Легло с чекмеджета за съхранение. Направи си 800 снимки, инструкции стъпка по стъпка

Направи си леглото Направи си леглото

Когато шкафовете са пълни и гаражът вече не е свободен, е време да погледнете под леглото. И конкретно тогава направете легло с чекмеджета за съхранение! Идеята за организиране на съхранението под леглото е не само разумна, но и икономична. Разумно, защото толкова свободно пространство не трябва да се губи, а икономично, защото да се направи легло със склад или просто да се отдели кутии за съхранение под леглотоМожете да го направите сами.

Статията представя 20 страхотни примера. Всичко това легла със склад направени на ръка. Ако харесвате идеи, можете да изберете подходящия вариант за вашата спалня. Вижте също 8 примера. как да направите кутии за съхранение под леглото. Всички примери с кратко описание, стъпка по стъпка снимки и линк към сайт, където можете да прочетете подробни инструкции.

 

Направете самостоятелно единично легло с чекмеджета

единично легло с чекмеджетатова единично легло с чекмеджета за съхранение Перфектен за всяка стая! Може да се каже голям скрин с 6 чекмеджета. Много е просто да се направи таблото за глава и подножието - определено е работа за начинаещи. Тук има няколко модификации, които правят това легло уникално, Първо отрежете панелите за глава и стъпалото на 80 см. За по-голямата част от това легло се използва шперплат Purebond! Закрепете шперплата към дъските 1 × 4. Нарежете 4 × 4 бара.Сега за шкафа с чекмеджета. Тук основната дължина е 191 см. За да добавите разделители, просто измерете 65 см от всеки край и го закрепете през джобните отвори на Kreg Jig и 1 винт с 6 мм. Чекмеджетата са дълги приблизително 58 см, но по-добре да се измери и реже заедно, За да направите красив дизайн, изрежете цялото тяло под ъгъл от 45 градуса. След това с лепило за дърво и подстригване на ноктите закрепете шкафа около всяко чекмедже. Можете да видите, че корпусът е напълно равен с горната и долната част на основите. Краищата са на едно и също ниво, а за централните чекмеджета можете да подравните корпуса със средните разделители. Преди да ги поставите заедно, нанесете два слоя крем латекс. Добавете сладки химикалки Вижте майсторския клас по-долу за стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/s-yaschikami#sigFreeId1821d1cf14

Едно легло и половина с чекмеджета за съхранение

легло едно и половина с чекмеджета за съхранениеТози пример показва как да направите Направи си кутия за съхранение, Първата стъпка е да сглобите предната и задната рамка на леглото. Прикрепете първо ъглите и след това централните парчета. След като са направени страничните рамки, ги прикрепете към предния и задния панел. Правоъгълната скоба на Kreg е много полезна за тази част! Все едно да имаш допълнителна ръка, за да държиш нещо. След това събирайте скицовете за кутиите. Повечето части са закрепени с джобови отвори и винтове, както и Spax лепило и винтове. След като завършите тази част от леглото, отидете до чекмеджетата, Много е просто. Страните са изработени от дъски 1 × 6, които се закрепват с винтове с джобен отвор 1,25 ″. Основата е Purebond шперплат залепен и прикован към страничните рамки. Сега за таблото на главата, Той е прост и много по-бърз от леглото. Започнете, като отрежете 2 × 3 бара и направете отвори за джоб в долната част на всяка страна. Те ще бъдат използвани за фиксиране на таблото към леглото. След това затворете дъските във всяка посока, като използвате винтове с джобови отвори. Повдигнете таблото за глава, за да добавите 3 табла. За да прочетете пълните инструкции, как да си направите легло с чекмеджета, направени сами, използвайте връзката под галерията. Вижте майсторския клас по-долу за стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/s-yaschikami#sigFreeIde726c63239

Как да си направим легло с чекмеджета за съхранение

Съхранението в спалнята е проблем за мнозина. Ако имате нужда от добра идея, вижте пример, как да си направите легло с кутии за съхранение.

