огньове

Пожари (10)

Всичко за това как да направите място под огъня със собствените си ръце. А също и тук за огнищата, пожарите и смелите дизайнерски идеи.

Прекрасно е, когато лятната вила има свое огнище за огън, където можете да седнете в свободното си време, наслаждавайки се на природата с приятели и семейство. Има много различни начини за оборудване на място за огън в страната, обикновено това са стационарни конструкции, изработени от тухли или бетонни блокове. Но това не винаги е удобно, понякога е по-препоръчително да се направи преносим метална пожарна ямада организирате пикник в двора, да скарате нещо вкусно и просто да седнете до огъня.

Металните огнища, което е добре, са, че те могат да се съхраняват в сервизното помещение и да се изнасят само когато е необходимо. Не всеки има голям двор или просто дизайнът на сайта не предвижда инсталирането на стационарна камина. Ето няколко примера. как да направите просто огнище за огън от метал.

Огънят не е просто химическа реакция; за човек огънят е нещо от царството на мистиката. Очарователен пламък привлича неизвестна мистерия. Доколкото знаем, огънят е един от най-релаксиращите, терапевтични и приятни начини за релакс. Ето защо, вероятно всеки, който има възможност, се опитва да се сдобие с камина.

Но камина в страната е скъпо удоволствие, но да се направи направете сами огнен център всеки може. Днес за тази цел можете да закупите преносима конструкция от неръждаема стомана, но те са краткотрайни и скъпи, така че е по-интелигентно и по-икономично да оборудвате място за огън направете го сами. По-долу в статията ще намерите примери на пожари, изработени от камък, тухла, бетон и други материали от кръгла и квадратна форма.

Огънят в страната е познато и необходимо явление. Огънят винаги е забавно, особено ако лагерният огън е оборудван както е показано на снимката.

 

Огънят тук е заобиколен от нисък тухлен бордюр. Фехтовката няма да позволи искри да летят силно наоколо, но това не пречи на безпрепятствените гледки на огнените езици. Е, разбира се, можете да приготвите нещо тук на огън, то винаги е не само вкусно, но и романтично. Зоната около огъня е облицована с плочки, подредени са градински мебели за отдих. Цъфтящите растения придават на атмосферата особен уют.

Трудно е да си представим почивка без пожар в страната. Особено удобно е да има място, специално определено за пожара. По-добре е, когато е облицована - оградата ще попречи на искри или пепел да летят наоколо. Тя е по-безопасна и по-точна, а оградата също може да акумулира топлина.

 

Строителните блокове могат да останат след строителството. Те могат да бъдат използвани за ограждане на центъра на страната. Такова място за огън в страната е удобно и естетически приятно.Огънят тук е добре изолиран. Дори абсолютен аматьор ще може да положи платформа от тухли и да издигне на него два реда кирпични блокове. Освен това това се прави много бързо и евтино.

Огънят в страната играе значителна роля, всички ще се съгласят с това. Всеки обича да гледа играта на пламъците. Но понякога не е много приятно да обмисляме мястото, на което е разположен този огън. Пепелниците, обгорената трева не добавят добро настроение. И ако вземете предвид, че грижата за околната среда е станала модерна, се оказва, че ние сме напълно извън тенденцията.

 

Както обикновено, креативността и изобретателността идват на помощ. Изработката на такава камина със собствените си ръце е съвсем проста. Нуждаете се от джанта, която, разбира се, е в гаража, но естествен камък.Един камък може да бъде обработен или можете да използвате тухла, те също го правят понякога.

Диск, облицован с камък, ще служи като място за огън. Тук можете да готвите нещо на открит огън и тревата няма да страда от него всеки път.

Направата на такова място за почивка около огъня е като игра в три действия:

  1. копаем дупка под огъня и поставяме камъни в нея
  2. Изрязваме и получаваме най-горния слой почва и полагаме тротоарните плочи
  3. Подаваме кръгли, боядисваме, подреждаме, поставяме боядисани дъски върху тях и закрепваме

Според мен, ако има всички материали, тогава такова място може да бъде затрупано за два-три часа, преди гостите да пристигнат на майския кебап)), само трябва да имате бързосъхнеща боя или изобщо да не боядисвате ...

Кликнете върху снимката, за да я увеличите

И ето още един вариант за подреждане на огън в страната
И така, ние премахваме тревата, правим цилиндрична дупка в земята, покриваме я с тухли, както е показано на фигурата (можете да я увеличите, ако щракнете върху нея) и полагаме тротоарните плочки отгоре, между другото - това е добра употреба за повредени плочки.

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...