партер

Магазини (43)

Пейки и пейки за къщата и вилата, за кухнята, коридора и за всяка стая в дома ви - всичко това в тази категория. Майсторски класове, стъпка по стъпка снимки и подробни инструкции за изработка със собствените си ръце с куп рисунки и оформления.

Съдържание на статията:

  • Кухненски пейки
  • Пейки за банята
  • Как да си направим мека пейка
  • Пейки за спалнята
  • Пейки с кутия за съхранение
  • Стелажни стелажи
  • Детска градина пейка
  • Пейки от стари мебели
  • Фитнес пейка
  • Йога пейка

Аксиома: обувките трябва да се поддържат в ред и да се обличат по-добре, когато седи. Заключение: направете пейка за обувки в коридора направете го сами. Тази статия представя 30 примера, нещо, което дори начинаещ майстор може да направи. От прости пейки в коридораза пейка за обувки с закачалка за дрехи, подплатена седалка и други удобства.

Може да има много опции, в зависимост от размера на коридора и броя на обувките. Но не се закачайте на размери, основното е да изберете модел пейки в коридораи вече разчитайки на представените чертежи и стъпка по стъпка, можете лесно да промените дизайна за вашите нужди.

Потърсете инструкции как да направите пейка със собствените си ръце? Мъдро решение, не бързайте в магазина, харчете пари, не е сложно нещо, винаги ще бъдете навреме. Затова добре дошли в света на домашно приготвените пейки. Вече знаете ли какво искате?

Ако имате красиво дърво, което расте в двора, направете пейка около дърво, Може би планирате да изградите беседка, тогава имате нужда от пейка в беседката. Решихме да оборудваме място за почивка с камина, след което ще изглежда страхотно следващото полукръгла пейка, Обичайте цветята - направете пейка с цветно легло. Искам нещо необичайно, тук ще намерите дузина примери как да направите оригинална пейка направи си сам.

Искате надеждни градински мебели, които ще продължат много години? Тогава няма какво да мислиш - трябва да направиш направете сами бетонна пейка, Бетонът има изключителна здравина и издръжливост. Унищожаването на дърво, слънцето, дъжда, измръзването и вятъра върху бетонна пейка не са страшни. Освен това бетонната конструкция на практика не поддържа поддръжка.

Можете да изберете опция и по-лесно. Само с няколко блокчета и дървен материал можете да направите блок пейка всяка дължина и височина. Работата отнема само час, но изглежда страхотно. Въпреки че бетонните блокове обикновено се използват в строителството, в действителност те са естетически много гъвкави. Къдравите растения ще омекотят грубите ръбове, а арт оцветяването ще създаде шик вид. Освен това бетонните блокове са добре приспособени за улицата; Те са изключително издръжливи и перфектно понасят всякакви метеорологични условия.

Ето 30 примера как да направите детска пейка със собствените си ръце, От една страна, производството на мебели за деца не е трудна задача, но от друга, тя е много отговорна, така че е необходимо да отделите допълнително време и енергия за внимателно проектиране на всички детайли. Няма значение дали е така детска пейка на улицата, в детската площадка или в къщата, във всеки случай конструкцията трябва да е безопасна, без остри ъгли, стърчащи пирони или винтове. Също така трябва да обърнете внимание на токсичността на боите и лаковете.

Статията представя дървени пейки за деца, с рисунки и стъпка по стъпка снимки.Има и опции за детска маса за пикник с пейки, пейки с трансформатори, както и няколко примера за пейки, преобразувани от ясли.

Имате ли малък вътрешен двор или тераса? За да вечеряте на чист въздух, трябва да извадите маса от вкъщи? Решете този проблем направете Направи си пейка за маса, Има много идеи как да оптимизирате свободното пространство, пейка за трансформатори, това е само едно от решенията. За да направите практични мебели за лятна резиденция, не се нуждаете от скъпи материали и сложни инструменти.

Ето няколко прости примера за мебели на открито: градински маси и пейки, пейки с маса за двама, маси за пикник с пейки - комбинирани и отделни дизайни. Ако имате обичайните инструменти, малко опит и свободно време, повечето модели могат да бъдат сглобени за един ден. Помогнете да го направите направете сами рисунки на пейка и стъпка по стъпка инструкции, представени в тази статия.

Градинските мебели не трябва да са просто красиви. Тя трябва да бъде издръжлива и удобна и не на последно място функционална. Метална градинска пейка Отговаря на всички тези изисквания и въпреки че цената не е евтин материал, те са с голямо търсене по отношение на естетическата привлекателност и декоративност.

В статията ще научите как да правите направи си сам пейка от метал и дърво, това е най-често срещаният вариант, но има и примери пейки на метални крака. Интересни решения за пейка с облегалка от шарнирната страна на пикап, оригинални идеи за използване на метален резервоар и дори вана от чугун. И разбира се няколко примера реставрация на стари пейки, Всички подадени проекти със стъпка по стъпка снимки, описание и връзка към сайта на източника.

В края на пътеката или под любимото ви дърво удобната пейка осигурява чудесно място за почивка и съзерцаване на природата, така че да можете да се отпуснете от ежедневието. Градинска пейка, изработена от дъски, това е перфектното докосване до ландшафтен дизайн, пейка на верандата ще създаде уютна атмосфера, а пейка в двора ще добави малко комфорт.

Външните мебели могат да бъдат изработени от различни материали, но в тази статия ще разгледаме как да направите пейка от дъски - най-популярният и евтин материал. Но основното е, че само дърво може да добави мебели с истинска топлина и красота. Всички представени примери за пейки от дъски в повечето случаи са много лесни за производство и не са направени от професионалисти, така че погледнете стъпка по стъпка снимки и реализирайте свои собствени проекти.

Има десетки, ако не и стотици начини да направите пейка от дърво. Тук разглеждаме версиите, използващи трупи и дървен материал. Ако имате резачка, можете направете пейка от дънер със собствените си ръце в рамките на един час. Това е икономичен проект, защото освен трупи, ще ви трябват много малко допълнителен материал. Но ще получите уникални мебели, които ще изглеждат страхотно навсякъде - в градината, на лятна вила или в двора на къщата ви.

Ще разберете и вие как да направите пейка от бар със собствените си ръце от сложна структура и детайли до по-органичен и прост стил. Това са дизайни, които лесно се адаптират към всеки ландшафтен дизайн или интериор на дома.

Вашата градина или двор ще бъде по-привлекателна, ако има оборудвано място за отдих, където можете да седнете и да се отпуснете. Градински пейки с облегалкаКакто се вижда от примерите, представени тук, те могат да варират от класически дизайни, изискващи достатъчно количество материали и опит в областта на дървообработването, до прости пейки, които изискват малко усилия, могат да бъдат направени от използвани материали и доста прости за сглобяване.

Ако искате да знаете как да направите пейка с облегалка направете сами от дърво, тук ще намерите 50 примера на дървени пейки с различни форми и размери със стъпка по стъпка снимки и рисунки. Както и пейки от столове, врати, стари легла и други интересни решения и оригинални идеи.

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...