как да си направим легло с чекмеджета за съхранениекак да си направим легло с чекмеджета за съхранениеТова легло на платформата е отговорът на всички проблеми, защото има шест големи чекмеджетав който можете да опаковате обувки и всичко останало, което се осъществява.Много подробни инструкции как да направите легло с чекмеджета можете да намерите на уебсайта, линкът може да бъде намерен под галерията. Подробен майсторски клас, вижте по-долу за стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/s-yaschikami#sigFreeId216f453aae

Дървено легло с чекмеджета за съхранение

дървено легло с чекмеджета за съхранениеТази опция за легло е елегантно, ниско модерно легло с четири големи отделения за съхранение, скрити зад плъзгащи се врати. Легло за съхранение разбит на четири еднакви блока от шперплат. Всяка единица е подсилена с вътрешно ребро, оборудвана с рафт и има две плъзгащи се врати от стари капачки на радиатора, Характерът на платформата на леглото дава добра, равномерна подкрепа и елиминира нуждата от пружинна кутия за матрака (спестяване на пари!). Дизайнът е сглобен от висококачествен шперплат, което увеличава разходите.

Всъщност е необходимо малко шперплат, така че можете да го замените с по-евтини класове, за да спестите пари. Тук, където беше възможно, 1/2 "вместо 3/4" листа бяха използвани за намаляване на теглото и разходите.

дървено легло с чекмеджета за съхранениедървено легло с чекмеджета за съхранениеЦелият този проект беше направен само с помощта на циркуляр, но ако имате трион за маса, щеше да е по-бързо и по-точно. За сметка на триона, просто трябва да знаете дизайн на единична кутия, Повторете четири пъти за цялото легло. Размерите тук са за матрак и половина, можете да ги адаптирате към размерите на вашия собствен матрак. Изрежете един панел от шперплат 3/4 "с размери 81 х 106 см (отгоре); един панел с размери 81 х 35 см (от едната страна); един панел 1/2" на 81 х 35 см (втора страна); един 1/2 "панел на 104 х 35 см (усилващо устройство); един 3/4" панел на 104 х 8 см (врата) и един 1/2 "панел на 104 х 45 см (рафт). Допълнителна последователност на сглобяване легла с чекмеджета за съхранение, четени на място. Вижте галерията стъпка по стъпка снимки по-долу..

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/s-yaschikami#sigFreeId40b97fc540

Легло с долни чекмеджета

легло с долни чекмеджетаВижте пример за това как да направите рамка за легло с платформа с кошчета за съхранение, Размерите са 140 широки и 194 см дълги (всяка кутия 96 см) и 37 см от колелата до върха на леглото (височина). Легло с долни чекмеджета за съхранение идеален за малка спалня и предлага много повече от просто легло. Дизайнът осигурява много място за склад и оборудван с колеласледователно леглото лесно се изтласква от стената, за да се извърши почистването. Можете да направите легло от дъски, това е добър вариант, но скъп. В този случай, за да бъде по-евтино, беше използван MDF. За леглото бяха необходими 4 листа, което е много по-малко от цената на естествено дърво. Освен това, ако ще боядисате легло, истинско дърво ще бъде просто загуба на пари. Това е прост дизайн, всъщност, само две големи дървени кутииусукани заедно. Кръглите дървени парчета в долната част на едната кутия са опорите, които държат средата на леглото, така че да не провисва. Майсторски клас, как да сглобите легло с по-ниски чекмеджета, погледнете стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/s-yaschikami#sigFreeIdec8bb27811

Легло с чекмеджета за съхранение

Това ръководство показва как да си направите легло с чекмеджета, направени сами, Това е проста конструкция, която може да бъде сглобена с помощта на конвенционални дърводелски инструменти и налични материали.

