пясък

Пясъчни кутии (23)

Лятото е дългоочаквано време както за възрастни, така и за деца! С настъпването на топлите дни можете да прекарате повече време на открито, да се насладите на чистия въздух, слънцето, природата. Разбира се, за децата лятото е времето за игри, включително игри с пясък. И какво може да бъде по-добре от изграждането на пясъчни замъци, „извайване на пайове и торти“, особено ако има подходящо място за това - пясъчник. Направете пясъчник със собствените си ръце не е трудно! Към днешна дата магазините представят огромно количество материали, подходящи за тези цели, а в интернет има много идеи, използващи неща, които вече не са необходими в ежедневието. В тази статия ще разгледаме опции за изработка на пясъчни кутии със собствените си ръце, с всякаква сложност, които могат да бъдат направени от различни материали, както и дизайнерски идеи.

 

В тази статия ще разгледаме производството на детски пясъчни кутии със собствените си ръце за даване, за селска къща, за детска градина и за детска площадка. Нека проучим стъпка по стъпка снимки на направата на дървени пясъчници. В края на статията ще намерите огромна галерия със снимки на необичайни и уникални модели от дърво и всякакви строителни материали.

Имаме удоволствието да ви представим доста проста пясъчна кутия от стара гума за кола. Можете да използвате гуми от автомобили и камиони. Ясно е, че колкото по-голяма е гумата, толкова по-просторна е детската зона за игра. За да направите такава пясъчна кутия, не е нужно да купувате скъпи материали и да отделите много от ценното си време.

В тази статия ще разгледаме производството на детски пясъчни кутии със собствените си ръце за даване, за селска къща, за детска градина и за детска площадка. Нека проучим стъпка по стъпка снимки на направата на дървени пясъчници. В края на статията ще намерите огромна галерия със снимки на необичайни и уникални модели от дърво и всякакви строителни материали.

В тази статия сме подготвили за вас най-интересните и креативни варианти за изработка на детски пясъчни кутии със собствените си ръце. С помощта на прости и достъпни инструкции дори за начинаещ, можете да направите пясъчник за детска градина, пясъчник в близост до къща или за детска площадка от различни материали, както традиционни, така и модерни.

В тази статия ще научите как да изградите уютен детски пясъчник със седалки. Освен това майсторският клас ще ви запознае с чертежите на корицата за пясъчната кутия, която ще предпази пясъка от дъжд, вятър или дълги зими.

Пясъкът е една от най-добрите играчки на природата. Детското въображение е достатъчно за най-невероятните идеи, от страхотен замък до празнична торта. В пясъчника няма правила за играта, той позволява на децата да композират и тестват хипотези, дава сензорно преживяване, което благоприятно влияе върху развитието на речта, и отлична възможност за усвояване на физически и социални умения.

 

Въпреки това, нека не обмисляме защо в тази статия, но как да направите детска пясъчна кутия със собствените си ръце, Изглежда много прост дизайн, но се оказва, че има много опции и нюанси. Ето само две дузини прости домашни пясъчни кутии със стъпка по стъпка снимки и кратко описание, нужни са ви само желание, въображение и няколко часа свободно време.

Всяко дете е доволно от добър, голям пясъчник! Но да го изградите със собствените си ръце не е трудно, имате нужда само от необходимия материал, сръчност, въображение и умели ръце.

Вижте менюто за тази статия по-долу. Всички връзки могат да се кликват.

В тази статия ще разгледаме производството на детски пясъчни кутии със собствените си ръце за даване, за селска къща, за детска площадка. Нека проучим стъпка по стъпка снимки на направата на дървени пясъчници. В края на статията ще намерите огромна галерия със снимки на необичайни и уникални модели от дърво и всякакви строителни материали

В тази статия ще разгледаме производството на детски пясъчни кутии със собствените си ръце за даване, за селска къща, за детска градина и за детска площадка. Нека проучим стъпка по стъпка снимки на направата на дървени пясъчници.

В края на статията ще намерите огромна галерия със снимки на необичайни и уникални модели от дърво и всякакви строителни материали.

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...