Направи си глава - идеи, снимки, инструкции стъпка по стъпка

как да си направим челна глава как да си направим челна глава

От практическа гледна точка главата на леглото е част от рамката. А с естетическото - това е чудесно допълнение към интериора. Представена тук идеи за глава различни видове, форми и дизайн със стъпка по стъпка снимки и инструкции. Всички примери, това е, което можете да направите със собствените си ръце и без специални разходи значително да освежите интериора на вашата спалня.

Всяка стая има фокус, едно основно парче мебели, което доминира визуално, привличащо вниманието. В спалнята може да бъде красиво табло, Останалата част от декора, дизайна и декора допълват външния вид на стаята, което ще се отрази на настроението ни. Направете глава не е трудно, така че си струва да положите малко усилия, за да направите спалнята по-удобна.

 

В статията ще намерите примери как да го направите сами:

 1. Табла с рафтове
 2. Осветена горна глава
 3. Метално табло
 4. Табла на стари врати и прозорци
 5. Табла за книги и картон
 6. Платове за глава
 7. Оригинални табла (от клони, въжета, цветя, колчета и колчета).

Легло за глава

легло за главаЗа тези, които ценят свободното пространство в спалнята си, таблото в съчетание с нощното шкафчеТова е много практичен проект. Най-важната стъпка е да се направят измервания спрямо пространството, което може да се използва за работа. Тоест, трябва да седнете с хартия, молив и спокойно да изчислите всичко. По принцип монтажа не е сложен. Използвайте частта на рафта за тестови измерваниятака че да няма изненади. В противен случай ще ви е необходим рутер, за да направите някои части по-тънки, за да освободите рафта.

табла с нощно шкафчеДруга страхотна идея за инсталиране щепсели за смартфони и лаптопи, просто трябва да разберете къде да направите дупките за проводниците. Има и колела, за да е удобно да се разточват. Като цяло, как да си направим челна глава погледнете по-долу за стъпка по стъпка снимки на стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/izgolove#sigFreeIdcbaeee2160

Универсално табло за глава

(Тайни отделения, светлини и други!)

Така е мултифункционална челна глава беше направен като подарък. Дизайнът включва няколко идеи.

универсално таблоуниверсално табло Главната глава е главно тесен шкаф с дървени предни панелиимащи следните характеристики:

универсално таблоДвата странични панела всъщност са са вратитекоито се отварят навън, отваряйки място за рафта.
Средният панел е чудесен за подпиране, докато гледате телевизия или четете в леглото.
Има вградена регулируема подсветка.
Има дори три секретни отдела!
За да разберете как да направите това невероятно табло за глава със собствените си ръце, прочетете много подробните инструкции на уебсайта на автора на този проект, ще намерите линка под галерията. Процесът на производство е показан по-долу. в майсторския клас на стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/izgolove#sigFreeId1b54b26402

Тайни рафтове за глава

тайни рафтове за главаИма много причини, поради които трябва да го направите направете главата на леглото, най-често срещаната, така че възглавницата да не падне. Но към въпроса може да се подходи по-креативно, може да се направи главата на леглото не само красива, но и функционална, Вижте този пример, тук таблото включва няколко функции, това скрити рафтовекоито могат да служат като нощно шкафче и станция за зареждане, както и скрита кутия за важни документи. В някои случаи авторът е използвал дъски за палети, но където са необходими повече или повече конкретни детайли, обикновена борова дъска. Дъските са прикрепени с помощта на дюбели, което им позволява да бъдат премахнати, след това залепени и затегнати, за да се фиксират по-сигурно. Скритите рафтове трябва да бъдат затегнати, когато са отвореникакто можете да видите на снимките. Освен това трябва да сте сигурни, че рафтовете ще отговарят на други части, за да може плавно да се затварят. Авторът добави и рафт от шперплат с дебелина 3 мм за класифицирани документи.

