Направи си сам кошници

Направи си сам кошници (4)

Хартията е най-универсалният материал за творчество. Използва се в много области на човешката дейност. Производството на хартия започва през II век пр.н.е., изобретен е в Китай, а днес хартията е един от най-достъпните материали. Хартията е най-универсалният материал за творчество. Използва се в много области на човешката дейност. Производството на хартия започва през II век пр.н.е., изобретен е в Китай, а днес хартията е един от най-достъпните материали.

С материал като картон, всички са познати от детството. У дома, в детските градини и училищата, картонът винаги се е използвал за запознаване на децата с творчеството. Лесно е да се работи с него както за дете, така и за възрастен. А картонът дава огромни възможности за експерименти.

Ако мислите за това, което може да бъде направено от картон, тогава веднага си спомняте уроците по труд или технологии в училище, където децата правят различни занаяти от този материал: фенери, украса за коледно дърво, кутии и много други.

Плетените продукти изглеждат много красиви и се вписват добре в интериора.

В продажба има плетени мебели, кутии, кошници, абажури и много други предмети за дома. Продуктите, представени в магазините, са изработени от естествени лози и не винаги е възможно да ги закупите.

Но можете сами да направите плетен продукт, почти на никакви разходи.

Говорим за тъкане от хартиени тръби. Днес този тип творчество е доста често срещан. Тъкането от хартиени тръби може да бъде много: мебели, кутии, кошници, рамки, вази, декоративни елементи за дома и много други.

Да научите как да тъчете от хартиени тръби е лесно и тази статия ще ви помогне да го разберете.

Сега в продажба можете да намерите много различни продукти за декорация, декорация и опаковки. Един такъв материал е гофрирана хартия или, както се нарича още, креп хартия.

Използват го при проектирането на флорални аранжименти, в дизайна на подаръчни кутии, от него създават цветя и декор за празника под формата на балони и панделки и т.н.

Има много възможности за използване на гофрирана хартия, но в тази статия ще разгледаме само един от тях - създаване и проектиране на кошница. Принципът на създаване на кошници от гофрирана хартия е прост и не изисква специални умения.

Използвайки въображението, можете да създадете просто невероятни композиции и тази статия ще ви помогне с идеи и техники!

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...