Публикувано в веранда

Стилен интериор на верандата 2 снимки Любими

стилна веранда стилна веранда

Обстановката на верандата на снимката е наистина великолепна. От мебелите има минимум, необходим за работа и свободно време. Можете да използвате такава веранда и като допълнителна стая в страната - дневна например, И не само като летен вариант. Очилата могат да бъдат отворени през лятото, ако искате да сте на чист въздух, а когато е необходимо, затворете прозорците и обмислете пейзажния отвор през стъклото.

 

Особено изискана и уютна атмосфера е прикрепена към завесите, изработени от органза. Както можете да видите, те са подбрани така, че да са едно цяло с цялата среда и в хармония с нея. Със своята въздушност завесите подчертават солидността на ситуацията като цяло.

 

Но тази покрита веранда, може би, не се нуждае от завеси. Сякаш сте на улицата и вдишвате миризмата на игли. Добре обмислената атмосфера благоприятства творчеството. Камина, винтидж мебели, декоративни свещници, това е абсолютно излишно тук е телевизорът.

веранда с камина в страната

Да, на такава веранда пишете само поезия и мислите за красивото. Според мен, чудесно място за почивка.

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...