Как да направите мека плочка за глава (Инструкции + стъпка по стъпка снимки)

легло с меко тапицерия легло с меко тапицерия

Плочка или подложки, един начин да направите направете сами мек таван за глава за леглото, Това, разбира се, е условно име, тоест крайният резултат трябва да се окаже, както виждате на снимката. Изглежда милион, въпреки че всъщност разходите са минимални и ако вече имате подходяща материя у дома, малко шперплат и пяна, тогава таблото за глава ще струва почти безплатно.

 

Направете сами мекото табло

 1. Намерете тъканта, която харесвате.
 2. Измерете пространството на главата на леглото.
 3. Разделете площта на квадрати. Просто се уверете първо рисуване върху плат достатъчно големи, за да получите достатъчно квадратчета със същия модел.
 4. Купете 2 листа тънка подложка и нарязани на размер. Да, ще ви трябват две дъски, върху които ще бъдат прикрепени квадратчета от шперплат.
 5. Намерете малко гума от пяна с дебелина 2 - 3 cm и нарязани на размер.
 6. Изрежете тъканта. Трябва да добавите 4 см от четирите страни, за да можете да увиете тъканта на тапицерията. Ако искате работата да върви бързо, уверете се, че имате остро острие или остър комплект ножици за плата.
 7. Тапицерия от квадратни листове шперплат. Най-важнотоНе забравяйте да закупите дъска, през която ще преминат скобите. Маркирайте с молив на гърба на дъските, за да ги използвате като индикатори за това докъде може да се изтегли тъканта. Трябва да се стараем всеки квадрат да изглежда ТОЧНО еднакъв.
 8. Подгответе място. Ако искате да създадете красив интериор в спалнята, можете да създадете контраст между стената и таблото, боядисване на стената в подходящ цвят, Въпреки че това зависи от размера на главата и площта на стената, тя може да бъде напълно покрита от главата.
 9. Поставете плочките и определете тяхното положение. В ваш интерес е да определите предварително точното местоположение на плочки, От опита на автора на този проект, дори и след всички най-внимателни измервания, в крайна сметка все пак трябва да пренаредите плочките няколко пъти, за да постигнете желаните пропорции.
 10. Безопасно фиксирайте плочките на платката. Можете да монтирате отделни дъски на една голяма дъска, така че да може да бъде окачена като един. Използвайте течни нокти и къси винтове, за да фиксирате тапицирани дъски. След като всички 17 плочки са фиксирани, вземете две куки с пръстен, за да окачите таблото. Важно е: Поставете пръстените точно там, където искате, отзад на таблото. Куките трябва да бъдат подравнени към шиповете в стената, като тежко табло.
 11. Окачете главата на леглото

Оценете работата си и се наслаждавайте на новото табло.

направи си сам меко табло

направи си сам меко табло

направи си сам меко табло

направи си сам меко табло

направи си сам меко табло

направи си сам меко табло

направи си сам меко табло

направи си сам меко табло

направи си сам меко табло

Изработен отделно, таблото дава универсалност, която ще добави стил и характер на интериора на спалнята. Красиво заглавие на глава не само допълва леглото, но може напълно да промени стаята, така че защо да не работим здраво, защото направи си сам меко табло никак не е трудно. Това ще бъде последният щрих, който поставя формата отгоре на функцията. Що се отнася до размера, стила и материалите, изборът на подходящо таблото е напълно личен. В тази статия "Мека табла със собствени ръце. 700 снимки + инструкции стъпка по стъпка» https://i.expert-h.com/krovat/myagkoe-izgolove Ще намерите 30 примера за това как да направите меко тапицерия със стъпка по стъпка снимки и инструкции, които ще ви помогнат бързо и евтино буквално да преобразите интериора на спалнята.

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...