Публикувано в украса

Какво може да се направи от пластмасови бутилки за градината и градината Любими

пластмасови бутилки в страната пластмасови бутилки в страната

О, колко прекрасни открития имаме ..., готов да даде пластмасови бутилки. Наивните производители на контейнери за напитки вероятно дори не подозираха какъв невероятен свят на творчество и въображение представят на хората. Съдържанието на пластмасова бутилка може да донесе само краткосрочно удоволствие, а цвете или фигурка носи радост през годините. Можете да направите много красиви и полезни неща от пластмасови бутилки за лятна къща и градина.

 

Пластмасата е перфектният материал за любителите на занаятите, Лесно се огъва, нарязва, придава всякаква форма и според учените времето на разпадане на полимерния материал е около двеста години, Тоест повече от едно поколение ще може да се възхищава на вашия продукт. Може би това обстоятелство вдъхновява по-голямата част от занаятчиите да създават истински шедьоври.

Тази статия само представя малка част от нещата, които могат да бъдат направени от пластмасови бутилки за даване и градина, Това са не само декоративни продукти, но и много практични неща. В крайна сметка, от пластмасови бутилки можете да направите:

 1. Полезни неща за дома
 2. Декоративни фигури и цветя
 3. Цветни лехи
 4. мебели
 5. перголи
 6. огради
 7. Разни продукти

 Полезни неща от пластмасови бутилки

пластмасова кошница за бутилкиКошница от пластмасова бутилка

 

Винаги е хубаво да направите нещо със собствените си ръце и в същото време да донесете ползи на природата чрез рециклиране. Например направете кошница от пластмасова бутилкакакто е на тази снимка. В този случай стар пуловер започна бизнес, така нещата, които ще изхвърлите изведнъж стават ужасно полезни. Всичко, което трябва да направите, е правилно. изрежете пластмасова бутилка и я увийте с вълна, Разбира се, не просто увийте, но го направете красив. Целият процес е показан на стъпка по стъпка снимки, така че всичко да се получи.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/obustrojstvo/chto-mozhno-sdelat-iz-plastikovykh-butylok-dlya-dachi-i-sada#sigFreeId625a474cf7

 

кутия от пластмасова бутилкаМалка жаба кутия от пластмасова бутилка

 

За различни малки неща, които винаги са пълни в чекмеджетата на масата, е много удобно да се правят такива жабешка кутия, изработена от пластмасова бутилка, Просто трябва да вземете ключалката с цип с подходящ размер и да я прикрепите към изрязаните дъна на бутилката. О да, все пак изрежете жабешки очи от картон. Ципът може да бъде прикрепен със телбод или да използвате дебела игла и да шиете.

 

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/obustrojstvo/chto-mozhno-sdelat-iz-plastikovykh-butylok-dlya-dachi-i-sada#sigFreeIdf2370e3762

 

Подаръчна опаковка от пластмасова бутилка

бистра опаковка от пластмасова бутилкаПрозрачна опаковка

 

Как ви харесва идеята за опаковане на подаръци от пластмасова бутилка? Това е такова нещо, за което често забравяме и въпреки това да направите кутия от пластмаса изобщо не е трудно и не е нужно да ходите никъде, а просто да използвате пластмасова бутилка. Как ви харесва тази опция на снимката? Според мен изглежда много елегантно, не може да се разграничи от магазина. Просто трябва да направите всичко внимателно. В началото премахнете старо лепило от етикета. след това отрежете бутилката, получаваме платно и леко огъваме краищата, даде формата на куб, След това в ушите направете малки дупки за лентата.

 

 

Всичко обаче е показано на стъпка по стъпка снимки..

 

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/obustrojstvo/chto-mozhno-sdelat-iz-plastikovykh-butylok-dlya-dachi-i-sada#sigFreeId28ad8253ee

 

опаковка с декорОпаковка от пластмасова бутилка с декор

 

Днес можете да си купите красива опаковъчна хартия и торбички за подаръци, но какво ще стане, ако това е специален подарък, който сами сте направили? Тогава е по-добре и направете опаковка от пластмасова бутилка с декор по ваша преценка.

