поликарбонат

Поликарбонат (2)

Покритие, прикрепено към вилата, предпазва верандата от валежи и палещо слънце. Тук използвахме такава характеристика на поликарбонат като способността му да се огъва и образува структури като арка.

 

Единият край на листа е прикрепен към стената на къщата, другият опира в стелажите. Рамката е идеално изработена от поцинкован метал, въпреки че може да бъде и от дърво. В този случай е необходимо да се изолират опорите от директен контакт със земята или бетона.

Снимката показва една от възможните опции, но обикновено поликарбонатът може да бъде избран в най-различни цветове.

Удобно е да имате тераса в страната. Но ако времето се влоши и това често се случва доста неочаквано, не е много приятно. Сенникът за такива случаи ще ви бъде много удобен. Разбира се, желателно е да е възможно най-въздушно, леко и да не пречи на приятно забавление на терасата. И не се съгласих с общия стил на сайта, разбира се.

Добро решение би било да се построи навес от поликарбонат, Този модерен материал е лек и издръжлив, а сенникът ще бъде същият, точно това, което е необходимо. Като рамка се използва метален профил, на външния ръб на сенника се прави жлеб за източване на дъждовна вода.

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...