барбекюта

Мариери (13)

Мангали от тухла и метал, барбекю и огнища - всичко това в тази категория. Снимки стъпка по стъпка с подробни инструкции как да направите правилния дизайн за най-доброто пържене на кебапно месо и други продукти на чист въздух. Учете се, вдъхновете се - кандидатствайте!

В тази статия ще анализираме как да направите барбекю от тухла за лятна къща (ще има модели както за улицата, така и за беседката). Модели с място за печене на кебапчета и с печки за монтаж на казан. Помислете за преносими и неподвижни, прости (малки) и истински (големи) мангалови комплекси с барбекю, скара, мивки и места за рязане на месо. По-долу ще намерите повече от 18 проекта със стъпка по стъпка снимки, препоръки, инструкции и съвети за изграждане.

В статията по-долу ще разгледаме сгъваеми (сгъваеми или маршируващи) метални барбекюта, а именно как да ги направите сами. В статията ще намерите около 20 майсторски класа в производството, много подробни инструкции, както и много рисунки и интересни снимки. Обръщаме внимание на такива устройства като чанта за носене на барбекю и кутия за трансформатори, които в комбинация могат да бъдат маса и столче, което е много удобно. Акцентът на статията ще бъде модел от диск на колело и модел от цилиндър от фреон.

 

Всички свързват къмпинг към природата с пържено месо. Кебапчета, това със сигурност е невероятно вкусно, но за съжаление има различни причини, когато някои не могат да си ги позволят. Но винаги можете да намерите изход и с тази оригинална измишльотина на снимката не е нужно да ядете сами студени закуски.

 

Топла и прясна храна може да се приготви в обикновено устройство, такъв вид мултикукър за къщички, Не е трудно да се направи резервоар с плътно прилепващи капаци и дори бол, особено. Възможно е да се готвят всякакви продукти в него, както в обикновен двоен котел, в природата всяка топла храна ще бъде радост.

Забелязва се, че кебапът е много пролетна храна. Липсвайки слънцето и зелената трева през зимата, хората избират пикници. Според традицията пикник без барбекю не е пикник, а какъв вид барбекю без барбекю.

Можете, разбира се, да замените мангала с няколко тухли или дори да направите без него. Но мангалът е религиозно нещо, освен това практичен. Преносимото барбекю също е удобно. Като този, самостоятелно сглобяване. Не е много тежък, сгъваем, преносим, ​​той може да се използва и като скара, да се готви храна на открит огън, поставяйки грила отгоре.
Човек имаше възможност да използва заваръчна машина, бяха намерени и подходящи листове желязо. Дупките за сцепление се пробиват в долната част. Забележими спестявания в сравнение с закупеното барбекю.

Изобщо не е трудно да построите такова барбекю със собствените си ръце, не е нужно да купувате специално за него материал. Останал след ремонта бордюрен камък все още няма къде да се адаптира.

 

  • Начертаваме кръг на земята, избираме земята вътре в него и изсипваме пясък или чакъл на дъното.
  • От бордюра камък оформяме стената. Собственикът сам избира височината, тъй като ще бъде по-удобно да се правят кебапчета, така че да има достатъчно разстояние от огъня до шишчетата.

 

Така че грилът е готов, най-простият от всичко, което можете да си представите, Основното предимство е зидарията без разтворители. Без цимент и конструкцията не трябва да се прави кръгла, позволено е да се експериментира с формата.

 

Барбекюто може бързо да се разглоби и сгъне на друго подходящо място.

Такава конструкция ще бъде много подходяща за лятна резиденция: там често се подреждат пикници.Средства и кебапчета се приготвят, месо, риба, птици варени. И тази камина е полезна и като барбекю и е подходяща за барбекю.

За изграждането му ще са необходими огнеупорни тухли. Първо се полага основата, след това се издигат стените. Как се прави всичко това, в Интернет има много подробни инструкции. Също така си струва да се консултирате с опитни хора, които са опитали това на собствен опит.

Много практичен съвет от тази област: поставете точките за закрепване на мрежата на няколко нива, за да можете да я пренаредите по-високо или по-ниско, ако желаете, или дори да я премахнете и почистите. Размерът на огнището се препоръчва да се прави такъв като този на стандартните продадени комплекти.

Много популярен модел за барбекю

Много летни жители взеха в експлоатация такова мангало

Много лесно е да се създаде: без цимент, без глина, само тухли и керамична плоча.

Може да се изгради за 20 минути !!!

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...