легло с чекмеджета за съхранениеСписъкът с материали и триони с размери е в статията, връзката може да се намери под галерията. Процесът на изграждане може да бъде разгледан стъпка по стъпка снимки в галерията, Ако имате въпроси, не забравяйте да гледате видеоклипа на сайта.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/s-yaschikami#sigFreeId2cfe398dea

Направи си легло за съхранение

Направи си легло за съхранениеАко имате малко място, трябва да потърсите различни компактни решения, включително мебели с двойна употреба. За спалня например, може би легло за съхранение, това е мебелът, който заема най-много място в спалнята. Тази инструкция показва как да си направим легло за съхранение за много по-малко пари, отколкото се продават в магазина. Това ви позволява да използвате пространството по-ефективно и да поддържате всичко чисто и подредено. Проектът е легло кралица размер и има шест чекмеджета.

Леглото е много издръжливо и ще издържи много години. Отделете време, за да завършите този проект до съвършенство, тъй като е вероятно да прекарвате 1/3 от деня си в това легло всеки ден.Процедурата за сглобяване на рамката на леглото и чекмеджетата е показана много подробно в майсторския клас на стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/s-yaschikami#sigFreeIda918258deb

Висока ясла с чекмеджета за съхранение

висока ясла с чекмеджета за съхранениеВижте практическо решение за детска спалня как да си направите легло с кутии за съхранение, Преди да започнете, направете план за размера на блока и не забравяйте за матрака в горната част. Започнете с маркиране на стената, като използвате нивото на духа, горната височина на рамката, не забравяйте, че ще има 18 мм MDF ламарина и матрак, След маркиране с молив това ще бъде водещата линия за горната рамка. Инсталирайте напречната греда под линията и пробийте дупки. За допълнителна здравина пробийте дупки на всеки 250-300 мм.

След това инсталирайте пластмасовите тапи. Това е началото, как допълнително да сглобявате яслите с чекмеджета, прочетете пълните инструкции на сайта. Майсторският клас е показан по-долу на стъпка по стъпка снимки..

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/s-yaschikami#sigFreeId6763e5c981

Как да направите легло на платформа с ниша за съхранение

Изработен от шперплат и адаптивен към всякакъв размер матрак, този план легла на платформа Елиминира нуждата от пружинен блок и добавя много място за съхранение.

как да направите легло на платформа с ниша за съхранениеСайтът има подробни инструкции, как да направите легло със собствените си ръце, както и пълен списък на материали и инструменти, необходими за работа по проекта. Ако има нужда от по-добро разбиране на принципите на сглобяване, може да гледате видеото, По-долу в галерията са представени няколко стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/s-yaschikami#sigFreeIde27f849f1f

Направи си сам двойно легло

Направи си сам двойно леглоЛеглото, показано на снимката, съществува от пет години и все още е също толкова здраво и издръжливо. Ако искате да направите същото Направи си сам двойно легло, на ваше разположение са инструкциите на уебсайта на автора и стъпка по стъпка снимки в галерията. Това е чудесно решение, ако нямате скрин или ако няма достатъчно място къде да го поставите. Тогава тези кутии за съхранение чудесно за теб. Действителните инструкции са разделени на 4 раздела. Те се отнасят до рамка за легло с размер на цар, но можете да промените рамката на леглото с размер на кралицата, ако е необходимо. Просто трябва да го направите с 40 см по-тесен, а дължината на рамката на леглото остава същата.

Направи си сам двойно леглоНаправи си сам двойно леглоЕто още няколко идеи - можете да премахнете централната конзола или да намалите дълбочината на чекмеджетата с 20 см. Също така ще трябва да намалете главата и стъпалото с ширина 40 см, Вижте стъпка по стъпка снимки на всички четири етапа по-долу за стъпка по стъпка снимки. Успех на всички, които правят това!

