колички

Колички (4)

Старите гуми винаги ще ви бъдат полезни, но за креативните летни жители това не е безкраен източник на вдъхновение. Ето например такова технологично магаре, издълбано от стара гума, със скоба от диск количка, пренасяща цветна леха от гума, За няколко гуми и прикачени. Въпреки че ще трябва да работите върху магарето, все пак трябва да намерите стари маркучи и можете да прикрепите фигурата с железни щифтове.

 

Вярно, за повече декоративни колела авторът направи дървени, но гледката на количката е смешна. Разбира се, можете да го боядисате в повече цветове на дъгата, но това е въпрос на вкус. В градината такава фигура ще изглежда страхотно.

Количката обаче е истинска, тя е съставена от шикозна цветна градина, изкуствено отглеждана на специални рафтове. В наши дни дървените колички често се използват за декорация, макети на мелници, древни кладенци.

 

Ако харесвате този стил на декорация "античен", тогава да го направите не е трудно. Вярно е, че получаването на истинска количка ще бъде донякъде проблематично, но няма значение, можете сами да си направите стар транспорт.

Тук не са нужни специални знания, тогава тя няма да отиде никъде. Толкова много подробности могат да бъдат пропуснати. Е, тогава ще ви трябват подходящи кутии и изкуството на вашия градинар.

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...