украса

Начало Подобряване (91)

Какво може да бъде по-добре от прекарване на зимна вечер до камината? Пламъкът ще се затопли с естествена топлина, а уютното пукане на трупи ще добави комфорт и ще създаде неповторима атмосфера. Единственият проблем е, че в един момент ще трябва да излезете навън за дърва за огрев. И най-вероятно те ще трябва първо да бъдат изсушени, така че е много по-удобно да имате подръка дърва за огрев под ръка, за да продължи поне за вечерта.

Има изход - направете дърворезба за камина със собствените си ръцеНе е толкова трудно. Разбира се, има две възможности: купете или направете сами. Можете да видите цените на аксесоарите за камини в каталозите на онлайн магазините, след което най-вероятно ще се спрете на втората опция. Сега помислете за това, от което се нуждаете - стационарна стойка за дърва за огрев или преносима такава и, разбира се, как тя ще бъде комбинирана с цялостния дизайн на стаята. Ето и домашно приготвени дърва за камини и печки, Има интересни идеи за стелажи от водопроводи и прости дървени конструкции и няма сложни проекти, всеки може да ги направи със собствените си ръце.

Ако използвате печка или камина в страната, трябва да съхранявате дърва за огрев някъде. В тази статия можете да разберете как да направите дърворезба за лятна резиденция със собствените си ръце, запознайте се с видовете проекти и методите на производство. Има две възможности: от една страна можете да изградите навес за дърва за огрев, който предпазва от дъжд и сняг, но ще изисква определени разходи или да използвате проста алтернатива и да направите дървена багажник за дърва за огрев

Независимо от избора, ще трябва да определите размера на дизайна според вашите нужди. От представените тук опции можете да изберете кое е най-доброто за вашия сайт.

Собствениците на дачата не винаги стигат до тях оборудвайте гараж или помощно помещение, и след това трябва да разгребите полученото сметище. Но не е трудно да направите всичко веднага, за да е красиво и приятно за окото.

 

Ето няколко примера, които може да ви вдъхновят да подредите всичко, така че посещението на помещението да бъде забавно и да не разваля настроението. В крайна сметка, заковаването на рафтове и закупуването на няколко контейнера не е трудно, както на тази снимка, а също така можете да използвате по-евтини методи.

Къде другаде да покажете фантазиите си за зимните празници, ако не в страната. Разбира се има много начини да излезе с декор за вила на Бъдни вечерно може би точно сега имате недостиг на идеи. Това се случва, винаги има много проблеми преди празниците.

 

Тогава може би тези няколко снимки ще събудят въображението ви. По принцип не трябва да се измислят нищо специално, основното е да се запасите с илюминации, свещи и различни празнични тенекии, но винаги можете да мислите как да поставите всичко това.

Не се знае кой и защо е изобретил помпоните, но някъде през осемнадесети век той е служил като един вид знаци за военните. Но това са неща от миналото, днес помпонът е само декоративно украшение и се оказва, не само за дрехите, както виждате, Коледно дърво от помпони също изглежда доста привлекателно.

 

 

За да направите такава красота по-лесна от всякога, единственият въпрос е къде да вземете толкова много помпони? Като опция - отрежете капачките или купете в магазина помпони. Шега! Разбира се, направете го сами. Прост помпоз може да направи всеки, дори и дете, ако покажете как.

Декорирането на къща за новогодишните празници е неразделна част от самия празник.Основният гост в къщата, разбира се, е коледно дърво, но всичко свързано с него допринася за създаването на празнична атмосфера. Следователно идеите за декор от шишарки за Нова година ще бъдат много удобни.

 

Например, днес е модерно да окачваме коледни венци - красиво, стилно, в европейски стил. И ако добавите популярно желание за естествени материали, тогава не можете да си представите нищо по-добро от шишарки.

Направата на водопад от бутилка вино в градина определено е добра идея., Вече има достатъчно празни бутилки във всяко домакинство, може да не могат да приемат стъклени контейнери поради необичайната си форма, но могат да се използват за съвсем други цели. Така те хванаха погледа на креативна личност и моля, виненият водопад е готов. И вие също можете да правите водка и бира пада, но това е така, за в бъдеще.  .

 

На снимката виждаме какво се е случило. Най-вероятно е създаден малък, но много оригинален и приятно изглеждащ водопад от бутилките, подготвени за изхвърляне на бутилки. При изграждането на водопади основната част е помпата. Фантазията е необходима за дизайна на водопада и тук той се проявява изцяло.

Камина. Уютно пукане на дървени трупи, подаване на топлина на пламъка, хвърляне на фантастични акценти върху викторианските кожени мебели, свещи на високи свещници и коледно дърво в средата на стаята. Всяка топка отразява пламъците от камината, а покритата празнична трапеза привлича с главозамайващите миризми на вкусни ястия.

 

Мечти. Разбира се, ако имате лятна резиденция, с времето определено ще се обадите на собствената си камина, но наистина искате празник днес. Част от желанието може да бъде удовлетворено, като направите фалшива камина от картонена кутия или други налични материали, като например полистирол или гипсокартон. Ясно е, че разликата между истинска и соева наденица, но да речем по празниците на Нова година, може да си представим.

Има много, дървени хранилки. На снимката виждаме много прост дизайн, който може да бъде изграден буквално за няколко минути. За такава хранилка от дървен блок от дървени трупи е подходящ дори стар пънно е по-добре да вземете обикновен дървен трион.

 

От парче дърво се препоръчва просто да издълбаете средата, но така, че да останат малки стени. Така че хранилката е готова, остава да изсипете фураж в нея - зърна или трохи - и да разберете как да поправите това на клона. Пръстените и карабините, продавани в магазините за хардуер, са чудесни за дърво. Но въпросът няма да е за птиците, те не само ще летят тук през зимата, за да се освежат. В същото време децата ще бъдат доволни от своя туитър.

Старите чаши са много подходящи за хранилка за птици - в края на краищата едва ли някой ще иска да купи нови за това. И да зарадваме птиците - свята кауза, това е нашата природа! Подаващото устройство изглежда оригинално и привлекателно, птиците също вероятно ще му харесат.

 

 

И най-важното е, че външният вид на такава хранилка е много оригинален. И можете да излезете с най-различни опции. Съгласете се, услугата на дървото е впечатляваща и украсете сайта си и е хубаво за птиците. Много е красиво с вериги и изобщо не е трудно да се направи.

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...