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/s-yaschikami#sigFreeId77e35deadb

Високо легло със склад

високо легло със съхранениеЕто един интересен начин за използване повдигнати стелажни стелажи, С достатъчно пространство за съхранение това е идеално решение за детска стая, когато е необходимо да се увеличи максимално площта. Тук 5 рафта бяха използвани като основа, подредени така, че да няма празнини по две отворени страни. Направете кутия за леглоточрез рязане на дъски с размери 15 x 198 cm (2 всяка) и 15 x 102 cm (2 всяка). Дъските за легло бяха закрепени с винтове през краищата и ъглови скоби от вътрешната страна. За да се предотврати придвижването на матрака и леглото, калъфът е прикрепен към три шкафове за книги със стенен монтаж. Авторът използва тапицерии с двойно легло за опора и две плоски метални пръти, взети от друг проект за подпомагане на летвите в пролуката между рафтовете. Рафтът в предната средна част не е фиксиран, така че можем да го извадим и да стигнем до рафтовете отзад за дългосрочни вещи за съхранение, като зимни дрехи и други подобни. Не е най-лесният проект, но може да се направи, така че това не е пропиляно пространство.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/s-yaschikami#sigFreeId0b0ae33197

Запасно легло

Легло с долни чекмеджета и средновековни стълбове като табла. Доста стилен дизайн.

 легло на складВсяко легло е само рамка за матрак. Подобно на повечето легла, и това се състои от подвижен табла, стъпала, странични парапети и опорни греди. Дизайнът е лесен за мащабиране за дълги видове матраци или по-широк. Въпреки че в този случай може да се наложи допълнителна опорна греда в центъра. Как да си направим легло вижте по-долу за стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/s-yaschikami#sigFreeId3f8abfc5b0

Как да си направим легло с чекмеджета

как да си направим легло с чекмеджетаМислите ли как най-рационално да използвате свободното пространство в спалнята? Не забравяйте за основната тема, която заема най-много квадратни метра. следователно легло с чекмеджета за съхранение, просто има това оптимално решение. Как да си направите легло е описано много подробно в инструкциите на сайта, които можете да прочетете, използвайки линка под галерията. Вижте майсторския клас по-долу за стъпка по стъпка снимки..

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/s-yaschikami#sigFreeIdf8d00d8385

Вградено легло с чекмеджета

вградено легло с чекмеджетаМнозина нямат място за голямо легло, но ако имате ъглово пространство, тогава проблемът може да бъде решен. С някои модификации можете направете вградено легло със собствените си ръце, И ако спестите електромери, е по-добре направете легло с чекмеджета за съхранение, Ето как в този пример - огромни ниши върху стръмна дървена система с чекмеджета, което е много лесен за производство и невероятно издръжлив, За изграждането на този дизайн е използван Craig Jig. Ако не знаете какво е Крег Джиг, гледайте видеоклипа на сайта, за да разберете как работи. Първо направете предната рамка на леглото. Използвайте лепило между всяка фуга. След това преминете към задната рамка, която е направена от дъски 2 × 3 и 2 × 4. Сега е време за слайдовете на чекмеджето. Вие правите T и L, като използвате винтове за лепило и дърво. За да закрепите, стиснете парчетата заедно. Не забравяйте предварително да пробиете дупкиза да се предотврати цепене на дърва. Преди да закачите, направете джобови отвори за всяко парче. След това прикрепете плъзгачите на чекмеджета към рамките. Снимката показва, че задната рамка е закрепена с винтове с 6-сантиметрови отвори за джобове, а предната - с винтове с отвори за джоб 3 см. След като всички 4 са прикрепени, направете закопчалки, които ще поддържат матрака и предпазват чекмеджетата от преобръщане. Вижте последователността на монтаж в майсторски клас стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/s-yaschikami#sigFreeId8c257d22dd

Съвременно легло с чекмеджета

съвременно легло с чекмеджетаЗа всички майстори-любители и тези, които работят през почивните дни, ето вашето ръководство за изработка модерни легла с чекмеджета за съхранение! Тази версия на проекта беше направена изцяло от шперплат, но за да спестите време и усилия, можете да закупите предварително подрязан дървен материал или да използвате друг материал. Не се страхувайте да адаптирате тези планове според вашите нужди, включително промяна на решетъчния модел на облицовката, промяна на метода на производство на определени части, както и цвета и стила на декорация. Леглото се състои от 3 основни части: лявата половина, дясната половина и горната част на главата. За да поддържате тежестта на конструкцията и да свържете лявата и дясната половина заедно, има три носещи конструкции. Всяка половина има своя долна опорна рамка, а голяма рамка ще лежи върху двете половини, когато са сглобени заедно. Сега изрежете 2x4 баровете в следните размери: 6 парчета от 200 см, 9 парчета от 132 см и 10 парчета от 57 см. След това, с помощта на клип за джобни отвори, пробийте 2 дупки в двата края на всяка средна дъска (132 и 57 см).

