Публикувано в Детски къщи

Детска къща от палет 5 снимки Любими

детска къща от палети детска къща от палети

Какво да забавлява децата в страната? Разбира се, би било хубаво да се изгради детска площадка, но не можете бързо да я оборудвате и по някакъв начин не е на лов. Универсалните палети могат да дойдат на помощ, от които можете да направите много различни неща.

 

В крайна сметка децата обичат да играят в "магазина", тук и им постройте малка къща от палетии има достатъчно детско въображение, за да го наречем дори супермаркет. Най-важното е, че такъв дизайн може да бъде сглобен само за няколко часа. Палетите дори не трябва да се преработват, лесно е да ги сглобите, като детски дизайнер.

Първо материалът трябва да се почисти, след това да се боядиса, да се намери салфетка или просто полиетилен за покрива, след което да се закрепи всичко с нокти. Така че освен чук, не е необходим друг инструмент. Ето готовия павилион, можете да започнете да търгувате.

палетна къща

къща от палети

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Привличайте децата към дизайна на магазина, ще бъде забавно както за възрастни, така и за деца. В крайна сметка се нуждаете от табела, меню, други атрибути на реномирана институция.

детска къща в страната

детска къща

Здравейте, аз съм автор на тази статия, така че с нетърпение очаквам да задам въпроси за тази статия в коментарите по-долу, ще отговоря на всички !!!

 

Ако имате въпроси по друга тема, задайте ги на нашата форум, ще ви отговорим

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...