Направи си сам двойно легло от дърво 800 снимки + инструкции стъпка по стъпка

как да направите дървено двойно легло как да направите дървено двойно легло

Прекарваме една трета от живота си в леглото, така че искаме леглото да изглежда модерно, стилно и в идеалния случай абсолютно невероятно! Разбира се, че е скъпо, но най-добрият начин да не се счупи е направете двойно легло от дърво със собствените си ръце, Съмнявате се в способностите си? Обърнете го, можете сами да направите мебели, които ще се конкурират с моделите на магазина, и в същото време ще спестите много пари.

Ето няколко, само 25 примера, как да направите дървено двойно легло направете го сами, но това е достатъчно, за да определите дизайна. Има класически двойни легла, като модерен стил - направете го легло на платформакрасива и икономична. Искате нещо необичайно, вижте инструкциите, как да си направим растящо леглоДнес е много модерно. Всеки пример със стъпка по стъпка снимки и връзка към източника.

 

Съдържание на статията:

 1. Класическо двойно легло
 2. Как да направите рамка за двойно легло
 3. Двойно легло
 4. Двойно легло, изработено от дървен материал
 5. Направи си сам масивно двойно легло
 6. Двойно легло с повдигащ механизъм
 7. Направи си летящо легло
 8. Направи си легло на платформата
 9. Меко двойно легло направете сами
 10. Двойно легло с вградени нощни шкафчета

Направи си дървено двойно легло

направете сами дървено двойно леглоВ тази статия ще научите как да направите просто Направи си сам двойно легло от дърво за половината от цената, която плащате в магазин за мебели. Рамката на леглото е изработена от обикновен строителен дървен материал. Естественият цвят на кедъра красиво се подчертава от полуглан полиуретанкойто може да се използва за защита на дърво и придаване на леглото красив завършек. Плановете са за легло с кралица, но можете лесно да промените ширината, за да се поберат на различни матраци.

Вижте майсторския клас по-долу за подробни снимки стъпка по стъпка.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/dvuspalnaya#sigFreeId09117eba68

Домашно дървено двойно легло

домашно дървено двойно леглоАко обичате фермерски стил, тогава ето пример за това как да направите голям Направи си сам двойно легло в дърво, Разбира се, нещото е цветно, но ако имате голяма спалня, добавете обрат в интериора. Краката на леглото са изработени от дървен материал 4 × 4. Това е сурова дървесина. Не можете да ги отрежете без 30 см митра трион, затова го попитайте в сервиз или магазин. Малко за декоративните странични стени. Те се правят лесно с мозайката. Започнете с рязане на 2 х 4 блока под ъгъл с помощта на митра трион. След това нарисувайте скица и просто я видяхте с мозайката, Добавете малко лепило и завършете с ноктите към леглото. След това трябва да фиксирате тежките дъски 2 × 6. Използвайте голямо количество лепило за дърво и 5 см довършителни нокти. За надеждност можете да усуквате няколко винта през задната част на главата и след това до 2 × 6. дъски. Всичко това е описано подробно в инструкциите, линк към сайта на автора на проекта под галерията. Вижте по-долу 42 стъпка по стъпка снимки от майсторския клас..

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/dvuspalnaya#sigFreeId63d55409ba

Как да си направим двойно легло, направено от дърво

как да си направите двойно легло направете дървоДизайнът на това двойно легло се състои от рамка, табла за глава, тапицерия, странични парапети и рамка. Инструкциите имат много стъпки, но са много прости. Просто направете всичко в ред и дори не забелязвайте как вече го имате завършено двойно легло, Преди да продължите с монтажа, отрежете страничните части на таблото за глава и крачетата по размер, нанесете лепило на едната част и сгънете другата върху нея. След това стягайте дъските, докато изсъхнат. Това се нарича разслояване, и ще ни даде качествени странични части за леглото. В галерията, освен стъпка по стъпка снимки, вие също намерете чертежи и диаграми с размери и инструкциите могат да бъдат прочетени на сайта.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/dvuspalnaya#sigFreeIdc02e40dddf

Как да си направите двойно легло с табла за глава

Тази стъпка по стъпка инструкция как да направите двойно легло го направете сами с таблото се състои от две части.