съвременно легло с чекмеджетаПрикрепете средните релси към релсите от 200 см, за да създадете две малки носещи рамки (5 средни дъски всяка) и една голяма опорна рамка (9 средни дъски). След това изрежете шперплата, вижте размерите на частите на сайта, в противен случай това е голям списък. препоръчва се видях шперплата на дълги ивици и след това използвай напречната шейна, за да отрежеш всяко парче по дължина. Първият и най-очевиден проблем на този проект е мащабът на всичко това. Има огромен брой стъпки и части за разглеждане и е невероятно лесно да направите грешка. Затова е добре да имам под ръка скици и списъци с части, Освен това е полезно да маркирате всяко парче дърво с молив и, съответно, в чертежа. В заключение, този проект може да бъде завладяващ за тези, които искат да подобрят уменията си в дървообработването. За да избегнете грешки и да създадете продукт, с който можете да се гордеете, просто не забравяйте, че трябва да действате по-бавно и да обръщате внимание на всяка стъпка.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/s-yaschikami#sigFreeId88c5d21ff9

Легло с долни чекмеджета и вградени нощни шкафчета

легло с вградени нощни шкафчетатова платформа за легло с вградени нощни шкафчета и чекмеджета направени по поръчка в сервиза. Изискванията бяха такива. Първият е оборудването на конструкцията с две странични ниски нощни шкафчета под формата на калъфи за моливи за малки предмети. Второ, леглото трябва да има чекмеджета, както се оказа, можете да видите на снимката. И трето, условието, че краищата са заоблени. Как се случи всичко това на практика, можете да видите в подробен фоторепортаж. Леки затруднения възникнаха с странични чекмеджета на шкафа.

легло с вградени нощни шкафчетаКак е решен този проблем, може да прочетете и в инструкциите на сайта. Вижте по-долу за стъпка по стъпка снимки на сглобяването на леглото.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/s-yaschikami # sigFreeIddb7bf71687

Леглото е изработено в работилницата на Marko Studio

Направете сами скрин

направете сами скринНамирането на подходящ дизайн за създаване на допълнително пространство за съхранение в малка спалня не винаги е лесно. Вероятно си струва да включите въображението си и да бъдете креативни. Вижте пример, как да направите легло за скрин направете самикоето може да реши проблема с малка спалня, както в естетичен, така и в практически план. Първо сглобете облегалката за глава и краката. Страничните пръти са както следва. Единият ще бъде плътен лист от шперплат, изработен от масивно дърво, тъй като той е прикрепен към скрина. Другото трябва да бъде отрязано. Не забравяйте да добавите джоб дупки във всеки край на парапета. Те ще се използват за закрепване на водачите към таблото и таблото. След това прикрепете рамката на леглото към страничните парапети, както е показано на снимката. Използвайте винтове за дърво и лепило. И последната стъпка е монтажа шапки и тапицерии, Ще ви трябват и лепило за дърво и отвори за джобове за винтове. Можете да прочетете за всичко това на сайта и майсторски класкак да направите скрин за легло със собствените си ръце, вижте по-долу за стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/s-yaschikami#sigFreeId851269b2bf

Рамка за легло със склад

рамка за легло със складЕто още един пример за това как сглобете рамката на леглото с кутии за съхранение направете го сами. В зависимост от размера на леглото, трябва да направите рамка от две равни секции. това двойно леглоследователно секциите са приблизително 200 х 100 см. Основната причина за наличието на две секции е за мобилност. Рамката е направена изцяло от 2х4 дървен материал с размери 10 см. Височината на рамката е 38 см. Можете да направите рамката във всяка конфигурация, която желаете, просто се уверете, че в нея ще има достатъчно място за чекмеджета. Подравнете двете секции отгоре и ги закрепете с болтове. Не прекалявайте прекалено много, защото все още трябва да разглобите структурата, за да преместите леглото на място. Подробни инструкции можете да намерите на уебсайта. Вижте по-долу за скици и стъпка по стъпка снимки..

