Как да направите ограда

Как да направите ограда (89)

Как да направите ограда със собствените си ръце от мрежова мрежа, от профилиран лист със собствените си ръце, от метален профил или мрежа, за да направите ограда от обикновен профил. Не забравяйте да прочетете интересна статия за изграждането сайдинг ограда как да направите ограда шахматна дъска или сглобете дървено резбована ограда

 

Ограда от велпапе

6 Предмети

Днес оградата, изработена от велпапе, се избира от все повече собственици на летни къщи и селски къщи. Всъщност този материал в много отношения надминава дървото, желязото и бетона. Поради това, как да изберем велпапето за оградатаИнтересуват се все повече хора, които искат да имат здрава и красива ограда.

Тези, които са работили с този материал, не е необходимо да говорят за неговите предимства дълго време, те са толкова очевидни. И кой ще го използва за първи път, трябва да имате по-подробна представа за велпапето и защо е толкова популярен като материал за оградата.

Материалът от велпапе за изграждане на огради се използва навсякъде днес. Този материал е много добре доказан в експлоатация и тъй като разходите за монтаж са минимални, той се използва широко при изграждането на огради.

Преглед на съдържанието ...

Имаме оригиналната идея за декориране на стената, която може да се отбележи от собствениците на крайградски райони. От камъните се получава солидна тежка ограда, чийто донякъде тежък вид може да бъде балансиран по толкова необичаен начин.

 

Както виждаме, камъните могат да бъдат много широко използвани в ландшафтния дизайн на сайта, като не правят само огради за цветни лехи. На снимката виждаме стена от варовик, изглеждаща, меко казано, мрачна. Но така би могло да се каже, ако не за интересен силует на дърво, положено от същия варовик. По-точно, багажникът е положен от него, а короната е от естествени камъни. Като цяло тази работа изглежда много креативна, необичайна.

Оградата може да разкаже много за вилата и нейния собственик - като опаковки за продукт. Често оградите говорят за оригиналността на собствениците, за тяхната креативност и желание за необичайни решения., Като тази например на снимката.

 

Кой каза, че старо, леко деформирано, леко ръждясало колело за велосипеди е боклук? Въпреки това по-голямата част от населението е убедена в това. Просто не собствениците на тази селска къща, точно обратното. Те, вероятно, особено децата, всички околни сметища проверяваха за наличието на такова „богатство“. Или може би е имитация, всичко е направено от калай, нарязано, огънато и боядисано. Но колкото и да е, оградата се оказа много изключителна.

Днес истинските дървени огради са рядкост, Въпреки че естествените материали са много популярни, много собственици се фокусират върху по-прости опции. Някога красивата резбована ограда се смяташе за лице на къщата, сега ситуацията се промени. Но точно това искам да кажа, като гледам някои огради, направени от занаятчии - дърворезби.

 

Оградите изглеждат толкова привлекателни, че дори защитните им функции визуално изглежда да избледняват на заден план, Въпреки че в действителност тези структури не са само красиви, те са здрави и надеждни, като комбинирани огради, например, което е на снимката. Основата и стълбовете тук са изработени от тухла, метал, естествен камък, което придава на конструкцията допълнителна здравина.

Какво е palmetta, можете да прочетете в Wikipedia, за да не се бъркате с бельо, има такава марка. В градинарското изкуство палметът е специален начин за отглеждане на дървета, по-точно формирането на тяхната корона, Резултатът трябва да бъде ветрилообразно украшение на листа. На снимките обаче всичко се вижда отлично.

 

Само не се бъркайте, палметата не е специално дърво, това е начин за отглеждането му. За създаването им са подходящи различни породи и сортове растения, дори обичайните круши и ябълкови дървета. Отглеждането по замислен модел, например, жив плет от жив плет се създава от палмети.