Например с красиви картонени рози и панделка, Изглежда прекрасно. Ако искате същото, погледнете снимката как се прави.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/obustrojstvo/chto-mozhno-sdelat-iz-plastikovykh-butylok-dlya-dachi-i-sada#sigFreeId1573603a80

подаръчна кутия от пластмасова бутилка

Или такава красива триъгълна форма.

триъгълна пластмасова бутилка за подарък

В тази галерия можете да намерите други опции, има рисунки и снимки на различни опаковкикоето можете да направите със собствените си ръце.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/obustrojstvo/chto-mozhno-sdelat-iz-plastikovykh-butylok-dlya-dachi-i-sada#sigFreeIdbfb276faaa


 Декоративни фигури и цветя от пластмасови бутилки

 

Фигурките са любима тема на народните майстори. Вероятно защото са най-лесни за правене, така че всяка фантазия може да се реализира. Например, какво е трудно да се направи забавен влак или влак?

чучур от пластмасова бутилка

влак от пластмасови бутилки

 

 

 

 

 

 

 

Ами фигурите на животни? Това е цял свят на фантазия. Ето шест празни бутилки и забавно магаре е готово, въпреки че не, седмата бутилка сигурно е отишла до ушите ви. Или синята "Птица на щастието", въпреки че трябваше да работя тук, веднага виждам, че майсторът е работил.

 магаре от пластмасови бутилки

 пластмасова бутилка птица

 

 

 

 

 

 

 

Също така, много време ще трябва да отделите за шик паун, но е много просто да направите смешни пчели. За да украсите и залепите малките пръчки, такава работа може да бъде поверена на най-малките майстори.

паун от пластмасова бутилка

 пчели от пластмасови бутилки

 

 

 

 

 Пластмасова бутилка, сякаш специално направена за фигура на пингвин, Направете го достатъчно просто. Вижте тази снимка, там целият процес е изобразен подробно, така че няма какво да добавите по принцип. Пингвините живеят в опаковки, така че можете да се запасите с бутилки и да направите цяла компания. Децата могат да изобразят известните четири от „Пингвините на Мадаскар“, просто трябва да дадете характерните черти на всяка фигура. През зимата тези сладки елементи могат да бъдат топло облечени, както на снимката, а през лятото можете да създадете арктическа обстановка с полистирен сняг и боядисана в бяло с голям камък, по-добре е да имате неправилна форма, която да представлява айсберг. Като цяло фантазирайте

пингвини от пластмасови бутилки

Ето още няколко снимки. фигурки от пластмасова бутилка

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/obustrojstvo/chto-mozhno-sdelat-iz-plastikovykh-butylok-dlya-dachi-i-sada#sigFreeId1a34b5d8f8

 Пластмасови цветни бутилки

 

Може би любимата посока на творчество на занаятчиите са цветя от пластмасови бутилки. Те могат да украсят градината, да украсят интериора на интериора. Можете да "отглеждате" цяла цветна леха в лятна вила, въпреки че през зимата ще изглежда диво, но много оригинално.

цветно легло от пластмасови бутилки

Всъщност има много варианти, изглежда, пластмасова бутилка е неизчерпаем източник за фантазии.

красиви цветя от пластмасови бутилки

лале от пастообразни бутилки

 

 

 

 

 

 

 

 

Вижте каква красота.

макове от пластмасови бутилки

занаяти от пластмасови бутилки

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Но най-важното, освен ножици, лепило, боя и въображение, нищо друго не е необходимо.

слънчогледи от пластмасови бутилки

Красив слънчоглед.

 

къдраво цвете от пластмасова бутилкаКъдраво цвете от пластмасова бутилка стъпка по стъпка

 

Такова цвете може да украси всеки рафт, книга или кухня, Освен това можете да го поставите на най-недостъпното място - няма нужда да го поливате и слънцето е ненужно за него. Избършете праха веднъж месечно и оставете да "расте" допълнително. И как да направите такава красота, можете да разгледате тези стъпка по стъпка снимки. Само един нюанс, той не е показан на снимката. Така къдравото цвете се превръща в естествена форма, всички детайли с изключение на стъблото трябва да бъдат разтопени над свещтазатова е толкова красив на снимката.

