мелница

Мелници (5)

Декорирането на сайт с декоративни мелници стана много модерно. Те могат да се видят в градината, в двора, като цяло, където фантазията ще разкаже. Най-често се прави от дърво, с дърворезба и други декорации.

 

Но в този случай домакините подходиха към проблема просто. Очевидно е, след ремонта останаха достатъчно отпадъци, затова решихме да направим мелница от велпапе от тях, Според мен се оказа доста добър, прост и с вкус. Дизайнът е атрактивен по своята практичност. Покривът, както се очаква, е от метални керемиди, корпусът е от профилирани листове, всичко е много модерно и функционално

В продажба се намират и декоративни мелници. Но в допълнение към високата цена, която не винаги отговаря на качеството, те не се различават в други оригинални свойства. Ето защо собствениците се стремят да направят такава украса със собствените си ръце. Освен това, ако е възможно да се използват материали, останали от скорошни ремонти или строителство.

 

Можете да направите декоративна мелница без специални умения, Обикновено го инсталират там, където сметнат за необходимо. Често такива мелници маскират нещо, което разваля външния вид на сайта - клапан за водна тръба, например. В зависимост от размера, такава конструкция ще помогне и да се прикрие уличната тоалетна.

Всеки летен жител иска сюжетът му да бъде уютен и „забавен“. Затова всички се опитват да намерят някаква оригинална идея, за да не харесват съседите. Някои поставят фигури от гипс, засаждат оригинални живи плетове. И някой пуска вятърни мелници на сайта, като този. Тъй като мелницата е забавна, тя е свързана с приказки и интересни истории.
Можете да си купите декоративна мелница или да си направите сами. В интернет можете да намерите различни опции или диаграми на чертежите или да измислите сами. Такъв дизайн, както на снимката, е възможен и труден за изграждане, но можете да намерите по-прости опции. Основното е, че е красиво и се вписва в дизайна на вашия сайт.

Това ще помогне да се направи градината по-удобна, въпреки че зърното в такава мелница не може да бъде смляно. Чантите тук са само за красота, всичко може да бъде подредено по свой начин. Не е необходимо голямо майсторство, както и специални материали, за да се издигне тази структура в самата градина. Смесете фрагменти от тухла с циментов разтвор, за да образувате основа. Рамката от старата кофа се прави лесно, като се направи дупка в нейната стена. В този отвор се вкарва пръчка, върху която са монтирани предварително изработени дървени крила. Останалото е въпрос на вкус, който не обича клематисите, може да постави там друго растение. Такава декорация ще изглежда добре на някаква висока земя, в допълнение, можете да организирате осветление.

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...