как да направите двойно легло с табла за главакак да направите двойно легло с табла за главаПърва част, производство и монтаж на рамката, втори - таблото за глава. Следователно в долната част виждате две връзки към първата и втората част на инструкцията. Вдясно на снимката е аматьорска скица. Вижте майсторския клас по-долу за стъпка по стъпка снимки в галерията.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/dvuspalnaya#sigFreeId77e543e05e

Двойно легло с красив подлакътник

двойно легло с красив таван на главатаВсеки харесва мебелите, които са не само функционални и удобни, но също така правят интериора на стаята специален. това двойно легло с красив таван на главата и къдрави крака, направени на ръка от стари дъски, така че това струва на автора на проекта почти безплатно. Красиво табло с гладки завои, изглежда направо шокиращоУчилище. Никой няма да повярва, че това домашно легло! Ако искате да направите нещо подобно за вашата спалня, подробни инструкции са на сайта. Плюс малко помощ стъпка по стъпка снимкипредставени в галерията.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/dvuspalnaya#sigFreeId1b3524a9e2

Двойно легло

Това ръководство предоставя възможност за човек с много малък опит с дърво. направете рамка за легло със собствените си ръце.

царско леглоНякои от стъпките в този проект са доста сложни и следователно разделен на няколко етапа, Най-интересната част от това легло е уникални ъгли, Те са свързани помежду си по такъв начин, че гредите да се блокират вътре в багажника и да осигурят здрава връзка. Поради височината, леглото дава малка палатка, така че е необходимо задайте ъглови скоби.

царско леглоцарско легло Моля, обърнете внимание, че всеки крак е изработен от 2x6 бара. Първо те трябва да бъдат нарязани на ширина 12 см, след това да бъдат изрязани и залепени. Пълни инструкции как да направите двойно легло го направете сами можете да прочетете на сайта, той е много дълъг и подробен, където всяко действие е подробно описано. По-долу в галерията най-малко подробни стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/dvuspalnaya#sigFreeId9c0f8be2f1

Направи си сам двойно легло, изработено от дървен материал

Направи си сам двойно леглогрим направете сами дървено двойно легло вероятно по-лесно от шкаф или други сложни мебели. Ако сте начинаещ, по-добре е да използвате евтино дърво, няма да е толкова обидно, когато съсипете нещо. Авторът на проекта направи оформлението на леглото, използвайки Програми SketchUpкойто се използва за създаване на триизмерни обекти. Не е сложно, ако планирате да се занимавате с производство на мебели в бъдеще, тогава си струва да овладеете, добър помощник за всеки майстор. Авторът не написа инструкцията, но го направи много стъпка по стъпка снимкиВижте по-долу в галерията.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/dvuspalnaya#sigFreeId517c03df2c

Направи си сам масивно двойно легло

направи си сам масивно двойно леглоТук авторът споделя опита си как да се направи модерно твърдо легло на платформата дърво с дебелина около 80 мм. Както се оказа, това е прост проект, който беше малко сложен поради теглото на дървения материал, в резултат на което леглото тежеше приблизително 125 кги затова трябваше да го изградя, за да може лесно да се разглоби за транспортиране. Предвиждаше се леглото да бъде много голямо, като платформата стърчи приблизително на 15 см от всяка страна на леглото. Рамката е сглобена с помощта на болтове за карета с подходящ размер през задните връзки, така че рамката да може да бъде разглобена. Болтовете се сгъват с помощта на бита Forstner в тренировката. Акценти на монтажа можете да nвижте стъпка по стъпка снимки в галерията.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/dvuspalnaya#sigFreeIdddb1957c0f

Направи си домашно двойно легло

Как да направите дървено двойно легло със собствените си ръцекакто и схемата за монтаж.

Направи си сам двойно легло Направи си самТази статия описва общ принцип на сглобяване на двойно легло от дърво, добре, няколко стъпка по стъпка снимки за по-голяма яснота. Прочетете инструкциите за процеса на уебсайта.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/dvuspalnaya#sigFreeId366a53c357

DНаправи си сам двойно легло

Ето как да направите Направи си сам двойно легло.