 

 

 

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/obustrojstvo/chto-mozhno-sdelat-iz-plastikovykh-butylok-dlya-dachi-i-sada#sigFreeIdc99df69c3f

 

направи си сам цвете от пластмасова бутилкаКръгло цвете от пластмасова бутилка

 

Майсторски клас за това как да направите кръгло цвете от пластмасова бутилка, Не забравяйте, че за да оформите пластмасата, трябва да я нагреете на свещ или запалка, затова работете в проветриво помещение и не забравяйте да спазвате мерките за безопасност.

 

 

 

 

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/obustrojstvo/chto-mozhno-sdelat-iz-plastikovykh-butylok-dlya-dachi-i-sada#sigFreeId4ff55d89b4

 

пластмасови цветяНаправи си цветни цветя

 

Ето как да направите малки цветя. Перфектен за декориране на подаръчна кутия, можете да я окачите като декор на завеси или полилей. Вярно, с производството трябва да отделите малко усилия, но каква красота.

 

 

 

 

 

 

 

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/obustrojstvo/chto-mozhno-sdelat-iz-plastikovykh-butylok-dlya-dachi-i-sada#sigFreeId1b428bb1e3

 

Както можете да видите, правенето на цветя от пластмасови бутилки изобщо не е трудно, Не можете дори да наречете това произведение, а по-скоро вид декоративно изкуство. Затова не мислете, че няма да успеете, грозни цветя не съществуват. В тази колекция от снимки, според мен, най-успешните опции, бих искал да покажа повече, но е просто невъзможно да се съберат всички опции в една галерия. Създайте свой собствен шедьовър.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/obustrojstvo/chto-mozhno-sdelat-iz-plastikovykh-butylok-dlya-dachi-i-sada#sigFreeId257588b774

 

Цветни лехи от пластмасови бутилки

 

Освен цветя и фигури от пластмасови бутилки можете да правите и по-солидни нещакоито могат да станат част от ландшафтен дизайн. За дизайна на цветни лехи обикновено това е идеалният материал. Ако едно дърво в земята се влоши, тухлата навлажнява и също се руши с течение на времето, тогава пластмасата може да бъде в земята стотици години и нищо няма да се случи с нея (което, между другото, еколозите са много загрижени). В допълнение, пластмасова бутилка, може да се каже, е безплатен материал, но представете си колко ще ви струва пластмасова ограда.Да, и по принцип не е нужно да правите нищо, просто пъхайте бутилки в земята, добре, че все още може да бъде боядисано.

Ето, вижте какво можете да направите красиво цветно легло от пластмасови бутилкиКато бизе торта.

красиво легло от пластмасови бутилки

Бутилки се използват точно като ограда, чието изграждане не изисква никакви разходи и минимум усилия

голямо легло от пластмасови бутилки

направете сами цветно легло от пластмасови бутилки

 

 

 

 

 

 

 

 

Те могат да бъдат поставени под всякаква форма и да добавят малко декор.

малка цветна леха от пластмасови бутилки

легло от пластмасови бутилки в страната

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Мебели от пластмасови бутилки

 

Трудно е дори да се опишат всички опции за мебели, които могат да бъдат направени от пластмасови бутилки, Това са дивани, легла, маси, фотьойли - тоест почти всичко. Трудно ли е да си представим? След това, ето конкретен пример.

 Как да си направим осман от пластмасови бутилки

От тях, всъщност, могат да се направят всякакви мебели - дори диван, но за османската е необходимо по-малко бутилки и време. Гледаме майсторски клас по изработката на този предмет.

направете сами осман от пластмасови бутилки

 • Бутилките са свързани една с друга с лепяща лента, капакът и основата с подходяща форма и размер са изрязани от шперплат или дебел картон и се закрепват с лепяща лента, за предпочитане двойно
 • Пяната или нещо подобно се изрязва по размер, така че тахтът да излезе мек, и да се закрепи с тиксо
 • Полученият дизайн е обшит с плат, препоръчваме плетена
 • Османът е почти готов, остава само да го украсите. Можете да плетете плетене на една кука, да шиете от парцали от плат. Тази опция е подходяща не само за даване, готов тахта може да украси и градската всекидневна.

