Всички видове шкафове, направени сами. Майсторски класове. чертежи

Всички видове шкафове, направени сами. Майсторски класове. Рисунки (19)

Плъзгащият се гардероб може да бъде вграден или като отделна мебелна единица.

Показани тук чертежи и снимки на шкафовекогато тялото на шкафа има задна и странична стена, долна част на дъното, фасада и покрив.

Всъщност обикновен гардероб, само с плъзгащи се врати.

направете ъглов гардеробОсновното предимство на ъглови гардероби е използването на пространство, което в противен случай би се загубило. Те придават на стаята еднакъв вид и позволяват творческо използване на пространството. Основното предимство, ако сте направете сами го направете ъглов гардероб - това е, което участвате в процеса на проектиране.

Вграденият гардероб е чудесна алтернатива на традиционните гардероби и това е не само привлекателен външен вид, а главно практичност. Ако вземете направете вграден гардероб със собствените си ръце, можете да подредите оформлението и да изберете финала, както желаете, в съответствие със стила, който ви харесва най-много. Вградената функция на килера е инсталирана в нишата на стената и напълно заема разпределеното пространство.

Лечението на гостите не е единственото им предимство домашен бар - Освен това е удобство, стил и поверителност. Независимо дали искате чаша вино след работа или ракия след вечеря, нищо не бие удобство, когато можете напълно да се отпуснете и да се насладите на момента. За мнозина идеята направете домашен бар Напомня ви на сън, но е много по-лесно да го осъществите, отколкото си мислите.

От всички мебели, които можете да направите Направи си сам бар брояч не е най-трудната задача. Ако сте уверени в себе си и вече сте се занимавали с домашни проекти, тогава със сигурност ще се справите сами с тази задача. Така че, ако е пропити с идея направете домашен бар направете го сами, представяме 35 примера с рисунки и стъпка по стъпка снимки.

Ето примери за мебели за нестандартни стаи, изработени от нестандартни материали. Например как да направите шкаф на балкона със собствените си ръцеи ако живеете в частна къща, тогава информацията ще ви бъде полезна, как да направите килер за таванското помещение, И разбира се, не можете да пренебрегнете темата за палетите; разгледайте няколко варианта за стилни и функционални мебели от този издръжлив и достъпен материал. В допълнение, статията представя няколко интересни идеи за домашен шкаф.

съдържание:

 1. Направи си сам гардероб на балкона
 2. Тавански шкаф
 3. Шкаф за бижута
 4. Идеи за домашен кабинет
 5. Шкафове от палети

Ако имате късмет и имате свободно място под стълбите, трябва да помислите как най-добре да го използвате. Това са 7 специфични майсторски класа, как да направите шкаф под стълбите със стъпка по стъпка снимки. Както и две големи галерии с рисунки и примери за различни интериори.

Всички искаме да използваме максимално всеки сантиметър у дома. Колкото и да е странно, но хората рядко придават сериозно значение на пространството под стълбите.Това, че изглежда малко, не означава, че не може да бъде заета и превърната в уникална килерче, стая или килер, като цяло, нещо, което отговаря на вашите специфични нужди. Ето няколко интересни идеи как да организирате съхранението под стълбите. Надявам се тези примери да са достатъчни за вдъхновение.

Плъзгащият се гардероб е удобен, красив, практичен и функционален. Как да направите гардероб със собствените си ръце? Не лесна задача, но истинска. Вижте 20 примера за различни дизайни, с рисунки, диаграми и стъпка по стъпка снимки. Гардероб с плъзгащи се врати - Това е абсолютна необходимост от съвременния интериор, позволява ви ефективно да използвате свободното пространство и да създадете удобна зона за съхранение.

В статията ще намерите:

 1. Как да сглобите гардероб със собствените си ръце
 2. Монтиране на тялото и вратите на килера
 3. Плъзгащ се гардероб за пълнене вътре
 4. Направи си сам гардероб с плъзгане
 5. Направи си сам вграден гардероб
 6. Ъглов гардероб направете сами
 7. Направи си сам плъзгащ се гардероб с радиус
 8. Как да си направите сами врати за гардероб

От тази статия ще научите:

Стъпка по стъпка снимка на производство 4 вида гардероб

труп
(стъпка по стъпка снимки) Направи си сам гардероб с плъзгане

ъглов
(със стъпка по стъпка снимки)ъглов гардероб

Вграден
(със стъпка по стъпка снимки)Направи си сам вграден гардероб

Radusnyгардероб (Радиално)радиален

80 вериги поставяне
(неща и рафтове в килера)Опции за гардероб

чертежи

53 рисунки скица и оформление с размери корпус гардеробЧертежи на гардероб с плъзгане

54 рисунки скица и оформления с размери ъглов гардеробЧертежи на ъглов килер

105 рисунки скици с размери и оформления радиус гардеробЧертежи на радиалния килер

55 рисунки скици и оформления с размери вградени беседкиЧертежи на вградения килер

Фотогалерия

В края на статията 4 колекции от снимки най-добрите опции за различни модели гардероб (повече от 150 избрани модела) фотоселекция на най-необичайните и красиви плъзгащи се гардероби

 

 

Ръководство от няколко примера как да направите направете сами шарнирен шкаф, Какво е предимството на тази конкретна опция? Първо, това е удобно. По-лесно е да вземете дрехи, когато отворите вратата, виждате всички неща, тъй като получавате пълен преглед на гардероба. За разлика от плъзгащите системи, люлеещите се врати не крият едната страна на съдържанието на шкафа. Второ, на люлеещите се врати на шкафа можете да окачите аксесоари, като чанти, шалове, колани и други неща.

В статията ще намерите как да направите:

 1. Модулен люлеещ се шкаф
 2. Шкаф с двойно крило
 3. DIY калъф за молив
 4. Съблекалня с вградени гардероби
 5. Стенен шкаф за гардероб
 6. Вграден гардероб в спалнята
 7. Комплект мебели за спалня

Ето няколко примера как да си направите шкаф с инструменти "направи си сам", Нещо, абсолютно необходимо в домашната работилница, гаража и не само. Ако нямате отделна стая, от тази статия ще научите как да направите малка работилница в килера - Идеален за балкон, килер или дори антре.

Има и някои примери за това как да се направи гардероб в килера или, ако няма помощно помещение, гардероб гардеробсъщо е добър вариант. Всички подадени проекти със стъпка по стъпка снимки, има диаграми, чертежи, връзки към първични източници.

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...