Направи си сам стол. Схеми, чертежи. снимка

Направи си сам стол. Схеми, чертежи. Снимки (7)

Има нещо изненадващо привлекателно в дизайна на мебели, направени от прости тръби. От тях можете да създадете перфектни геометрични форми, оригинални дизайни в индустриален стил, които създават неповторима атмосфера на индустриален интериор. От тръби можете да събирате вази, маси, столове, рафтове, лампи и дори легла, като цяло, което е достатъчно за въображение.

В тази статия ще разгледаме конкретни примери, как да направите столове от тръби със собствените си ръце, по-специално от метални тръби и PVC тръби. Може би ако досега не сте събирали нещо подобно, самата идея ще ви се стори малко необичайна. Но си струва да опитате, изведнъж имате талант. Сглобявайки обикновен стол за тръби, може да не искате да почивате на лаврите си и ще станете запален фен на мебелите в индустриален стил.

 

Сега ще помислим за производството на столче, направено от сам, за дете със и без гръб. Вижте стъпка по стъпка снимки, рисунки, макети и инструкции за най-подробните фото майсторски класове за създаване на прости, обикновени и оригинални модели. В края на статията поставихме повече от 800 снимки разнообразие от детски столчета както и голяма фотогалерия от табуретки и столове за възрастни. Използваният материал е дърво и шперплат. Изобщо не е трудно, просто и бързо !!!

 

Столът може да бъде направен на ръка следвайки инструкциите по-долу в статията, В тази статия ще разгледаме различни дизайни на такива домашни и полезни трансформатори. Ще се запознаем с чертежите, макети, диаграми и подробни инструкции за производството на дървени къщи у дома.

Такива стълби първоначално са били предназначени за библиотеки, но по-късно поради изключителната им полезност те започват да се произвеждат за обикновени домакински работи: за кухня, гараж, коридор, детска стая, за даване и дори за офис.

 
 

Чудя се какво още ще дойде на ум майсторите

 

ТОВА Е ФАНТАСТИЧНО ПОЛЕЗНО НЕЩО !!!

 

В тази статия ще научим как да правим дървени столове (както и табуретки, фотьойли, шезлонги) със собствените си ръце. Използвайки стъпка по стъпка снимки, диаграми и рисунки като пример, ще се научите стъпка по стъпка да преглеждате целия процес на създаване на детски, сгъваеми, столове с и без облегалка за кухня, хол, спалня, гараж, лятна къща и градински парцел.

В тази статия ще разгледаме стъпка по стъпка майсторски класове за това как да направите люлеещ се стол със собствените си ръце от дърво, метал, шперплат, телени шпули. Люлеещият се стол, изработката, чертежите, оформлението и схемите за монтаж, които ще разгледаме по-долу, също ще включва люлеещ се стол и шезлонг за лятна резиденция.

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...