Направи си сам двойно леглоТой е много удобен за малка спалня, така че можете значително да спестите място в стаята.

Направи си сам двойно леглоРазбира се, в магазините днес има голям избор, но, но Направи си леглото много по-изгодно, особено след като се купуват повдигащ механизъм няма проблем, струва около 15 долара. Още един плюс амортисьори 5 долара. Е, за да се сглоби дървена рамка и таблото, това вече е въпрос на технология. По принцип прочетете инструкциите в сайта, там всичко е нарисувано. по-долу вижте майсторския клас на стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/dvuspalnaya#sigFreeIdb278507219

Направи си рамка с двойно легло

Направи си рамка с двойно леглоЗа да стартирате проект, трябва да се уверите, че има всички необходими размери. Важно е да измервате не само матраците, но и стаята, за да имате представа как леглото ще се впише в интериора на стаята. Този рамка за легло цар, който може да побере или матрак 180 x 200 см, или два отделни матрака с размери 90 x 200 см. Много големи рамкови легла имат централна опора с два крака, Това дава стабилност, но намалява гъвкавостта на пространството под леглото. Решението е напречната греда, действаща като централна опора.

Направи си рамка с двойно леглозабележка: Този дизайн е подходящ и за малки рамки за легло (например кралица), но може да бъде малко труден за такива цели. Можете да премахнете и преразпределите поддръжкитеили да намалите размера на напречното им сечение.

Прочетете повече за това как да направите рамка за двойно легло на сайта. Редът за сглобяване е показан подробно на стъпка по стъпка снимки по-долу..

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/dvuspalnaya#sigFreeId01c79aa54d

Ето още един пример как да сглобите дървена рамка за двойно легло със собствените си ръцеи. Инструкциите могат да бъдат прочетени на уебсайта. Вижте по-долу майсторски клас по стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/dvuspalnaya#sigFreeIdc79eec2984

Висящо легло с леглоедна светлина

това висящо легло на платформа Той има толкова обмислен дизайн, че наистина изглежда сякаш се извисява като вид извънземен космически кораб. Много футуристично!

висящо легло с подсветкависящо легло с подсветка Извитата платформа не се вижда, ако я гледате от обичайното си изправено положение, и подсветка под него всъщност само добавя ефекта на полета.

висящо легло с подсветкаИзглежда невероятно, а дизайнът е доста прост. Дори начинаещ майстор напълно ще се справи с тази работа, авторът на производството на проекта Направи си сам скок за легло отне четири дни. Основната рамка се състои от 2 x 8. дъски, горната рамка е сглобена от 2 x 4 греда. Вижте майсторския клас по-долу за стъпка по стъпка снимки..

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/dvuspalnaya#sigFreeId444e1951dc

Направи си сам двойно двойно легло

Изхвърлете тромавото си старо легло. Заслужаваш легло, което се извисява и свети! И най-важното е, че можете Направи си сам скок за легло.

Направи си сам двойно двойно леглоНаправи си сам двойно двойно легло Може би сте виждали нещо подобно в Интернет и преди, но тук направени някои подобрениякоито улесняват монтажа и боравенето. За да се направи легло ще са необходими минимум инструменти и може да се направи от един човек. Дизайнът е проектиран така, че да можете разделете леглото на частидостатъчно малък, за да може един човек да влезе в къщата и да се сглоби. Леглото има размер на краля и е предназначен за използване с пружинен матрак. Ако нямате матрак, просто отрежете парче шперплат, фибропласт, MDF или плочи от дървесни частици и легнете върху решетъчните секции.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/dvuspalnaya#sigFreeId9605d5d186

Направи си летящо легло 50 снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/dvuspalnaya#sigFreeId1891848565

Платформа с двойно легло

платформа с двойно леглоТози красив, стилен и масивен легло на платформа е построен от нулата само за 55 долара. С помощта на подробните инструкции, представени на уебсайта на автора, и подробни стъпка по стъпка снимки, които ще ви помогнат в монтажа, почивката за лека нощ ще бъде достойна награда. Това ръководство е за легла в пълен размер, но можете много лесно регулирайте размери за всеки матрак, В инструкциите процесът на сглобяване е описан много подробно, поради което, дори и при минимален опит, не трябва да възникват трудности.