Можете да видите дупката в лявата част на снимката в средата (трудно да се види) с две магнитни ключалки с пружина. Как да направите дървена табла със собствени ръцеможе да се чете на сайта, вижте стъпка по стъпка снимки по-долу.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/izgolove#sigFreeId04c9cb9d5a

Табла с рафтове 50 снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https: // i.expert-h.com/krovat/izgolove#sigFreeId4efe8b7775

Осветена горна глава

подглавено заглавиепоглед как се прави голям табла с подсветка от дървени плочки и две тавански лампи, Този проект ще изисква спомагателен панел, 2х4 бара, фитинги, лампи Edision и чифт висулки. Започнете с определяне на размера на главата. Маркирайте и изрежете електрическата платка с циркуляр. Рязан с дължина 2x4 бара с помощта на митра трион. Прикрепете платката към рамката. Направете опора от 2 х 4 бара към зоната под хоризонталния шев. Поставете плочката сухаАко всичко е гладко и на място, махнете защитната основа и поставете плочките на мястото си. Изпъкналите ръбове се нарязват под ъгъл.

След това инсталирайте осветлението. Просто определете мястото на инсталиране и пробийте дупки. Затегнете фланците на тръбата, след това завийте останалите части, завийте светлинния комплект през лакътя и в дупката. Накрая отведете таблото към стената. За повече информация посетете сайта на автора на проекта.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/izgolove#sigFreeIdb8e22d976e

Лампи таблата

Вижте пример как да си направим табла с монтирани светлини.

светва на таблатаИзработката на самото табло е доста проста; това е редовен щит от МДФ с вътрешни напречни греди. Идеята е да се направи LED фара и фиксирайте светлините в главата на главата. Как да го направите подробно показани в майсторския клас на стъпка по стъпка снимки, Освен това можете да прочетете инструкциите на сайта, за да разберете как да направите окабеляването за подсветката по-добро и безопасно.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/izgolove#sigFreeId7b09b2fde2

Как да направите табло с подсветка с ЦПУ

как да направите табла с осветление с ЦПУЕто как направете глава на базата на питагорейското дърво и го подчертайте със светодиоди. Този дизайн може да бъде модифициран, за да създаде подобни силуетни силуетни ефекти с CNC. Ако нямате достъп до CNC машината, можете да направите нещо подобно, макар и в по-малък мащаб, на лазерната машина. Важно е да намерите качествен шперплат, Евтиният шперплат ще има много пространства, които ще бъдат изложени след CNC. За да създаде дизайн, авторът използва Paper.js , Който не знае, това е библиотека, с помощта на която можете да създавате и работите с векторна графика. Също така за работа авторът използва JavaScript библиотека за генериране на SVG в елемента HTML HTML canvas. За да направите дървото фрактално, беше написан скриптът Paper.js.

как да направите табла с осветление с ЦПУШперплатът се нарязва на две основни части, предната и задната част на главата. Вместо да използвате фуги, за да добавите дълбочина към главата, можете да изберете „рамка“ за ЦПУ. Всички тези тънки плочи са вътре Файл на илюстратора, Те са маркирани с числа, които съответстват на ръба на предния елемент. За всеки ръб има две еднакви плочи с дебелина един и половина сантиметра, които са подредени една върху друга. Повече за метода на производство на таблото с подсветка четете на уебсайта на автора.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/izgolove#sigFreeId8330857f0e

LED осветление на таблото

Красиво е подглавено заглавие авторът направи за леглото в спалнята на дъщерята.

LED таблаЦялата рамка е направена от парчета с размери 2x4 бара, които съответстват на рамката на леглото. Както можете да видите на стъпка по стъпка снимки, сглобяването е доста просто. Обърнете внимание на щрангове за светодиоди, Прочетете инструкциите на уебсайта.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/izgolove#sigFreeId5f41fcbb44

Как да си направим табла с вградени нощни лампи

как да си направим табла с вградени нощни лампиВижте как направете таблото с подсветка за детска стая, използваща празнични гирлянди и шперплат. За детска стая този табла за глава с вградени нощни светлини пасва идеално. По принцип можете да направите всеки дизайнкоето искате. Оцветете шперплата в тъмно син цвят, за да симулирате нощното небе (синьото е по-добре, защото черното ще изглежда малко тъмно), а след това звездите са прикрепени. Луната ще действа като нощна лампа. Това е страхотен проект, в който децата могат да вземат активно участие. В допълнение, разходите за производство на главата на главата са минимални, в зависимост от това, което вече е под ръка. Осветителните тела могат да служат обикновени коледни светлини, вероятно ги имате и най-вероятно повече от една гирлянда, така че това е друга спестовна точка.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/izgolove#sigFreeIdfa068730ed

