мостове

Мостове (3)

Мислейки за изграждането на мост, трябва правилно да укрепите бреговете на водоема. Този мост няма да бъде чисто декоративна структура., ще го използват за домакински нужди. Следователно, тя трябва да бъде много издръжлива и да разчита на укрепени хълмове от двете страни на езерото.

 

Две пръти, здраво фиксирани от стълбове от двете страни, ще служат за основа на моста. Върху дъските са приковани много дебели дъски. От всяка страна на моста са фиксирани парапети от дъски и греди. Всеки детайл задължително се третира с препарати против разпад. Готовият продукт е най-добре лакиран, за да му придаде завършен вид. Може да бъде боядисан в желания цвят, ако това ще допринесе за по-добра хармония с другите.

Дървен мост над малко езерце украсява градината, В езерото се отглеждат различни екзотични риби, цялата композиция изглежда необичайно красива, пресъздавайки ъгъл, подчертан от дивата природа.

 

Мостът тук е декоративен детайл, част от градинската композиция, Тази подредба е много успешна по отношение на ландшафтен дизайн.

 

Явно никой няма да върви по моста, което веднага се забелязва в неговия дизайн. Ако покрай него бяха планирани разходки, определено трябва да се погрижите за парапета за безопасността на хората, които ходят. За същата цел, в съответствие с препоръките на специалисти, осветлението трябва да служи. И така той просто символично свързва противоположните брегове на малко декоративно езерце, придавайки вид на завършеност на градинския пейзаж.

Всеки собственик на лятна вила би искал да го направи по някакъв начин необичайно, да го направи оригинален, уникален. Можете да намерите идеи, които са много оригинални, изключителни, но тяхното изпълнение изисква твърде много пари или време, или може би специални умения.

 

Предложената на снимката опция за мост не служи по предназначение, тя е просто елемент от ландшафтен дизайн на сайта, Изобщо не е трудно да го направите сами и особено скъпи и редки материали не са необходими. Нужни са само въображение, креативност и желание да изненадате другите. Е, може би малко повече време.

Резултатът, както виждаме, си заслужава.

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...