Майсторският клас се състои от две частиизработка на рамки за легло и табла за глава.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/dvuspalnaya#sigFreeIdc8f2a708e5

Платформа с двойно легло на колела

платформа с двойно легло на колелатова дървено двойно легло Определено е начинаещ проект и можете да започнете и завършите този следобед! Всички стъпки как да направите платформа за легло го направете сами, описани в инструкциите на уебсайта на автора на този проект, ще намерите линка под галерията. Монтажът е стандартен, но малко за колелата, Използвайте парчета от 2 × 4 блока за блокове, за да закрепите колелата. Изрежете 8 части от 10 см и нанесете голямо количество лепило за дърво в центъра на всяко парче. След това използвайте винтовете, за да прикрепите уреда към всеки ъгъл на рамката на леглото (вътре). По-добре използвайте шестостенни винтове, Това са заключващи ролки, така че можете да ги заключите, така че леглото да не се движи.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/dvuspalnaya#sigFreeId8cb568e106

Просто легло на платформа „Направи си сам“

направете си просто легло на платформатаХубавите неща не трябва да бъдат скъпи и направени от скъпи материали. Всичко е относително, това, което един човек изхвърли, може да бъде съкровище за друг. Ето един пример как да направите дървено легло на платформата от стари дъски. Инструкциите и списък с необходимите материали можете да намерите на уебсайта. Ако се интересувате, защо да използвате тук метална L скоба, Защото ъглите на пружинната кутия на матрака са кръгли. И можете да направите красива, плътна, плътно прилепваща рамка около кутията, но ще имате малко място за закрепване на части в ъгъла, ако това не е направено навън или изисква повече място. L-образната скоба реши и двата проблема., Последователност на сглобяване вижте по-долу за стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/dvuspalnaya#sigFreeId70be51653a

Модерно легло на платформа в японски стил

пример как да си направим платформа с размер на легло в японски стил.

модерно легло в японски стил платформаИнструкциите могат да бъдат прочетени на уебсайта. Ако смятате да направите различен размер за матрака, просто извадете или добавете разликата в размера на матрака на леглото. Вижте майсторския клас по-долу в галерията за стъпка по стъпка снимки..

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/dvuspalnaya#sigFreeIdbc5fc84824

Платформа за легло 100 снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/dvuspalnaya#sigFreeId2b10da21ea

Меко двойно легло направете сами

направете сами меко двойно леглоАко искате да направите луксозен направете сами меко двойно легло, този проект на тапицирано дървено легло е за вас! Статията на уебсайта на автора представя всичко какво е необходимо за успешна работа: много стъпка по стъпка снимки, инструкции, списъци с материали и инструменти, рязане на части с размери, полезни съвети и трикове. Инструкцията се състои от три части, В първата част ще научите как да направите рамка за двойно легло, втората показва как да направите мека тапицерия за легло, а третата част, как да направите меко тапицерия за двойно легло от дърво. Първата част, как да направите рамка за двойно легло, изработена от дървоВижте по-долу за стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/dvuspalnaya#sigFreeId2004dcd9a9

как да направите мека тапицерия за двойно леглоВтора част как да направите мека тапицерия за двойно легло изглежда вървипо-трудно, отколкото е в действителност. В зависимост от това, което използвате. Можете да направите само декоративни карамфил и чук, но с такъв голям дизайн процесът ще се забави. По-добре, разбира се, да купите сортировач на вълна, Най-евтиният вариант, механичен или пружинен телбод, е малко по-удобен, но ще трябва да положите много усилия. Най-доброто от всички използвайте електрически телбодовено ако никога не сте работили с такива електроинструменти, ще трябва да тренирате малко. Като цяло прочетете инструкциите, вижте стъпка по стъпка снимки и ще успеете.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/dvuspalnaya#sigFreeId191c13de08