Табла под формата на светещи мечове на джедаите

Ако децата ви са големи фенове на Междузвездни войни, ето една идея, как се прави главата на яслите под формата на светещи мечове младите джедаи със сигурност ще му се насладят.

таблото под формата на светещи мечове на джедаитеНаправете такава рубрикаovier не е толкова трудно, но необходими са много пояснения, Затова е по-добре да посетите нашия сайт на автора на този проект за пълна информация, където също има как да видео.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/izgolove#sigFreeId79819b44dd

Табла с подсветка 50 снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/izgolove#sigFreeId3c01f67168

Метално табло за легло

метален таван за леглоСтара ограда от ковано желязо е чудесна за направете метално табло, Ако нямате ограда, можете да си купите стара, ръждясала на мястото за събиране на скрап. Имате нужда само един раздел, и имате всичко необходимо, за да създадете великолепно желязно табло, наподобяващо рамката на дивана. Ще е необходимо само да премахнете ръждата и да боядисате със спрей боя, така че таблото да изглежда като ново. Всичко това може да се направи за по-малко от един ден.

Така че, с минимални усилия получавате красиво желязо за главатова изглежда много по-скъпо, отколкото е в действителност.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/izgolove#sigFreeId1ab67ea393

Как да си направим табла от дърво и тела

 1. как да направите табла от дърво и телаЗапочнете с измерване на ширината и височината на леглото.
 2. Това легло е с височина 43 см и ширина 152 см, така че отрежете 2x4 бара на 138 см, което ще даде общата ширина малко по-широка от самата рамка на леглото.
 3. Изрежете краката на височина 90 см. Долната лента е монтирана на височината на матрака, така че възглавниците да не се изплъзват от края на леглото.
 4. Стиснете 2 дъски и маркирайте дупките за армировката, като започнете от центъра и на всеки 15 см, пробийте дупки.
 5. Нарежете армировката на парчета от 23 см, но това е за този табла, ако имате други размери, можете да отрежете до желаната дължина, в зависимост от желаната височина на таблото.
 6. Поставете всички варени части на пода.
 7. Уверете се, че възлите и частите са в правилното положение.
 8. Прикрепете към рамката на леглото с четири винта.

Акценти за сглобяване на таблото показани по-долу на стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/izgolove#sigFreeId2f0a98ff2d

Метални табла 50 снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/izgolove#sigFreeId8a64b5c825

Врата за глава

таблото на врататаCтрамбована врата е отличен изходен материал за главата на леглото, Разбира се, за да го превърнете в таблото за глава, ще отнеме известна работа: видяхте вратата с правилния размер, добавете наслагване към парапета, нанесете няколко слоя боя. Но можеш да се гордееш полезно нещо: Рециклирахте нещо, което не заслужава да бъде унищожено, спестете един тон пари и създадохте уникално парче мебели. Това са факти, които би трябвало да ви помогнат да спите здраво. Как да го направя табла на стара врата със собствените си ръце можете да прочетете инструкциите на сайта. По-долу са няколко стъпка по стъпка снимки, които ще ви дадат представа какво да правите.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/izgolove#sigFreeId90b4c28f49

Това е оригинално таблото на вратата също ще изглежда страхотно в интериора на вашата спалня.

