Направи сам маси

Направи сам маси (15)

В тази статия ще разгледаме какво представлява камина за маса, Всъщност това е много интересно решение, както естетически, така и функционално. Мебелите за вътрешния двор, където можете да включите маса за камина, допълват интериора на вътрешния двор и ви позволяват да се насладите на хубавото време, изисканата кухня и група приятели.

Но дори и да живеете в апартамент и нямате възможност да го направите маса на открито със огнищеняма за какво да се притеснявате. Може да направи Направи си сам маса с камина вътрешна, модерна технология и бездимно гориво за камини лесно решават този проблем. Ето няколко примера за външни маси за летни къщи и маси за закрито с камини на маса.

Ако вашата шевна машина се съхранява в килер и трябва да я изваждате всеки път, да седнете на бюро за хранене или писане или още по-лошо, да се наведете, за да шиете на масичка за кафе, тогава тази статия е за вас. Показани и разказани тук как да си направите маса за шиене направи си сам без специални разходи и с минимален опит.

Всяка домакиня, щастлива собственичка на шевна машина, мечтае за собствен кът за ръкоделие. Но винаги нещо липсва - място в апартамента или пари за нова шивашка маса. Тези проблеми могат да бъдат решени, тук са представени различни бюджетни опции за малки по размер апартаменти. Всички маси са изработени на ръка и далеч от професионалните майстори. Така че далеч съмнения - изберете подходящия вариант и за работа.

Обикновено идея направете сами сгъваема маса за домашна употреба идва не от добрия живот, а от желанието за оптимизиране на пространството. Разбира се, още нещо сгъваеми маси за пикник или сгъваема маса за подаряванекоито са необходими за комфортно забавление сред природата. За тях основното изискване е лекотата на транспортиране.

Статия меню:

 

Големи фотогалерии

Като цяло има много опции за сгъване на маси, в тази статия са представени няколко десетки домашни дизайни за различни поводи. Сгъваеми, сгъваеми, за къщата, летни къщи на верандата и преносими за отдих на открито. Всички представени сгъваеми маси са направени на ръка. Как точно, вижте рисунките и стъпка по стъпка снимки, които авторите публикуваха в интернет.

Ако харесвате нещо смело и оригинално, то вероятно сте почитател на индустриалния стил. Искате да създадете неповторим вкус във вашия интериор? Направете маса от тръби със собствените си ръце, това е евтино, просто и най-важното, интересно, Същността на стила е изграждането на метал, дърво, пластмаса в различни комбинации. Разбира се, има невероятни модели, които струват много пари, но ако стигнете до точката без фанатизъм, можете да направите много хубава таблица в индустриален стил, например от водопроводи. Евтин материал, размери, които можете да избирате както искате, и всеки знае как да работи с гаечен ключ.

 

Тръбите могат да се използват различни - профилни, пластмасови - в зависимост от вкуса и инструментите. Тази статия представя тридесет примера със стъпка по стъпка фото инструкции, надяваме се достатъчно за вдъхновение.

Билярдът има дълга и много богата история. Играта се заражда около 15-ти век в Северна Европа, тогава прилича на крокет, а тревното поле служи като платформа. Играта се разви и придоби голяма популярност и скоро те решиха да я преместят в стая за игра на дървена маса със зелена кърпа, имитираща трева и рамка около краищата. По това време, вместо да бият, се блъскаха топки, а дървените пръчки се наричаха не щека, както е днес, а „боздуган“.

 

Днес билярдът е забавление за всяка възраст и чудесен начин да обедините семейство и да забавлявате гостите. Направата на билярдна маса със собствените си ръце не е лесноМнозина се плашат от размера, теглото и техническите нюанси, когато става дума за конкретни функции. Но няма нищо невъзможно, майсторските класове и фотографии, представени в тази статия, със сигурност ще ви помогнат, ако има желание да направите своя собствена маса за билярд.

 

Ако харесвате пинг-понг и има достатъчно място в къщата или в двора, защо не направи сам тенис маса, В магазина такива маси са много скъпи, като всяко професионално спортно оборудване. Но защо да плащаме толкова много? За да организирате домашен тенис турнир с приятели или роднини, е подходящ и домашен дизайн, така че можете да се насладите на играта за много по-малко пари.

 

В интернет има много инструкции и видеоклипове и за да улесните вашата задача, тази статия съдържа няколко примера със стъпка по стъпка снимки най-прости и достъпни опции за домашно направени тенис маси, Някои от тях обикновено могат да бъдат направени за един ден, ще има материал и инструменти.

Тук можете да изучавате производството на повече от 800 различни фотомодели на прости дървени маси, които можете да направите сами: кръгла, трапезарна, за кухнята, за подаряване, маса за пейки, детски, сгъваеми, кафе, компютърни и градински маси, изработени от дърво. Най-добрите модели. Уникални стъпка по стъпка фото майсторски класове и уроци.

Лаптопът е компактно нещо, но работата с него не винаги е удобна. Не вярвайте на рекламите, в които сладките щастливи момичета отлично чукат по клавишите, докато седят на турски или лежат на дивана. Изключете го, щастието преминава след десет минути, когато краката и шията изтръпват, а коленете стават неудобни от прегрятото тяло.

 

Като цяло много бързо ще стигнете до извода, че имате нужда от маса и бюро за бюрото. Направата на маса за лаптоп със собствените си ръце е по-лесно от рафт в кухнята, няма какво да говорим, С дузина опции, представени в тази статия - изберете.

За да разрешим недостига на място, преминаваме към различни трикове. По-специално за тази цел служат многофункционални мебели. Тази статия ще обхване как да направите трансформатор на маса направете сами, Задачата, честно казано, не е най-лесната, но бяха намерени някои интересни варианти.

 

Може да се интересувате от маси за пикник, това вероятно е най-лесният начин да го направите сами. Представени са и няколко холни маси за трансформатори, легло за хранене, компютър, легло с разтегателна маса и дори стълба. Като цяло, ако искате да спестите място, винаги можете да измислите нещо.

За родителите закупуването на детски мебели е проблемно, но приятно събитие. Вярно е, че в момента също е скъпо. Но не е необходимо да купувате всичко, можете да направите детска маса със собствените си ръце, висок стол, ясла. И не се притеснявайте, че нещо няма да работи, родителската любов е достатъчна, за да направите най-добрата маса в света.

 

Започнете с обикновен стол, като стол. Повярвайте ми, това преживяване ще ви бъде полезно, децата ще пораснат и скоро ще се нуждаят от бюро или бюро за ученика. Вижте тази статия, ето примери за детски маси и столове, направени сами, така че нищо не е невъзможно.

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...