Според същата схема този стол може да се направи тук, не е трудно да се направи облегалката. Въпреки че не е нужно да го обличате, той може да е твърде креативен за градски апартамент, но според мен е доста стилен и за лятна вила, според мен.

тапициран стол, изработен от пластмасови бутилки

пластмасов стол за бутилки

 

 

 

 

 

 

 

 

Фотьойл и диван от пластмасови бутилки

 

Мека мебел от пластмасови бутилки може да бъде направена по различни начини., От импровизирани средства, с изключение на скоч лента или стреч филм, не е необходимо нищо друго. В някои случаи можете да използвате лепило. Схемата обикновено е тази:

 

 • гърлото на едната бутилка е отрязано, а гърлото на гърлото е поставено във второто; за среден стол ще са необходими около сто двулитрови бутилки;
 • блокове от 4-6 бутилки се сглобяват от подготвени заготовки;
 • След като се изчисли площта на коня, блоковете се закрепват с лента;
 • гърбът и страничната стена са изработени от по-високи модули, което увеличава детайла до пет бутилки.
 • заготовките са изградени по същия начин, долната част на горната бутилка се отрязва и се вкарва с гърлото навътре и така нататък до желания размер.

 

По този начин можете да направите диван и столове, както е на тази снимка. За да допълнете „пластмасовия“ състав, се нуждаете от друга таблица. Е, това вече е доста лесно да се направи.

направете мебели от пластмасови бутилки

маса от пластмасови бутилки

 

 

 

 

 

 

 

 

Ако имате вкус, можете да прекарате пръст в мек ъгъл или такъв масив за маса със столове.

мек ъгъл, изработен от пластмасови бутилки

столове и маса от пластмасови бутилки

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Перголи от пластмасови бутилки

Всяка година в света има все повече и повече пластмасови бутилки. Известен Алфредо Санта Крус, жител на Аржентина, дори построи цяла къща от пластмасови бутилки, Какви мотиви го подтикнаха към това строителство, икономия или жажда за слава, не е известно, но има такъв факт.
Все още не сме изградили къща, но можете лесно да построите беседка. За да направите това, имате нужда от рисунка и много пластмасови бутилки. Ако искате нещо забавно, можете да наберете цветни контейнери.

 Процесът на производство не е сложен, какво да направите беседка от пластмасови бутилки, какъв стол, схемата е почти една и съща.

 

 • Първо съберете "трупите", тоест изрежете дъното и поставете бутилките едно в друго. Ако за чистотата на експеримента планирате също така да направите рамката от бутилки, след това пълнете бутилките за долния слой с пясък.
 • Свържете трупите с лента. Разбира се, ще бъде по-лесно да работите с дървена рамка; можете да използвате тел и да закрепите бутилки в различни позиции.
 • Подготвяме мястото и монтираме рамката.
 • Свързването на бутилки вече е произволен процес, както ви казва вашата фантазия.

 

Покривът, между другото, може да бъде направен и от бутилки, ако ги режете и направите нещо като керемиди, За да направите пластмасовите листове от "плочки" се оказаха равномерни, потопете ги в гореща вода (не вряща вода) и ги дръжте под налягане за 24 часа. След това ги поставете върху дървена щайга и ги закрепете с самонарезни винтове, като обикновени листове.
Такава структура може да бъде чисто декоративна, за да украси сайта.

джаджи от пластмасови бутилки

ажурна беседка от пластмасови бутилки

 

 

 

 

 

 

 

 

Или по-практично, под формата на малка къща за някои практически цели.

висока беседка от пластмасови бутилки

къща от пластмасови бутилки

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ограда от пластмасова бутилка

Практическите хора отдавна оценяват универсалността на пластмасовите бутилки и ги използват не само като материал за творчество, но и за по-практични цели. Например изграждат различни оригинални огради от пластмасови бутилки.

 

Ограда от пластмасови бутилки върху тел

Този метод е много прост. Между стълбовете се изтегля тел, върху който са нанизани пластмасови бутилки. По този начин можете да направите както ниска ограда под формата на предна градина, така и двуметрова ограда. Също така, върху телта може да се направи по-плътна ограда, ако направите "колони" от бутилки, като отрежете дъното и ги нанижете една върху друга.

