк и се опитате да го направите сами? Няма да е трудно.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕО: Въпреки че този проект има много малко стъпки, той включва променлив ток. моля бъдете внимателни при изпълнение на проекти с използване на променлив ток.

материали:

Моля, обърнете внимание, че изборът на тръби може да варира в зависимост от вида на лампата, която искате.

  • Различни размери поцинкована тръба за основата на лампата. (1/2 инча, използвани тук)
  • 1 малка крушка
  • 1 крушка от канделабра
  • AC проводник с линеен ролков превключвател
  • Инструменти за термосвиване
  • Пояло

Как да сглобяваме лампа от тръби

  1. Първо събирайте основа за лампа и вижте как ще изглежда крайният продукт.
  2. След това поставете касетата на мястото, където планирате да имате електрическа крушка. Полейте променливотоковия проводник към контакта. Не забравяйте за свийте за безопасност.
  3. Накрая включете светлината и я включете!

направи сама лампа

направи сама лампа

направи сама лампа

направи сама лампа

направи сама лампа

направи сама лампа

направи сама лампа

Подген на литературната белетристика, появил се през осемдесетте години на 19 век под името стиймпънк включваше причудливи форми на бързо развиваща се индустрия по това време. Терминът "Steam Punk" идва от приключенията технология от XIX век и непокорният аспект на самотен дизайнер или учен, наречен Пънк. Днес този стил остава популярен и придоби нови форми, които се комбинират със съвременни технологии. Можете да говорите за тази област дълго време, но ако искате да опитате какво е на практика, а не на снимки, направете първо стемпанк лампа, По-добре е да не купувате, скъпо е, но да го направите сами е просто и евтино. В голямата статия „Направи си сам лампа за тръби 1000 снимки, стъпка по стъпка инструкции» https://i.expert-h.com/fonari/svetilnik-iz-trub-svoimi-rukami-1000-foto-poshagovye-instruktsii Ще намерите различни опции, които се отнасят не само за индустриалния стил. Има практически примери за това как да направите настолни лампи и Подови лампи от PVCсъщо е добър вариант за спестяване. Така че има няколко предимства, създавате детайли от оригиналния интериор и получавате напълно функционално устройство - настолна лампа, подова лампа, бра или полилей. Между другото полилеи за таванско помещение за водни тръби, Това не е магазин за потребителски стоки, а конкретно нещо, което ще издържи много дълго време. Примери за това как да направите полилеи от тръби също има в тази статия.

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...