Градински мебели

Градинско обзавеждане (57)

Ако имате парцел извън града, вероятно нямате нищо против да се отпуснете на слънце през летен ден. За да направите това, просто трябва шезлонг, който да дадете, защото са измислени, за да се насладят на слънчеви бани. И ако някои хора предпочитат да купят такова нещо, тогава други могат да го направят сами и да спестят пари. Шезлонг може да се направи от налични материали много просто - дори начинаещ майстор може да се справи с процеса на монтаж.

 

Ето например този шезлонг на снимката. Прилича на витрина, нали? Всъщност той е направен на ръка., Естествено, това не е най-лесният вариант, ще е необходимо да калайдисвате с метални тръби, но е надежден. По принцип, ако искате да направите всичко сами, по-добре е да направите дървена конструкция. Най-простото нещо е платнен шезлонгg, въпреки че мнозина предпочитат дървени шезлонги.

И какво всъщност го прави? Дървени палети, това е готов полуфабрикат, но какво да кажем за полуготовите продукти? Те просто трябва да бъдат отворени и сварени. И така направете мебели от палети, просто трябва да вземете палета и да му придадете вид на мебели.

 

Разбира се, това са предимно градински опции за летни дивани, маси, пейки, но темата за изработката на мебели от палети вече е много популярна, това може да се съди дори по броя на публикациите в интернет. Така че, ако имате вкус, лесно можете да украсите дори собствената си всекидневна с палети.

Има неща, които са създадени с една цел и тогава се оказва, че те могат да изпълняват много други функции. На снимката, която виждате какви са мебелите от пепелни блокове, Но този строителен материал е наистина универсален и мебелите далеч не са единственият вариант, за който могат да бъдат адаптирани.

 

Ако има малко въображение, от блокове от шлака можете да направите интересни композиции в ландшафтен дизайн, необичайни цветни лехи и дори скулптури. Конструктивната особеност на строителните блокове води до интересни идеи, някои от които са представени в тази статия.

Масата с бутилка вино изглежда красива и необичайна., На вилата или в селска къща ще изглежда много органично и дори стилно. Въпреки че всъщност той ще се впише във всеки интериор поради своята креативност, а формата на плота допринася за това.

 

Тесните места, върху които се носи плота, могат да служат като прекрасни вази за цветя. Чайните аксесоари изглеждат добре сред тях, но периодичните издания или лаптопи на такава маса също изглеждат подходящи. Поставяйки наблизо стол или диван от подходящ стил, можете да се забавлявате добре. И се осигурява засиленото внимание на гостите към необичайни мебели, които, изглежда, се търсеха от самото начало.

Масата за градината е временна, разбира се, но изглежда много оригинално, Конструкцията е кокетна, креативна, удобна и функционална: няколко в едно. Основното е, че вариантът е бюджетен, а изпълнението е просто и достъпно. Трябва да има:

 

  • Голямо корито (кофа, леген и т.н., те обикновено са на дачата);
  • Плот за повдигане отгоре;
  • Е, бърза остроумие, острота, практично въображение или каквото и да наричате. (Този последен елемент е особено необходим!)

 

Една необичайна маса е готова, след тежък ден на дачата можете да си починете и да четете, и ако е необходимо, да закусите. Необходимите неща могат да се съхраняват вътре в резервоара, като се използва плотът като капак.

Обикновено те не купуват нови мебели за лятна резиденция, ако посещавате само там, тогава това е безполезно.Но някак си е необходимо да оборудваме живота, така че те струват средствата. В резултат на това често можете да намерите шикозни маси, изработени от палети, стилни фотьойли от стари гуми, дизайнерски шкафове от дървени кутии и други шедьоври на народното изкуство на дачите.

 

Ние също няма да бъдем извън контекста и предлагаме да направите плетено столче лесно за производство, удобно за използване и по някаква причина незаслужено забравено, Незаслужено забравено, защото този продукт се срещаше доста често, особено в гаражи и други помещения за бита. Така че тази идея е рядка, но лесно реализирана с минимални познания за дърводелството.

Кой казва, че плетените мебели са старомодни? Един поглед към тази снимка на най-удобния диван може да убеди в обратното. Почивката като цяло е силно свързана с плетените мебели, особено летните ваканции. И такива плетен диван-гнездо със сгъваем балдахин може да бъде място за почивка, и удобно, за поне двама души, или може би трима.

 

Разбира се, копието на автора е показано на снимката, но никой не забранява да изграждате нещо подобно със собствените си ръце. Притежавайки умения за тъкане и възприемайки идея с тента, можете да оборудвате прекрасен романтичен кът. Този диван ще изглежда особено впечатляващ в градината или на верандата на селска къща или лятна къща.

Удобно, нали? Можете да видите как да направите шезлонг с регулируема облегалка. тук, изобщо не е трудно, ако бъде само обучен да използва дърводелски инструменти. Както виждаме на снимката, когато е сгънат, шезлонгът може да служи и като плажно легло, Ако е необходимо, можете да повдигнете главата, да сложите нещо и удобно да седнете върху нея.

 

Функционален, доста приятно изглеждащ шезлонг е изработен от налични материали - гладки сухи дъски. Те трябва да бъдат добре шлифовани с шкурка, напоена в защитна смес от мухъл, влага и гъбички. В края на работата продуктът се лакира или боядисва - това е който искате. Шезлонг успешно ще допълни градинските мебели от всеки стил.

За такава маса с две пейки се нуждаете от три палети, Този, който отива до плота, трябва да бъде изцяло облицован с дъски. За краката е необходимо да вземете баровете - кубчета, извадени от централните части на двете останали палети. Тези палети ще отидат за изграждането на пейки. За да направите това, почти всички дъски са отстранени от тях, оставяме само страничните. Те всъщност ще служат като седалки.

 

Детайлите се съединяват, както е показано на снимката, и градинската маса е готова. Структурата е фиксирана с винтове, могат да се добавят допълнителни пръти, за да се увеличи височината на готовата маса. Пръчките, които са били използвани за краката на плота, също могат да бъдат облицовани с дъски за по-естетичен вид.

Всеки, който обича изработката, докато внимава за всякакви неща, ще се заинтересува от тази оферта. Османът от стария автобус се прави просто:

  • Изрязваме предварително нарязан кръг от шперплат с подходящ размер върху гумата;
  • Пробиваме дупки по ръба на шперплат със свредло и го свързваме с гумата с винтове;
  • Правим същото с другата страна на гумата;
  • Маскирайте гумата, като започнете от центъра на един от кръговете залепете конопено въже;
  • Готовият пуф с четка се лакира.

 

След изсушаване османът може да се използва като градинско обзавеждане. Всеки, който харесва по-висока седалка, може да свърже двете гуми и да извърши всички горепосочени операции.

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...