таблото на врататаТова го прави много по-евтин, отколкото да го купувате. Самата глава е старата врата, която просто покриваш с въже, Елегантна идея, която е лесна за изпълнение. Като се има предвид, че трябва внимателно да навиете вратата с въже, ще отнеме известно време, но все пак можете направете такова табло за един дени това е наистина евтин проект.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/izgolove#sigFreeIdabf442e2f8

Остъклена глава на вратата

остъклена главаНякои хора мислят какво да правят остъклена главане е най-добрият вариант. Авторът на проекта не е съгласен с това и смята, че при добро закопчаване, таблото не представлява никаква опасност. И най-важното, което прави толкова таблото за глава много лесно, в смисъл, тук не трябва да се прави нищо особено. Да смилаш, да рисуваш, да прикрепяш крака, това е практически всичко. Като се има предвид обаче, че това е рециклирана дървесина, много стъпки ще бъдат различни за вашето легло, в зависимост от стила и състоянието на вратата, която ще използвате. Ако искате да изясните всички подробности, стъпка по стъпка инструкции може да се чете на сайта.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/izgolove#sigFreeIdc9c29f7778

Табла на врати за кухненски шкаф

кухненски шкаф за главаАко старият ви кухненски шкаф, който ще изхвърлите, има добри врати, тогава можете да ги направите страхотно табло, Първо премахнете цялото оборудване. Нарежете слотовете на постове. Изрежете горната и долната опора. В този случай размерът на матрака е 107 см. Необходимо е да изрежете дъските за горната и долната част на вратата на шкафа. Страничните стелажи могат да бъдат тежки, така че направете допълнителна поддръжка, Авторът използва няколко стари огради като опорни греди, след което закрепва двете опори заедно и ръководи секцията, така че оградите да бъдат врязани в опорите. В края оцветете цвета на кедъра и нанесете два слоя лак.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/izgolove#sigFreeId146f32bccd

Табла на стара дървена врата

Този прост урок ще ви покаже как да направите шик. табла от стара врата на шкафа.

табла на стара дървена вратаНеобходими материали: стара ненужна дървена врата, препарат за отстраняване на боя, крака от старото табло и няколко винта. За да започнете, подгответе вратата: премахнете всички крепежни елементи, панти и дръжки, отстранете старата боя със стриппер. Следващата стъпка е смилането. От само себе си се разбира, че колкото повече време и усилия отделяте, толкова по-добър резултат, Прикрепете крака и цвят.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/izgolove#sigFreeIdadcb2305c4

Таблото на вратите 50 снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/izgolove#sigFreeId8057750d00

Табла от прозорците

ръководителят на прозорцитеПредставете си красиви прозорци точно зад главата си, когато спите. А сега си представете, че никой не може да погледне в тези прозорци. Удивително е стара табла от стари прозорци не само изглежда страхотно, но и струва доста малко, в зависимост от това, което е под ръка.
Просто маркирайте къде искате да инсталирате прозорците над леглото и след това прикрепете закачалките за картини към гърбовете за окачване. Намирането на стари прозорци не е проблем, просто се уверете, че няма счупено или напукано стъкло, преди да окачите на стената.
Фиксирайте всички свободни части на прозорците.
Прикрепете закачалки за картини отзад на всички прозорци, за да се поберат
тегло на прозорците. Тук използвахме по един държач за фоторамка за всеки прозорец.
С помощта на лента мярка, ниво и винтове окачете прозорците възможно най-равномерно. Това е трудно при работа със стари материали, следователно, както виждате, има недостатъци, но просто трябва да опитате.
Закарайте ноктите в стената извън прозорците, така че те не можеше да се движи напред и назад, ако някой ги удари. Също така тази стъпка ще ви помогне да подравните прозорците, ако те окачат малко криво.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/izgolove#sigFreeId050c9c3e1c

Ново табло от стар прозорец

ново табло от стар прозорецТова ръководство ще ви покаже как да направите рамка и табла за глава с минимални разходи и почти никакви усилия. Този дизайн е много лесен за промяна, за да отговаря на вашите конкретни рамки за легло и предпочитания за цвят. Ако харесвате креативни идеи и имате желание да мечтаете малко, можете да създадете светлинна кутия в рамката на прозореца, така че всичко да блести с многоцветни светлини. По принцип основната идея е да намерите стария прозорец и да направите проста рамка, да я залепите и да я прикрепите към леглото.