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/s-yaschikami#sigFreeId203f0ce86e

Тийнейджърско легло с чекмеджета направи сам

направи си сам тийнейджърско леглогрим Направи си кутия за съхранение полезно по много начини. Освен това ще бъде много по-евтино, отколкото да купувате в магазин, но това е отличен вариант по още няколко причини. на първо място, ще има къде да сложите обувките, разбира се, това не означава, че определено ще ги сложите там, има много други неща, които се нуждаят от място за съхранение, но като версия, добър вариант. на второ място, сега нищо няма да се търкаля под леглото и няма да изчезне завинаги, или поне до генералното почистване. И накрая, добро легло, то е красиво и удобно. инструкции как да направите тийнейджърско легло с чекмеджета за съхранение четете на сайта.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/s-yaschikami#sigFreeIdce25ba908c

Легло за съхранение със сгъваем крак

Ето още един пример как да направите дървено легло за съхранение със собствените си ръце.

легло за съхранениелегло за съхранениеВсъщност това е стандартен дизайн за този тип легло, но с една характеристика. Авторът на проекта разработи план за изработка шарнирна стойка за крачета, което би се застопорило и даде достъп, без да се налага да махате матрака и облицовките. Как да направите това, прочетете инструкциите в сайта.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/s-yaschikami#sigFreeIde99277ab46

Направи си сам диван с табла

направете си диванНай-добре е да се отпуснете под одеяло най-добре на леглото си. Дизайнерите, особено за мързеливи хора, които не искат да се грижат за леглото, излезе с диван, Можете да летите върху този елемент от интериора, без да сменяте дрехите. В същото време сложете възглавница под главата си, удобно и можете да се отпуснете. Интересувате ли се от подобна идея? След това прочетете инструкциите, как да си направите удобна дивана с табла за глава и направете сами кутии за съхранение.

Не само удобно, но и практично. Между другото, размерът на дивана може да бъде разнообразен за всяка стая, дори и най-малката.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/s-yaschikami#sigFreeId7787ecbdaa

Легло с чекмеджета и осветление

легло с чекмеджета и светлинаИдеята беше да се направи евтино място за съхранение под леглото, Авторът използва четири маси, две за осветление и две за неща, до които лесно може да се стигне, докато сте в леглото. Използвано е евтино дърво за покриване на двете страни на масите отстрани на лампите и трите страни отстрани на рафтовете. Така е помага да се направи масата много трудна, поддържайте тежестта и се движете в леглото. Също така се използва отразяващ пластмасов листзакупени в магазин, който е бил фиксиран вътре в таблици, както е показано на снимката. Авторът направи рафтове от другите две маси, въпреки че това не е добра идея. Не е много удобно да посегнете и нишата е твърде дълбока.
За покриване на светлините се използват 9 мм пръчки, лека материя и скоби. Превключвателите са разположени в горната част на леглото. Не са много красиви, но също така не много забележимо, което беше предназначено, Самото легло е закрепено с болтове към масите. Под матрака минават електрически проводници.
Кутиите се закрепват със специални винтове, така че да бъдат вдлъбнати в дървото. Авторът ги е използвал назад, винтът минава през дървото, за да могат кутиите да се разделят. Под чекмеджетатаками имат вълнени подложкитака че те плъзна по пода, Чекмеджетата просто се побират под леглото. Те не са предназначени за ежедневна употреба, те съхраняват неща, които са необходими от време на време. Авторът на проекта използва това легло повече от година и то е абсолютно стабилно и надеждно.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/s-yaschikami#sigFreeId6368448037

Кутии за съхранение под леглото

Ако нямате възможност направете легло със склад или вече имате редовно легло, винаги можете направете кутии за съхранение отделно. Той е много удобен и функционален и ако все пак е красив за дизайн, тогава е стилен. Погледнете по-долу осем примеракак да си направите сами кутии за съхранение под леглото.

