строителство

Строителство (8)

Хамбар е повече от само четири дървени стени и покрив. Дървени навеси много популярни и това се дължи на многото им функции. Използват се за съхраняване на голямо разнообразие от неща, за които няма достатъчно място в къщата, а главно за градински пособия и инструменти. Освен това в бараките често са оборудвани малки работилници, където можете да правите това, което обичате, или просто да се отпуснете.

В тази статия ще говорим как да изградите дървена плевня със собствените си ръце, Що се отнася до избора на дизайн, важно е да намерите дизайн, който да отговаря на вашите цели и да продължи достатъчно дълго. Изграждането на плевня със собствените си ръце не е лесна, но печеливша задача, тъй като трябва да плащате само за материали и инструменти. В допълнение, вие изграждате както искате и по ваше удобство, плюс, по всяко време, можете да правите корекции в дизайна.

Без антикорозионни покрития няма да спестите градинските инструменти, ако се съхраняват на открито. Инвентарът се нуждае от покрив и вие имате избор. Можеш изградете плевня в страната със собствените си ръце от завършен дървен материал през уикенда или купете панелен комплект, който може да се сглоби в рамките на един час. Всичко зависи от уменията и финансовите възможности.

Теоретично можете да построите хамбар със собствените си ръце от всичко. Това не е толкова сложен дизайн. Тук ще научите как да изградите навес от палети, остатъци от материали след изграждането на къща или просто да направите малък мини навес за съхранение на инструменти.

Дървен навес в странатаТой е предназначен предимно за съхранение на градински инструменти, дърва за огрев и мебели на открито, може да се използва като работилница или място за хобита и много други. Независимо от приложението, обърнете го, ще прекарате толкова време в хамбара, колкото сте в къщата, така че има смисъл да създадете функционално, ефективно и приятно работно пространство.

Сам хамбар може да бъде изграден от почти всеки строителен материал. Най-популярните, разбира се, са метални и дървени конструкции. Тук на последния вариант и спрете, и помислете как да изградите дървена плевня със собствените си ръце, Тук са избрани повече от тридесет дизайна със стъпка по стъпка снимки, чертежи, инструкции, както и връзки към сайтове, от които е направен материалът.

Лятната къщичка сама по себе си е интересно място, което събужда творческа жилка у хората. Тук в природата няма строги правила, както в град, в който не можете да построите живописна беседка и можете само да мечтаете за лятна кухня с барбекю.

 

 

 

Овладяване на крайградските пространства, обикновено сайтът бързо се зараства с различни летни къщи, и какви ще бъдат те, зависи само от въображението на собственика. На тази снимка някой излезе с идеята да направи този, да речем, интересен многоцелеви дизайн. Може би това е малка къща, за някои може да е малка беседка, а за някои това е просто градинска пейка с покрив.

Релефът на лятна вила не винаги е възможно да изберете идеалната. Но защо тогава се нуждаят от умели ръце и естетически вкус? Подпорната стена ще помогне да се представят недостатъците на пейзажа в такава изгодна светлина, че те да се възприемат като предимства.

 

Такава подпорна стена, както на снимката, можете да построите на лятна вила сами. Освен това материалът за него винаги е под ръка, както виждаме, тук се използва естествен камък. Разбира се, трябва да купя нещо, да се консултирам със специалисти, да потърся инструкции в интернет и в литературата.Но стената, полученият резултат, добре компенсира разликата във височината и украсява терена.

Добра декорация у дома могат да бъдат украсени дренажни тръби, И въпреки че горната част е фуния, най-забележимата част, но краят на разлива, така наречената маркировка, също е важна подробност. Ако красиво проектиран улук завърши с обикновено докосване, тогава картината няма да бъде пълна.

Представяме ви 10 интересни варианта за декор, може би някои от тях са подходящи за вашата лятна къща или дом.

 

Марка на улука

 

с морски черупки

 

Оказва се красив каскаден водопад, удобен в смисъл, че водата може да бъде транспортирана до дестинацията.

Започвайки изграждането на селска къща, всеки предприемач е изправен пред необходимостта от настаняване на работници и съхраняване на строителни инструменти. За да направите това, се купува малка стая или се вгражда набързо от импровизирани материали, съблекалня. Тук можете да живеете малко, докато сами, докато строителството ще продължи.

 

Но строителството е завършено, кабините останаха. Тя изобщо не украсява сайта, но градинското оборудване все още трябва да се съхранява някъде. За да направите това, можете творчески да превърнете съблекалнята в навес, градинска къща, а ако размерът позволява, тогава в селска къща.

 

Снимката показва просто селска къща, но всичко зависи от нуждите и желанията на собствениците.

Какво не правят от палети: огради, мебели, къщи, маси,

Виждали ли сте навеса от палети ???? Поне някой ???

Мисля, че подобна сграда ще бъде само пътят към собственика, който смята, че е по-лесно и по-евтино да се изгради дърворезба. Дървата за огрев в него ще бъдат защитени от дъжда, те няма да бъдат пълни със сняг и в същото време ще бъдат добре проветрявани. Следват няколко прости и функционални опции. навеси от палети.

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...