ново табло от стар прозорецНяма нужда от сложни фуги, фрези и други гениални инструменти, достатъчно обикновени ножовки и тренировки, От материалите един стар прозорец е плътен, дървен, приблизително 50 х 150 см. Не се притеснявайте, ако стъклото е счупено, всъщност се нуждаем само от рамка. Все още се нуждаете от лист шперплат с дебелина 5 мм. Крайният размер точно ще съответства на размера на вашия прозорец. Купете кутия за спрей и скоба за закрепване на таблото към рамката. Как да си направите таблото за глава, вижте по-долу за стъпка по стъпка снимкиТе са малко, но всички акценти са показани. Ако нещо не е ясно, авторът на проекта написа дълга и скучна инструкция, но коментира всяка стъпка, връзката към сайта е под галерията.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/izgolove#sigFreeId3a46f72474

Табла от прозорците 50 снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/izgolove#sigFreeId62666dc55c

Табла от книги

глава на книгиАко обичате да четете и събирате книги, това е идеалното табло за глава. Не само правете това лицева дъска лесно и евтино, това е чудесен вариант за тези, които обичат книгите, и за тези, които просто ги държат вкъщи и не им стискат ръцете на хартиените отпадъци. че направи таблото да го направи самКнигите не трябва да са в страхотна форма. Всичко, което трябва да направите, е да изберете ненужните елементи и пирон към шперплата. Само трябва да се измери височина на матрака и изберете къде ще се отворят книгите. Работата не е сложна, просто всичко трябва да бъде внимателно настроено и обезопасено, така че да изглежда красиво.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/izgolove#sigFreeIded69c3430a

Как да си направим табла от книги

как да си направим табла от книгивъпросът, Ами ако има много свободни стени, имате нужда от таблото и харесвате книги?
Отговорът. Направете заглавка от книги.
Какво ви трябва за това Голям асортимент от корици за книги, спретнато изрязани от страници с нож или нещо подобно. Лепилото, което трябва да може да лепи дърво и хартия, да бъде силно и чисто. Полиуретанов спрей за декорация. голям лист шперплат с дебелина 6 мм и ширината на вашето легло. Тогава всичко е просто, вижте стъпка по стъпка снимки и можете да започнете да правите таблото. Вярно, има някои нюанси, така че не бъдете мързеливи и прочетете инструкциите на сайта на автора, не е голям.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat / izgolove # sigFreeIdf92515a482

Отворена книга на таблото

Книгите с твърди корици са чудесен материал за оригинално табло.

отворена книга начелоНяколко прости стъпки как да направите това. Направи си сам заглавието от книги, На снимката по-долу, от какво се нуждаете.

отворена книга начелопредприеме МДФ лист и нарязани на размер. Този е с около 30 см по-широк от ширината на матрака, така че има издатина от 15 см от всяка страна. Боядисайте MDF в същия цвят като стената, така че листът да не се откроява. След изсушаване, отворете и лежеше книги на дъскатаопитвайки се да не оставя големи пропуски между тях.

отворена книга начелоСега имате нужда пин книги на място, За всяка книга повдигнете страниците нагоре (оставяйки равномерен, здрав преден и заден капак) и завийте корицата върху MDF. Два винта от 10 мм за всяка страна ще са достатъчни.

отворена книга начелоТогава нужда пин страници, Вземете пистолета за телбод, отстранете двете централни страници (които ще бъдат видими след завършването) и подредете останалите страници от всяка страна.

отворена книга начелоВсичко трябва да се фиксира в желания от вас ред, освен две централни страници всяка книга. За да залепите, използвайте аерозолно лепило.

отворена книга начелоЗадръжте централните страници за минута (или докато лепилото се втвърди).

отворена книга начелоСега остава само да окачите таблото над леглото.

Картон за глава

картонено таблопрост картонено таблокоито всеки може да направи с пистолет за лепило и мозайка. Това е може би най-евтин проект, ще ви трябват само 2-4 листа картон 30х40 или всичко, което можете да намерите в кошчето. Още една лента, остър нож и мозайката.