ограда от пластмасови бутилки

плътна ограда от пластмасови бутилки

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Граница от пластмасова бутилка

Още по-лесно е да направите бордюра, като просто изкопаете пълните с пясък бутилки около мястото, което трябва да бъде визуално подчертано. В този случай има добра възможност за творчество, ако пълнете бутилки с насипни материали в различни цветове.

граница от пластмасови бутилки в страната

 

Поставка за огради от пластмасови бутилки

За такава ограда е необходимо да се подготви рамка. Между стълбовете закрепете летвите и щедро ги смажете със строително лепило. Можете да използвате и друга опция - закрепете с винтове върху напречните релси на капака, а след това просто завийте бутилките в тях. За дълготрайност фиксирайте дъното на бутилките към горната шина с нокти.

ограден багажник от пластмасови бутилки

направете стелаж за ограда от пластмасови бутилки

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Циментова ограда от пластмасова бутилка

В този случай бутилките, изложени от дъната навън, като тухли, се заливат с цимент.

направете сами циментова ограда от пластмасови бутилки

 

Декор от пластмасови капачки за бутилки

Ако сте събрали капачки от пластмасови бутилки, може да сте участвали в промоции или по други причини, те могат да бъдат използвани, например, за украса на оградата. Вярно, ще ви трябват много капачки.

пластмасови капачки за декор

Тук е писано много за използването на пластмасови бутилки и капачки, това също е чудесен материал за различни продукти, само малко хора се замислят. Мозайка, това е разбираемо, снимката показва кои картини могат да бъдат положени, но освен това има и много други начини на приложение, някои от които са показани в тази галерия.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/obustrojstvo/chto-mozhno-sdelat-iz-plastikovykh-butylok-dlya-dachi-i-sada#sigFreeId01bb1aa64e

Различни продукти от пластмасови бутилки

Ясно е, че да изброявам всичко какво може да се направи от пластмасови бутилки невъзможно.

Прекалено големият диапазон за фантазия дава този лек и лесен за използване материал. Ето поне няколко интересни снимки.

 

Лодки и салове от пластмасови бутилки

Вероятно са дошли на идеята да направят лодки от пластмасови бутилки на първо място. Те са сякаш създадени за това - леки, издръжливи и изпълнени с въздух. Основното нещо е да не се притеснявате за плътността на шевовете, така че само бутилките да са цели.

лодки от пластмасова бутилка

оригинална лодка, изработена от пластмасови бутилки

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Лодка от пластмасови бутилки с лепило

 Направете лодка от пластмасова бутилка

Можете да направите лодка с лепило, купуването на добро водоустойчиво лепило днес не е проблем. Принципът е този, бутилките се подреждат на слоеве и след това се залепват. Снимките по-долу показват как да направите това. Стъпките са следните:

 • Сглобяваме палубата, три слоя бутилки ще отидат върху нея, лепим слоевете отделно, след което лежим един върху друг.
 • Сглобяваме корпуса, тук даваме форма на бъдещия кораб.
 • Залепете капачката на бутилката до дъното.
 • Долната част на лодката ще се състои от бутилки, фиксирани в кухините между другите бутилки, това е още един слой, така че структурата ще бъде по-здрава и ще остане по-добре на вода.
 • Правим дъски и седалки.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/obustrojstvo/chto-mozhno-sdelat-iz-plastikovykh-butylok-dlya-dachi-i-sada#sigFreeIdd51965352f

Такава лодка е предназначена за един човек, тоест повече от сто килограма не трябва да се натоварват в нея. По принцип можете да увеличите товароносимостта, като добавите още няколко слоя пластмасови бутилки.

