Направи си къщички за птици.

Направи си къщички за птици. (8)

Светът на къщичките за птици е разделен на две части: сладки, декоративни, често причудливи творения, които хората харесват. такъв къщичка за птици за училищно състезание ще бъде перфектен. И втората част са функционални кутии за гнезда, които всъщност птиците ще използват. Следователно къщичките за птици се сравняват в зависимост от това колко добре те ще служат като къща за повечето малки птици, които живеят в нашите градини.

По-долу са представени идеи за къщички за птици с чертежи и размери, както и съвети за безопасност за това къде и как да инсталирате къщичка за птици и някои примери със стъпка по стъпка снимки за направата на най-популярните видове къщи за птици.

Човечеството произвежда къщички за птици от стотици години. В исторически план дървото и глината са били основният материал, но винаги има място за творчество по този въпрос. В тази статия ще научите за интересни идеи и неочаквани решения и ще разберете как да направите къщичка за птици от импровизирани материалиизползвайки най-простите неща от нашето ежедневие.

Светът се променя, но дизайнът на къщичката за птици остава по същество същият. Без значение какво правиш къщичка за птици от кутията за сок или ръчно изработеното дърво, формата и функцията са същите. Основното е, че къщата трябва да бъде надежден подслон за гнездото от времето и хищниците.

Ясно е, че това няма да е за истински къщички за птици, картонът не е най-подходящият материал за птичи дом. Но картонът прави много хубави декоративни занаяти. В тази статия ще намерите някои примери за това как да направите картонена къщичка за птици за детска градина, училища или просто да украсите интериора на дома си с декоративно малко нещо.

Въпреки че можете да направите истински къщичка за птици извън кутията от мляко, сок или дори кутия за обувки, в тази статия има такива примери. Такава къща няма да продължи дълго, но ще разберете дали това място е подходящо за птици, дали формата и размерът им отговарят. По този начин можете да проведете евтино проучване и в бъдеще на това място да установите истинска къщичка за птици, изработена от дърво.

Ако търсите прост и евтин начин да направите къща за птици, тогава идеята за използване на пластмасови бутилки трябва да ви интересува. Разбира се, този материал се използва главно за хранене, тъй като мнозина смятат, че пластмасата не е най-подходящият избор за гнездо. Всъщност направете къщичка за птици от пластмасова бутилка не е лоша идея, защото птиците се интересуват повече от формата и размера на къщата, а не от какво е направена.

Разбира се, има материали, които не трябва да се използват - метал, дърво, импрегнирано с химикали и т.н. Но хранителните пластмасови бутилки за птици не са опасни, в допълнение, като използвате рециклирани материали, вие се грижите за околната среда. Също в тази статия ще научите как да правите пластмасова къщичка за птици от PVC тръба.

Къща за птици е не само подслон за птици, но и част от дизайна на нашата градина или двор. Удобството и безопасността са важни за обитателите на къщички за птици, но искаме къщата за птици да изглежда и красива. Трябва да намерите средно място, така че тази статия съдържа оригинални идеи за къщички за птициза посрещане на неотложните нужди на птиците и естетиците - хората.

Всички представени опции са само примери, как да си направите оригинална къщичка за птици направете го сами. Разбираемо, можете да дадете безплатно въображение на въображението си и да експериментирате с различни материали, форми и дизайни. Надявам се, че избраният в статията материал ще ви вдъхнови за вашите собствени проекти.

Проектирането и създаването на къщичка за птици е интересно и забавно занимание, дори е трудно да се каже кой е от по-голяма полза за птиците или господаря. Традиционно къщите за птици са направени от дъски, а суровите дъски това е най-подходящият материал за нашите пернати приятели. Затова тази статия представя снимки и инструкции, от които ще се научите как да направите къща за птици със собствените си ръце от дърво.

Birdhouse трябва да е функционален и за предпочитане да изглежда добре. Винаги можете да отделите малко време, за да добавите някои интересни детайли към къщата за птици, които превръщат обикновена дървена кутия в интересен и уникален пример за дворно изкуство.

Тази статия говори за как да направите къща за птици със собствените си ръце, Изработката на къщички за птици е интересна дейност, особено ако покажете на децата си как да работят с различни инструменти и как да превърнете обикновена дървена дъска в нещо уникално. В допълнение, къщичка за птици, добър подарък за приятели или познати. че направете си къщичка за птициобикновено една дъска и няколко най-прости инструменти са достатъчни.

Има голямо много различни дизайни на къщички за птици, те са направени както за определен вид птици, така и чисто от артистични предпочитания за декориране на градина или двор. Само не забравяйте, че птиците не се интересуват как украсявате къщата им, размерът на дупката на прореза и вътрешният обем на къщата за птици са важни за тях, така че, когато направите къща за птиците, първо помислете за функционалността, а след това за декора.

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...