 1. На първо място, нарисувайте форма на лист хартия и я изрежете. Това ще бъде шаблон.
 2. Изрежете картонени правоъгълници с 1,5 см по-широк и по-дълъг от крайния шаблон.
 3. Залепете ги заедно, както е показано на снимката, като добавите малки капки между всяка част.
 4. Направете укрепвания в центъра.
 5. Поставете стека пред себе си, внимателно залепете шаблона и кръг.
 6. След това премахнете шаблона, но не премахвайте далеч, в случай че се нуждаете от повече ръбове.
 7. Нарежете наведнъж и отделете формите.

Какво да правя след това прочетете инструкциите в сайта.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/izgolove#sigFreeId9bc8dbfe1c

Табла от книги 25 снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/izgolove#sigFreeId1837f25766

Платове за глава

плат за главатова красиво тапицерия от плат ще ви струва по-малко от 30 долара. Ако обичате да шиете, това е идеален проект, можете да го направите всичко само за няколко часа. Всичко е просто, в случая - таблото, просто красива завесаче виси на стената в главата на леглото. Това дава на спалнята великолепна гледка. Всеки ще си помисли „има прозорец“, затова е идеален за помещения, където наистина няма достатъчно прозорци. Това, което прави проекта идеален, е лекотата на изработка и, разбира се, фактът, че можете да го направите за по-малко от 30 долара, при условие, че трябва да закупите всички материали.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/izgolove#sigFreeId0ed62f7788

Табла от завеса

завеса за главаИскате ли специален дизайн и за предпочитане без разходи? Нека да направим декоративно табло за глава от душ завеси. Защо завеса? Е, ако имате собствена вила на островите, тогава разбира се е по-добре да закупите скъп гоблен, а ако живеете в обикновен апартамент, тогава завесата за душ предлага достъпна алтернатива. С избраната в ръката ви завеса, която обикновено е широка 180 см, без значение какво искате да направите, трябва да отрежете рамката до такъв размер, че да „увиете“ тъканта около нея. Не забравяйте оставете 10 cm от всяка страна. След това отрежете 2x3 лентите (по-добре е да изберете ленти с такъв размер, защото те са леки и евтини) на 160 см. Същото трябва да се има предвид и за височината на завесата за душ, която може да бъде 180 или 185 см. Прикрепете скобите, това е просто. След това вземете завесата, легнете с лицето надолу на пода. След това поставете квадратна рамка отгоре. Ако всичко е направено правилно, трябва да имате 10 см от всяка страна (разбира се, ако не е необходимо да правите таблото по-високо, по-късо или по-тънко). Сега просто увийте завесата около рамката и я закрепете, едната страна в една страна. Веднага след като направите горната и страничната страна, дръпнете тъканта плътно (тъканта има известна еластичност) и шийте от противоположната страна. Всичко е готово, просто поставете таблото над рамката на леглото или го фиксирайте на стената.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/izgolove#sigFreeIda469d19968

Капак за глава

покривало за главаАко всичко, от което се нуждаете, е просто прикрийте старото износено табло, тогава този проект е идеална идея. Необходимо е да шиете корицата така, че да пасва идеално размер на главатаи след това просто го облечете. Дори ако никога досега не сте шили корици, все пак е много просто. Можете дори да направите няколко, ако искате да промените облика на стаята. Ще трябва да закупите около четири метра плат, което всъщност не е толкова скъпо, така че можете да си позволите да направите поне две корици за гърба на таблото и да ги сменяте всеки път, когато има настроение.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/izgolove#sigFreeIda697288d8a

Табла от плат 50 снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/izgolove#sigFreeId9bcc9bb10d

Оригинални табла за глава

Главата на клоните

ръководител на клоновеХаресвате ли декоративни неща? Вижте пример как да си направим челна глава и украсете с обикновени клони. Въз основа на леглото Ikea, трябва да сглобите таблото, елиминирайкитри централни вретена. Друго нещо е да направите обърнете горната хоризонтална част така че жлебът и отворите са насочени нагоре. Направете същото за дъното, като го обърнете, така че дупките да са обърнати надолу. Тези отвори се използват за закрепване на вретена, които не използваме. Завъртането на отворите от центъра ще предотврати свързването клони с табла, Прочетете подробните инструкции в сайта, всичко е много просто, просто трябва да спазвате правилната последователност.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/izgolove#sigFreeId86c0075094

