Оригами къща за деца: инструкции със снимки

оригами за детска къща оригами за детска къща

Направете това лесно оригами хартия къща използвайки прости инструкции за картина. Това е много прост занаят за деца в предучилищна възраст. Вярно, има няколко сложни гънки, когато ще е необходимо да се направи покрив, но стъпка по стъпка снимките показват всичко с много подробности. Всеки може да се справи с тази задача, дори ако за първи път реши да сгъне нещо от хартия.

 

Просто внимателно прочетете стъпка по стъпка инструкциите как да го направите лесно оригами къща за деца.

  • Стъпка 1: Започнете с квадратен лист хартия оригами цвят страна надолу, Ако имате само обикновена хартия с размер 21,5 x 28 см, следвайте тези инструкции, за да направите квадрат.
  • Стъпка 2: Сгънете хартията наполовина отляво надясно, след което разгънете.
  • Стъпка 3: След това отново сгънете наполовина отгоре надолу и разгънете. На нас просто се нуждаят от гънки.
  • Стъпка 4: Огънете краищата към центъра, както е показано на втората снимка.
  • Стъпка 5: Обърнете формата.
  • Стъпка 6: Сгънете левия и десния ръб към центъра.
  • Стъпка 7: Време е да овладеете хитрия надвес на покрива, Отворете горното ляво и дясно крило, разтворете ъглите отстрани и подравнете. С думи може да не е напълно ясно, но картината показва много ясно.
  • Стъпка 8: Обърнете готовата къща от хартия и нарисувайте врата и прозорец. Сега сте майстор в правенето на хартиени къщи.

как да си направим оригами къща

как да си направим оригами къща

как да си направим оригами къща

как да си направим оригами къща

как да си направим оригами къща

как да си направим оригами къща

как да си направим оригами къща

как да си направим оригами къща

как да си направим оригами къща

Гледането на очите на детето да светнат, когато завършва оригами модела е безценно! Но да учат децата сгънете оригами не е толкова просто, така че е най-добре да започнете с много прости модели. Децата обичат прости занаяти и бързи резултати. Превръщането на скучен лист хартия в разпознаваема форма е като магия! Оригами къщи Идеален за учене. Ако имате нужда от прости модели хартиени къщи, за да научите децата си на първоначалната техника за оригами, прочетете статията „Оригами къщи. Схеми, стъпка по стъпка снимки, инструкции» https://i.expert-h.com/iz-bumagi/doma-origami. Представя 15 интересни примера как да направите къща от хартия със собствените си ръце, което децата със сигурност ще харесат. Няма да забележите как децата се включват в този процес и скоро на рафта на децата ще се появи цял град от хартиени къщи. Децата могат да играят с тях или да ги дадат на родителите по случай семейно тържество.

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...