как да си направите мек таван за глава за двойно леглоОт третата част ще разберете как да си направите мек таван за глава за двойно легло, Опитът да намерите таблото за глава, подходящо по размер или в правилния стил или цвят, може да бъде обезсърчаваща задача. Обикновено трябва да се обърнете към професионалист, за да направите това, което харесвате, но това може да доведе до огромни разходи. Прочетете тези инструкции със стъпка по стъпка снимки и ще разберете това направата на таблото за легло не е толкова труднокакто мислите Използвайте материала, представен в статията, като ръководство, за да ви помогне да проектирате и изработите мекото табла на вашите мечти. Инструкцията е доста подробна, просто искате да забележите, ако свързвате два листа шперплат, отрежете трите части с 20 см по-къси от ширината на шперплата. Прикрепете едната към дъното, след това другите две на височина 6 мм и 20 мм от задната страна на шперплата. Обърнете внимание къде са разположени отворите за бутоните и ги поставете така, че да не покриват тези области. Вижте майсторския клас по-долу за стъпка по стъпка снимки..

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/dvuspalnaya#sigFreeId6eb9ec4738

Преобразувайте обикновеното легло в легло с платформа

Преобразувайте кутията пружина в леглото на платформатаТози сложен дизайн превръща обикновено пролетно легло в платформа за легло, Ако вече имате легло, за да започнете, не е нужно да отделяте твърде много време, за да изглежда толкова великолепно и привлекателно като това. Идеята е да покрийте старата рамка на леглото с материал, да направите мека тапицерия и да прикрепите стилни крака. Тъй като авторът на проекта приложи тази идея на практика, можете да прочетете инструкциите на сайта. И, разбира се, няколко визуални стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/dvuspalnaya#sigFreeId89225c5554

Двойно легло с вградени нощни шкафчета

двойно легло с вградени нощни шкафчетаПонякога креативността на някои хора е невероятна. Вероятно рядко някой се е сетил да вгради плаващи двойни нощни шкафчетано когато направите това, вече няма да можете да се откажете от такъв комфорт. Ако тази идея ви е харесала, тогава първо трябва прочетете инструкциите на уебсайта на автора на този проект. Първата стъпка в този или всеки друг проект е да определите от какво се нуждаете и след това да придобиете нещата, които решавате от какво имате нужда. Измерете матрака си, направете груб план и напишете списък от дърво, което ще ви трябва. Как да сглобим двойно легло с нощни шкафчетапоказани в майсторския клас стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/dvuspalnaya#sigFreeIdaeed7df8c0

Как да надстроите двойно легло

как да надстроите двойно леглоАко имате старо легло или рамката на ново легло, което бихте искали да прекроите малко, тогава ето начин, как да надстроите двойно легло със собствените си ръце, Авторът купи тази рамка на леглото преди няколко години и реши да я преработи, така че леглото да стане по-здраво и малко по-сложно.

Ето промените, които са направени:

 • Височината на леглото се увеличава на около 50 см от горната част на матрака до пода
 • Обшивка с глава
 • Незавършена боядисана рамка
 • Добавена е подвижна тапицерия

как да надстроите двойно леглоКак и какво е направено, прочетете инструкциите в сайта. И разбира се процесът на модернизация показани в галерията на стъпка по стъпка снимки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/dvuspalnaya#sigFreeIda7a908fc35

Класическо двойно легло с допълнителни функции

това традиционно дизайнерско легло с много необичайни характеристики.

класическо двойно леглокласическо двойно леглолатентен LED осветление при формоването на короната това не е всичко, има още 6 USB порта на горния рафт, а отстрани на таблото са вградени в рамката. Ако не свържете кабела за зареждане, вероятно няма да ги забележите. По-голямата част от конструкцията е от червен дъб с панели от махагон в облегалките за глава и краката. Краката са огънати навън, за да добавите допълнителен детайл, както и да съответстват на съществуващ скрин. Поддръжката на матрака е проектирана по такъв начин, че да увеличи максимално пространството за съхранение под леглото, но в същото време да бъде много издръжлива и лека.

класическо двойно леглоИма много стъпка по стъпка снимки, но що се отнася до електрониката, е по-добре прочетете инструкциите в сайта.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/dvuspalnaya#sigFreeId1bb5df3e62

Направи си сам двойни легла 100 снимки

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/krovat/dvuspalnaya#sigFreeId96ec717021

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...