Детски къщи

Детски къщи (15)

Тази категория съдържа статии за инструкции за създаване на детски домове със собствените си ръце.

  • Къщи за детски площадки
  • къщи с пързалка и комплекси за игра
  • детски палатки
  • къщи с дървета

Работилници, стъпка по стъпка снимки, чертежи на оформлението и подробни инструкции са всички в тази категория.

Всеки човек в детството искаше да има свой уединен кът, място, където да може да се огради от заобикалящия го свят и да създаде свой магически свят, който да съществува само във въображението му. Именно поради тази причина всеки от нас в детството си е строил различни видове колиби и палатки от всичко, което намери у дома. Всичко беше буквално материално - спално бельо, кутии, фотьойли, платове, столове, защото нищо не ограничаваше въображението.

 

Наистина бих искал да има такова място за вашите деца, затова им подарете хубав подарък, направете сами палатка за игра за тях, В интернет и магазините можете да намерите голям брой различни модели, всички те се различават както по външен вид, така и по цена. Но понякога покупката няма смисъл. Защо, ако можете да направите направете детска палатка, Ако не знаете как - в тази статия ще намерите достатъчен брой видове палатки за детска игра в дома, както и снимки, полезни съвети и инструкции за създаването им.

През лятото всички искаме да се отпуснем в скута на природата, наслаждавайки се на топлото време и отпивайки освежителни напитки. Така че никой не се притеснява и нищо не се притеснява. Но има такива членове на семейството и близки хора, за чието отпускане също трябва да се внимава, това са разбира се деца. Определено трябва да се заемат с нещо, играта - важна част от живота им, Именно за такива цели можете да изградите направете си детска къща с пързалка.

 

Къщата за игри ще ви помогне да осигурите безопасна, вълнуваща, активна почивка за децата, както и да ги вземете за известно време, което ще ви бъде достатъчно, за да се отпуснете или да направите своя бизнес. Много от вас, като прочетоха тези думи, биха си помислили: „Ей, страхотна идея, определено ще трябва да си купите детска къща за игра с пързалка и люлка за лятна резиденция“ - не бързайте! Цените на такива продукти стават диви, така че не всеки може да си ги позволи. Но не бързайте да се разстройвате, в тази статия можете да разберете как да си направите сами детски къщи за игра с пързалка качество, евтино и в същото време да получите цял куп положителни емоции! Съветвам ви да прочетете докрай.

И така, дойде лятото - време, в което всички, без изключение, деца и възрастни, чакаха с нетърпение девет месеца. Разбира се, с идването на топло време повечето семейства ще отидат в летните си къщи, за да си отдъхнат от суматохата на града. По-възрастните поколения семейства винаги ще намерят какво да правят със себе си, но понякога е трудно децата да си намерят работа. Игрите са чудесна дейност за дете. Но кои от тях? И най-важното, къде? В крайна сметка, за игри трябва да осигурите добро място. Ето защо един от най-добрите подаръци за деца, за летния период, може да бъде направете си детска къща.

 

Направете го сами със собствения си дом! В тази статия ще разгледаме няколко варианта за направа на детски домове със собствените си ръце за всеки вкус и цвят! Дори ако няма да построите такава къща на лятна вила, а просто искате да оборудвате кът за детски игри във вашия апартамент, тогава за себе си тук ще намерите подходящ вариант!

Има неща, за които всички деца мечтаят. И това не е само колело или игрална конзола, детето все още иска да има място, където ще се почувства като пълен господар.Децата винаги търсят персонал, така че да ги улесните, изгради къща на дърво и радостта на детето няма да има граници.

 

Разбира се, това е по-лесно да се каже, отколкото да се направи, но времето и усилията със сигурност няма да се губят. Трябва да опитаме малко, да обмислим внимателно всичко, така че дизайнът да е надежден и безопасен.