направете сами сал от пластмасови бутилкиНаправи си сам сал от пластмасови бутилки

 

Салът е още по-лесен за изработка, просто трябва плътно да свържете структурата, която ще се състои от блокове от бутилки и шперплат, и можете да отидете на екскурзия. В този случай не е необходимо бутилките да бъдат внимателно коригирани, а просто увийте блоковете с лента и ги залепете към шперплата. На тези снимки можете да видите как находчиви момчета реализираха тази идея.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/obustrojstvo/chto-mozhno-sdelat-iz-plastikovykh-butylok-dlya-dachi-i-sada#sigFreeId057b93c799

Разбира се, на такъв сал е по-добре да не се качвате в реката, той е подходящ само за малко забавление в тихо езерце. За по-сериозно пътуване можете да направите например такъв сериозен вариант с платно, тук е предвиден дори волан. Не знам кой е публикувал тази схема в интернет, но можете да опитате.
рафтова схема на пластмасови бутилки

маса за пикник от пластмасови бъчвиПлаваща маса, изработена от пластмасови варели

В допълнение към пластмасовите бутилки има пластмасови бъчви, също отличен занаят. Интересна идея, на сушата този дизайн е обикновена маса за пикник, но ако е направена специални рамки за закрепване на пластмасови варелислед това се превръща в плаваща маса за пикник, Как да направите това, вижте стъпка по стъпка снимки. Просто не яжте в открито море или на река с бърз ток, в противен случай храненето може да се забави.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/obustrojstvo/chto-mozhno-sdelat-iz-plastikovykh-butylok-dlya-dachi-i-sada#sigFreeId1bce07e5f6

сал от пластмасови бутилки

малък сал от пластмасови бутилки

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/obustrojstvo/chto-mozhno-sdelat-iz-plastikovykh-butylok-dlya-dachi-i-sada#sigFreeIdaf5fda81dd

 

Пластмасови хранилки за бутилки

 

Правенето на хранилки за хранене е обичайно занимание на ученици на трудови уроци. Веднъж ги направихме от дърво и се оказа доста добре. Но днес във време на пластмасови бутилки с хранилки за птици изобщо няма проблем.

как да направите хранилка от пластмасова бутилка

Сега децата се състезават как да го украсят по-добре.

хранилки за пластмасови бутилки

Въпреки че не можете да измислите нищо, а просто направете дупка и птиците ще са щастливи.

Направи си хранилка за пластмасови бутилки

проста подавачка за пластмасови бутилки

 

 

 

 

 

 

 

 

Или измислете нещо по-функционално.

 

Проста поставка за пластмасови бутилки

 

Направи си хранилка за пластмасови бутилкиМетодът за производство на всяка фидер от пластмасова бутилка е основно един и същ, детайлите на дизайна могат да варират. Можете да измислите още малко функционалност, за да създадете допълнителен комфорт за птиците. На стъпка по стъпка снимки можете да видите как да направите най-обикновената подавачка от голяма пластмасова бутилка.

 

 

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/obustrojstvo/chto-mozhno-sdelat-iz-plastikovykh-butylok-dlya-dachi-i-sada#sigFreeIdfe96f6af44

Ето още една опция може да се направи за две минутиспоред мен не е много удобно, но ако спешно трябва да храните птиците, е подходящо. Всичко е дело, изрежете четири дупки и залепете два молива.
Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/obustrojstvo/chto-mozhno-sdelat-iz-plastikovykh-butylok-dlya-dachi-i-sada#sigFreeId53001b241a

Ако правите от голяма бутилка или пластмасова кутия, тогава не можете да изобретите нищо, изрежете повече отвори, така че подаването да е под покрива и достатъчно.
видове хранилкиАко има обикновена пластмасова кутия, можете да направите точно такава подавачка

пластмасово може да се подава

Можете да използвате всякакви пластмасови изделия, би имало желание

пластмасови хранилки за птици

Можеш измисли дизайн на подавачка за пластмасови бутилки, както вече споменахме, има един принцип, може би дизайнът е различен. Важно е да се гарантира, че то не плаши птиците, затова е препоръчително здраво фиксирайте подаващото устройствотака че вятърът да не се люлее и не добавяйте допълнителни подробности - парцали, ресни, хлабави парчета пластмаса в декора, всичко това, когато вятърът ще изплаши птиците. Ясно е, че искаме да се справим красиво, само птиците няма да го оценят, те просто биха ухапали. В галерията някои идеи за хранилки, можете да вземете като основа за своята креативност.

Вижте вградената галерия с изображения онлайн на адрес:
https://i.expert-h.com/obustrojstvo/chto-mozhno-sdelat-iz-plastikovykh-butylok-dlya-dachi-i-sada#sigFreeId729b70f71b

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...