Украсата със сигурност е грандиозна и изобщо не е трудно да я направите. На първо място ще бъдат използвани ненужни кръгли предмети - големи и плоски, И няма значение дали е парче стар килим или калай. Казват, че плоска ракита кош ще направи.

 

На дървена ограда всичко това е фиксирано с нокти. Ограда, изработена от друг материал или стена, ще изисква различен метод на монтиране. Преди да ги прикрепите към повърхността, бъдещите декорации са боядисани с различни ярки цветове. Излишните проводници, кабели, маркучи, от които са направени стъблата и листата на фантастични растения, са боядисани в същите цветове. Отпускането на светла, уютна пейка, заобиколена от такива цветя, е много по-интересно, отколкото просто под сива и скучна ограда.

Снимката показва необичайна и красива ограда, изработена от камък., Най-вероятно за проектирането на портата е използван доломитен камък. Плоската му естествена форма направи възможно създаването на интересна въздушна конструкция, която дори изглеждаше опасна на външен вид. Това само по себе си обръща внимание на оградата.

 

Но неговият „връх“ е картината, сякаш образува празнина в оградата. Чрез него можете да наблюдавате градския пейзаж на съвсем различен стил и вероятно от епохата. Майсторски изпълнен чрез рисуване с аерограф визуално увеличава пространството. Оградата от това не изглежда като ограничение, а като прозорец в друг свят.

Друга идея за използване на стари гуми във фермата е ограда за цветна градинакакто е на снимката. Вярно, те се нуждаят от о-много, но за някои това може да е вариант. Тук едновременно се постигат няколко предимства:

 

  • Отърване от голям брой натрупани гуми - следователно, освобождаване на пространство;
  • Направена е оригинална ограда за лятна резиденция, освен това, издръжлива - гумата се разлага за 120 години;
  • Цветята намериха необичайна вертикална многостепенна цветна леха;
  • Собственикът на имението обърна внимание на парцела си, който, изглежда, търси.

 

В резултат на това всички бяха доволни. В допълнение, може би към природата - гниещи гуми отделят токсични вещества.

Оградата на снимката радва с външния си вид, Ярките цветове ще добавят настроение дори в облачен ден и дори на слънце тези забавни герои директно блестят с усмивки. Фрагмент от ограда от 16 щтакетин се побира на снимката. Останалото е направено в същия дух. Използва се асиметрия, която придава на оградата по-естествен вид.

 

Сред шестнадесетте фигури, които можем да видим, няма две еднакви. Седемнадесетият, частично надничащ от ръба, също няма двойници. Въпреки че са използвани ограничен брой бои, използването им показва способността да се борави с тях. Какво трябва да бъде въображението на художника, така че всеки минувач да срещне някой познат тук?

Вратите, въпреки че са били в употреба, не губят своята функционалност, те остават врати. След глобални ремонти в апартамента, старите врати винаги могат да се използват в страната, Може би не винаги по предназначение, но снимката показва една от опциите.

 

Такава ограда изглежда необичайна, въпреки че ако боядисвате вратите, тя дори може да бъде доста приятна. Той изпълнява основната си функция - оградата - като същевременно има друго важно предимство, забавлява се. Интересно е да се наблюдава как гостът, който пръв вижда такава ограда, се опитва да определи коя от вратите всъщност е портата.

Оградата за вашия сайт може да бъде направена от всичко, ако всичко е наред с въображението. Но е трудно веднага да се сетиш за такава креативна конструкция, както е на снимката. Може би, зад тази ограда от метла, производственият цех на тези продукти и неговият собственик избраха такъв необичаен начин на реклама.

 

Във всеки случай, оградата на метлата, идеята е доста креативна, макар и не практична Ако искате да бъдете известни като голям оригинал, можете да опитате да направите нещо подобно във вашата лятна вила. Най-вероятно няма да има безразлични наблюдатели. Само метли, вероятно е по-добре да си направите сами, ако ги купите в магазин, няма да е евтино.

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...