Кутия под леглото за съхранение на вещи

кутия под леглото за съхранениеПространството под леглото е едно от онези места, които често се използват недостатъчно или се запушват с играчки или мръсни дрехи. Има много идеи как да се реши този проблем. Например можете да направите тези кутии, Тези кутии не само ви предоставят много място за съхранение, но изглеждат просто невероятно в същото време. Кутиите са евтини за изработка и лесни за сглобяване. Този проект е чудесен вариант за начинаещи, ще ви трябват много малко доставки и можете да завършите работата за един ден.

Сега вашите малки ще имат достатъчно място за съхранение на дрехи, играчки, книги и много повече!

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/s-yaschikami#sigFreeIdbb133b4110

Направи си сам кошчета за съхранение под леглото

направете сами кутии за съхранение под леглотоТези сгъване под кутиите за съхранение на леглото - Идеалното решение да спестите място, където можете да съхранявате обувки, чанти и други неща, които са неудобни за съхранение в гардероба! Измерете ширината и височината на пространството под рамката на леглото. След това нарежете дървото на четири части. Целта е направете кутия с правоъгълна форма, по-дългите части ще са страни, а късите - отпред и отзад. Предварително пробийте два отвора на всеки край. Сгънете два комплекта един върху друг, за да спестите малко време! Съберете ъглите на чекмеджето и залепете с лепило за дърво. Прикрепете двата края един към друг под ъгъл от 90 градуса. СЪВЕТА: Използвайте щипката за ъглови скоби. Правете го във всичките четири ъгъла, докато получите правоъгълна кутия! Нарежете шперплата с мозайката или циркуляра, за да направите основата. Завийте основата в рамката на кутията. След това завийте колелата към четирите ъгъла - и voila, имате кутия, която се търкаля. Между другото, когато измервате размера на кутиите - не забравяйте помислете за размера на колелото!
Сега декор, Можете просто да залепите тапета от вътрешната страна на чекмеджетата. И тогава химикалките! Завийте ги в предната част на кутията, след като пробиете дупки в центъра. Не забравяйте да измерите ширината и височината.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/s-yaschikami#sigFreeId3f3406140f

Как да направите кутии за съхранение под леглото

За да осигурите допълнително място за съхранение под леглото, вижте как да направите прости шперплат кутии на колела.

как да направите кутии за съхранение под леглотоКутиите са много прости за изработка със собствените си ръце, дори можете да привлечете децата си като помощници и да ги рисувате заедно по ваш вкус. Една малка инструкции със списъци на материали и трион може да се чете на сайта. Снимки стъпка по стъпка от майсторския клас, вижте по-долу в галерията за стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/s-yaschikami#sigFreeId9160637904

Направи си чекмедже за съхранение

направете чекмедже за съхранениеТези готини чекмеджета с кошници от платина са идеални за организиране на неща в детската стая! прочетени как да си направите сами кутии за съхранение под леглото и добавете повече пространство в спалнята на децата (въпреки че те ще се поберат в пространството за възрастни)! Започнете с дървото, което ще използвате и размера. Вие сами ще се нуждаете от всичко изчислете за вашето леглозащото всяко легло е на различна височина от пода. Ето няколко съвета за измерване. Мярка от пода до дъното на леглото. След това определете ширината на дървото, което можете да използвате, добавяйки размерите на колелата и дебелината на шперплата в долната част на леглото, Тук ролките са високи 4 см, а страничните дъски са 15 см. По този начин височината на чекмеджетата е 19 см. Крайните размери на чекмеджетата са както следва. Предната част на чекмеджето е 94 см. Страните са 61 см. Това е размерът, с който беше нарязан шперплатът, тъй като е завинтван към дъното на рамката на чекмеджето. Подробни инструкции, както и списък за необходимите материали можете да намерите на уебсайта, линк под галерията. Да, добавете още брони за кутиитака че когато децата затворят чекмеджетата, те не удрят леглото.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/s-yaschikami#sigFreeId6eec486354