През лятото проблемът със съхранението на детски улични превозни средства става особено остър. В крайна сметка като дете детето може да кара колело, скутер, скейтборд, електрическа кола и никога не знаеш какво друго. Всичко това има свойството да внася прах в къщата, подобно на обувките, но за разлика от нея е по-обемно и размерно.

 

Различен детски транспорт има в много семейства, но си позволете оборудвайте такъв гараж, както на снимката, могат да бъдат само щастливи собственици на вили или селски къщи, Тази структура е рамка, изработена от PVC тръби. За да се предпази от атмосферните условия, отгоре е водоустойчиво покритие. Дебелите завеси са подходящи като стени, а паркингът за детски превозни средства е готов.

Такава къща, както на снимката, ще се хареса на всяко дете, Все пак тази мини-къщичка дори има основа, съставена от кутии с пиратски съкровища. И каква е въжената стълба, която служи за главен вход! Вярно, можете да се качите на кораба и на дървените стълби. Има и задна врата - пластмасова пързалка, в случай на спешно спасяване от представители на закона.

 

Основата на конструкцията е издълбан ствол на много дебело дърво, можете да се озовете вътре в „кораба“, като се изкачите по вътрешната спирална стълба и отворите люка в дъното. Ясно е, че не всеки може да си позволи такава къща за игри, но никой не си прави труда да вземе идеята за основа.

Какво да забавлява децата в страната? Разбира се, би било хубаво да се изгради детска площадка, но не можете бързо да я оборудвате и по някакъв начин не е на лов. Универсалните палети могат да дойдат на помощ, от които можете да направите много различни неща.

 

В крайна сметка децата обичат да играят в "магазина", тук и им постройте малка къща от палетии има достатъчно детско въображение, за да го наречем дори супермаркет. Най-важното е, че такъв дизайн може да бъде сглобен само за няколко часа. Палетите дори не трябва да се преработват, лесно е да ги сглобите, като детски дизайнер.

Кой не иска да живее малко на дървото? Добре, да не се преструваме възрастните, като децата, също мечтаят за дърво - забавно е. Но, трябва да призная, често ръцете никога не стигат до реализацията. Онова дърво, което би било подходящо, не е, тогава знанията как да го направим не са достатъчни. Да, и страшно, но изведнъж дизайнът няма да издържи.

 

Само много вредно, когато мечтите не се реализират. Говорейки за дървета. Тази снимка показва дизайн, който не изисква търсенето на силно дърво, това е, така да се каже, автономна версия, направена в модерен стил.

Всяко ненужно нещо изведнъж може да бъде много необходимо, дори необходимо, за да създаде нещо необичайно. Като тези колела за велосипеди на снимката, Може би са били предадени на пункта за събиране на скрап, а някои са съхранявани в гаража за известно време.

 

И тогава собственикът реши да украси лятната си къщичка с дантела, за разлика от ъглите на града. Размерите се регулират в зависимост от броя на колелата. Ако няма толкова много от тях, можете да използвате беседката като детска къща за игра.

 

По принцип не е необходимо този чар да се прави от колела. Катерещите растения, засадени наблизо, все пак ще скрият всичко, рано или късно. Но такъв оригинален детски беседка наистина ще хареса. В крайна сметка колелата са пътувания, далечни страни, приключения ...

Децата обичат да правят къщи, от каквото и да е необходимо - одеяло, опънато върху столове, голям пакет от домакински уреди ще направи. На детската площадка в къщата можете да се скриете от целия свят и да създадете свой собствен, специален малък уютен малък свят.

За по-големите деца къщата трябва да е по-солидна, така че да можете да ходите на пълен ръст, да поставите мебелите за децата, да държите светлината там, за да можете да играете вечер.

За да поставите тази структура на високи кокили, влезте в стръмната стълба и можете да слезете по хълма. Под него е пясъчник, играчките се съхраняват - оказва се истинска детска площадка с къща на нея. За да се изгради такава, са необходими някои строителни умения, разбира се. Но децата ще се радват да играят тук, а не една година.

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...