навеси

Пресичане (4)

Всеки собственик на дачата се опитва да оборудва парцела си по някакъв специален начин. Естествено, на първо място това е комфортът. следователно изграждането на тенти се дължи предимно на удобството.

 

 

В крайна сметка, балдахин, най-често, е лека конструкция, която не изисква специални разходи и в същото време изпълнява много полезни функции. Той ще предпази от слънцето в горещо време, а при лошо време няма да е необходимо да седите в къщата, но можете да обядвате или просто да си чатите на улицата под навес.

В горещо време или дори когато вали, винаги можете да се настаните под такъв уютен навес. Не всяка селска къща има веранда, но тук има простори. Просто трябва да подготвите малка площ от тротоарни плочи или дървени подови настилки, няколко метални или дървени опори, а покривът за такава лесна конструкция не е проблем - здрава тъкан, салфетка, тъкани пръти. След като направи рамката, тя може да се използва многократно. На сянка можете да подредите мека мебел, маси, тахти, всичко за удобно забавление. И ако извадите осветлението, тогава в такъв уютен ъгъл можете да останете до късно вечерта, а ако е необходимо, окачете страните с мрежа против комари.

За да предпазите колата си от лошо време и горещо лятно слънце, инсталирайте малък дървен балдахин на лятната си вила. Дори ако гаражът вече е наличен, той все още е полезен, много е удобно, когато трябва да оставите автомобила за кратко време. Предложеният дизайн има само две части - покривът и основата, така че лесно можете да се справите с монтажа на сенника. Особено с покрива можете да мечтаете и да направите както искате, просто фиксирайте шперплата или го покрийте с брезент. Разбира се, пластмасата е по-красива, но е по-скъпа. Също така, ако е необходимо, от обикновен навес, можете да направите пълноправен навес, обшит странични стелажи с шперплат. Или прикрепете балдахин към стената на къщата или гаража, това ще предпази от вятъра и ще обшие по-малко.

Разбира се, при разработването на проект за селска къща или вила обикновено се осигурява гараж. Но пристанище може да ви е полезно, В действителност често възникват ситуации, когато една кола трябва да бъде скрита под покрива само за известно време. Например, ако сте се отбивали за обяд. При силна жега половин час е достатъчен, за да прегрее колата, ако не е в заслон. А с гараж, объркан наоколо, няма нито време, нито желание. И го оставете под дърво, то винаги заплашва с непланирана мивка. Следователно, балдахин е отлично решение на проблема. Но такава хубава структура от поликарбонат също ще украси сайта. Колата на гостите ще бъде къде да се подслони, ако е необходимо. И най-важното - изобщо не е скъпо, само трябва да изчислите всичко правилно, така че сенникът да е здрав и надежден.

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...