Кутии за съхранение на нещата под леглото

кутии за съхранение под леглотоАко търсите начин да се организирате съхранение под леглото, което ще бъде не само функционално, но и красиво, това ръководство е за вас! Мечтата на перфекциониста се сбъдна! Този пример ще ви покаже как да си направите сами кутии за съхранение под леглотоТой е много удобен и подходящ за всяко легло. Чекмеджетата също имат сладки дръжки, които перфектно съответстват на стила на стаята, но разбира се можете да ги промените, ако искате. Можете също така да работите с основния дизайн и да направите всички необходими промени в размера, така че да можете да ги промените според вашето пространство. В допълнение, тези кутии за съхранение са универсални, Можете да ги инсталирате под рафт за книги или телевизор ... или в детска стая за игра. Те наистина могат да бъдат използвани навсякъде, където има място, за да ги монтирате.За една кутия ще са ви необходими следните материали:

  • 3/4 шперплат лист или MDF за основата (тук размерите са 56 x 56 см 22), ако планирате да боядисате кутиите, можете да използвате дъски
  • два листа mdf
  • 4 колела
  • дръжка за чекмедже
  • скоби
  • осем дървени дъски за ъглови скоби

    Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
    https://i.expert-h.com/krovat/s-yaschikami#sigFreeId5366269833

кутии за съхранение под леглотоТези кутии са изработени от шперплат, покрити с тапет (по избор) и имат красиви дръжки. В допълнение, те се търкалят, което означава, че са много удобни за използване! готов всяка кутия е 60 x 90 cm, Преди да започнете, измерете височината на рамката на леглото от пода до най-ниската греда, за да определите височината на чекмеджето. Височината на рамката на леглото от пода до най-ниската греда, както и височината на ролките ще определят позицията на елементите. Измерете височината на рамката на леглото от пода до най-ниската греда и височина на ролката от долната част на колелото до горната част на монтажната плоча. С помощта на лента и молив измерете разстоянието от горния ръб на кутията надолу отвътре и направете маркировка. Въпреки това, трябва да прочетете инструкциите в сайта, това е малко дълго.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/s-yaschikami#sigFreeIda93ad4fde2

как да направите кутии за съхранение под леглотоЕто още един пример как да направите прости чекмеджета с дръжки за съхранение под леглото от дъски от кедър. Красиви, функционални и чудесни за съхранение извън сезона или за ежедневна употреба - напълнете ги с всичко, което искате и се насладете на малкия си скрит магазин! Кедърът има естествена устойчивост на насекоми, ухае страхотно и изглежда много красиво! Направете основа, като прикрепите дъските с лепило и винтове. непременно предварително пробийте дупки по периметъра за монтаж на страни. Прикрепете дългите страни към основата, а след това късите. Пясък и нанесете прозрачен полиуретан, ако желаете. Прикрепете колелцата към четирите ъгъла, а дръжката - в центъра на предната част на чекмеджето. Надявам се да ви хареса този проект и сега ще имате място за съхранение под леглото.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/s-yaschikami#sigFreeIdbf4bc45215

Чекмеджета за съхранение за съхранение под леглото

скриновеИскате да изхвърлите стария си скрин? Преди да го преместите към бордюра, оставете няколко чекмеджета за съхранение. Можете да настроите колелата отдолу, по едно във всеки ъгъл, и ще получите страхотно кутия за съхранение под леглото, В допълнение към използването им като съхранение под леглото, чекмеджетата на колелца ще работят добре под пейка за обувки, под масичка за кафе, играчки и пр. Основното нещо е да направите такива чекмеджета изобщо не е трудно и много ползи ще донесат. Как да го направя вижте по-долу за стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/s-yaschikami#sigFreeIdfb07a0ad86

Легла с чекмеджета за съхранение на 200 снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/s-yaschikami#sigFreeIde53d7a7135

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...