Творческо табло

креативно таблоТворческо време. Направете глава направете го сами в бохемски стил от неочаквани материали. Ще ви трябва лист шперплат 120 х 180 см с дебелина 15 мм, 400 дървени шпилки, креда с акрилна боя с различни цветове и багрило за плат Rit Dye в слънчево оранжево, ябълково зелено и златисто жълто. Креда акрилна боя в розови и спокойни сини тонове. Още една мелница, мозайката и лепилото за дърво. Първо, разглобете щифтовете, тоест просто отстранете пружините. Пригответе течна боя в голяма купа с гореща вода и накиснете 300 чифтове за 30 минути. Оцветете останалите 100 връзки в течно боя с жълт рит. Поставете шпилки на вестника, оставете ги да изсъхнат. Маркирайте центъра на шперплата. Направете форма на таблото от листове от вестници, легнете върху шперплат и изрежете и разпечете краищата. Оцветете таблото в избраните от вас цветове. Разстелете цветните шпилки според дизайна, Подравнете и коригирайте, докато не го направите правилно. Залепете всяко парче внимателно с лепило за дърво и оставете да изсъхне.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/izgolove#sigFreeIdc7be337f10

Табла с необичаен дизайн

необичаен дизайн на главатаСъс сигурност ще ви хареса този оригинал въжена глава, За да го направите ще ви трябва чифт дебели дървени дъски и поне два вида въже с различни цветове. Няколко други аксесоари, като лепило, винтове и ръчен трион. Това, което трябва да се направи, е просто отрежете гарнитуритеда направите рамка и след това да решите кой дизайн искате да изобразите с помощта на въже. Това е идеално табло за тийнейджъри, защото те обичат креативни неща и тогава децата могат да се справят сами, това изобщо не е трудно.

Ръководител на стайни растения

глава на стайни растенияАко вашата спалня е доста просторна с високи тавани, можете да измислите нещо, което да запълни пространството, без да го затъмнявате. Авторът имаше идея да създаде „жива“ стена, но толкова много почва и вода над главите му изглеждаха като лоша идея. Вместо това се появи мисъл окачете растения над леглото върху дървена бара, това виждате на снимката. През повечето време, около час, ще трябва да окачите всичко правилно. Пръчката трябва да се завие плътно в шиповете и да се подравнява, за да можете да я извадите, това може да отнеме известно време. Наслагване малък парчета лепенка на всеки крак отстрани на стената, за да се види откъде ще идва лентата. След това инсталирайте скобите на стрелата. Използвайте лепенка и ниво, за да сте сигурни, че скобите са равни. Пробийте малки отвори за винтовете и окачете скобите, след което затегнете долните винтове. Не забравяйте, че земните саксии са тежки, а мокрите растения са още по-тежки. И като се има предвид, че те ще бъдат над главата ви, заключете скобите много сигурно.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/izgolove#sigFreeIdec7c17da96

Pegboard за глава

пегборд за таблотоPegboard за глава? Защо не? Така е страхотен проект за глава за тийнейджъри, защото осигурява идеално място за съхраняване на каквото и да било, Можете да добавяте кошници за мобилни телефони и други джаджи и като цяло да украсявате таблото за глава, колкото искате. Ще ви трябват четири колчета и оборудване, за да закачите директно на стената. Добавете куки, кошници или нещо друго, което искате, за да можете да закачите снимки или да съхранявате любимите си предмети директно над главата си.

Ще ви трябват пегборд, винтове за стена, прозрачни дистанционери и конвенционални инструменти за монтаж.

пегборд за таблотоТогава нужда закрепете пегборда към стената и добавете всичко необходимо.

пегборд за таблотоМного красива и модерна.

пегборд за таблотопегборд за таблотоВсеки може да направи такова табло за глава.

Оригинално заглавие на 100 снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/izgolove#sigFreeId956e2cf7bf

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...