много

Парцел (52)

Камъните в лятна вила са истинско наказание, собствениците най-често се бият с тях. Но обратното е възможно и кога камъните в градината стават много плодороден материал за творчество, И за да украсите сайта едновременно, като това е котката, която е на снимката

 

Самите камъни са много декоративни. Начертайте очите на всеки камък и той ще оживее. Погледнете по-отблизо, може би това са магически същества, превърнати в камък с първите лъчи на слънцето - няколко удара и те ще оживеят.

Според много наблюдения алпийският хълм изглежда особено впечатляващ на склона, Снимката показва една от възможните опции за проектиране на наклон със средна стръмност. Този терен разкрива своите предимства с помощта на така наречената алпийска пързалка, или скална скала.

 

За да се изгради дори на не много стръмен склон, е необходимо да се премахне най-горният слой на земята от около 40 см. Дренажът, който може да служи като счупена тухла или експандирана глина, чакъл, се излива в образуваната яма. Почвата непременно трябва да се превърне в най-горния слой, в който са погребани камъни, са засадени растения. Разположението на камъни и растения е разработено предварително.

 

Днес мнозина дори през зимата се стремят да оставят суматохата на градските улици заради природата, за да прекарат свободното си време там. Вилата е добро място за почивка и чудесен вариант, където можете да отпразнувате зимните празници. Можете да вземете парна баня в банята, ако има такава, разбира се, да вдигнете шум и да се заблудите по ваше удоволствие, наслаждавайки се на всички предимства, които дава сняг и свеж мразовит въздух.

 

 

Зимните забавления не се отнасят само до ски и шейни, можете да се занимавате с народно изкуство - да правите снежни човеци в страната, Възможни са и ледени фигури, но това е за истински естети.

 

Можете да поливате градината с кофи, но трябва да се съгласите, че е много по-удобно да направите това с маркуч. Намерете своето, Идеалният маркуч за поливане ще ви помогне да следвате няколко полезни съвета..

 

  • Преди да закупите маркуч, определете точно какви задачи ще трябва да изпълнява;
  • За голяма площ ще ви е необходим дълъг маркуч, но е желателно само намотка, така че ще се влоши по-малко на слънце и съхраняването в компактна форма е по-удобно;
  • Гумените маркучи, с които сме свикнали, не могат да служат дълго време; копията от алтернативни влакна се оказват по-издръжливи;
  • Няколко вътрешни слоя увеличават надеждността и издръжливостта на маркуча, но цената също се повишава, както и теглото.

 

Погрижете се и за допълнителни устройства. Днес не е проблем да закупите различни видове дюзи, въпреки че това не е толкова сложно устройство, можете да го направите сами.

 

 

Правенето на къщички за птици е благородна кауза. Къде другаде могат да живеят птиците, ако не в къщите, които направихме? Поне така ни казаха в детството. Да, тук от такива занаяти привикват по-младото поколение към доброто и вечното. Не знам как е сега, но по съветско време работнически класове за производство на жилища за птици бяха отпуснати със сигурност.

 

Изходният материал обикновено е дърво, така да се каже, естествена среда за птиците. но можете да направите къщичка за птици от винени тапи - идеята не е по-лоша от другите, както по отношение на декоративността, така и на здравината.

Строителството на гаражи винаги е проблемно и скъпо. Но собствениците отиват за това, защото железните коне също се нуждаят от малко място за почивка. Най-лошото е, когато изграждането на пълноценен гараж е възпрепятствано от размера на обекта. Снимката показва оригиналната версия на гаража за ограничено пространство.

 

Колата влиза в площадката под навес, след което асансьор на автомобил влиза в игра. Колата се спуска с платформата, покривът затваря гаража. Много практично и удобно, пестенето на пространство е очевидно. Желателно е, разбира се, механизмът за повдигане никога да не се повреди, в противен случай транспортът от такъв гараж няма да бъде наличен.

Необходимо е да се грижат за прелюбодейни приятели и най-важното е, че децата трябва да бъдат свикнали с този въпрос. И ако за да изградите къщичка за птици, имате нужда от поне някои умения, тогава в ред да направим хранилка за птици, необходимо е само желание.

 

 

Това, което просто не изхвърляме, и въпреки това много от тези неща могат да бъдат използвани за полезни цели. Колко различни чаши, кутии, пластмасови бутилки пълнят резервоарите на градските улици и ако се замислите малко и направете нещо полезно. Да, вземете поне портокалови кори - защото това е готова фидер.

Дърветата обикновено винаги растат в градината, това се счита за съвсем естествено. Но с течение на времето те стават стари, разпръснати, не твърде естетични на външен вид. Жалко е да отрежете такива дървета, дори и заради гъстата сянка, която дават през лятото. И така възниква въпросът как да украсите дърво в градината.

 

На снимката се предлага приказна версия, предлагаща дървото да се възприема като къща от приказни герои. Няма да е трудно да направите вратата и прозорците, както и да ги прикрепите към дебел багажник. И заставайки до фигурите на различни малки сладки малки животни или гноми ще бъде много подходящо да погледнете тук. Децата ще харесат особено този декор, той няма да остави безразлични възрастните.

Предимството на практиките на дървените огради се оценява отдавна. Такова ограждане не е много скъпо, лесно се изпълнява и ще продължи дълго време, ако дървесината е добре обработена. И ако градинското легло или цветното легло са много малки, оградата за него може да бъде направена от буквално няколко дъски, останали след ремонт или строителство.

 

Декоративната ограда, направена от дъски, която виждаме на снимката, превръща градината в декорация на градината, Останките от облицовката бяха използвани за тази ограда, и то не с най-добро качество. Но умелите ръце и въображението направиха възможно да се създаде такава красива и полезна композиция за градината и парцела като цяло.

Лопатата, разбира се, е надежден инструмент, но с течение на времето също става безполезна. Само не бързайте да го превърнете в метален скрап, все пак те няма да дадат много. Но може да се използва в градината по толкова необичаен начин. Например, за да прикрепите крака и боя, получавате такава грешка. Изглежда, разбира се, необичайно - но забавно.

 

По принцип много декоративни елементи могат да бъдат направени от градински инструменти., Просто изисква нестандартна фантазия, заваръчна машина и, разбира се, ръцете на майстор.

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...