Направи си хранилка

Направи сам подавачка (11)

Има много видове хранилки за птици и различни методи за тяхното производство. Те трябва да са трайни, безопасни, лесни за поддръжка и със сигурност привлекателни от гледна точка на нашите пернати приятели. Това са основни условия, но кой каза това трапезария за птици Тя трябва да изглежда като скучна закуска.

Ако вашето въображение работи, винаги можете да се справите как да направите оригинална хранилка за птици със собствените си ръце, Тази статия представя само няколко десетки примера за домашно хранене, само за да събудите въображението си. Надявам се, че след като гледате, ще имате свои собствени идеи.

Когато настине настинката, трябва да помогнем на птиците - така че защо да не направим добро и полезно нещо? Тук са представени идеи как да направите хранилка за птици със собствените си ръце, сам или с деца - има много възможности.

Ако просто искате да наблюдавате птиците или да ги показвате на деца - направете хранилка за птици от кутията и я прикрепете към прозореца. Харесвате ли винтидж неща? Това също е лесно да се направи - прикрепете чашата към чинийката, получавате оригинално корито за хранене. Искате да поглезите птиците, направете годни за хранене заедно с децата сисъщо е много просто. Как да реализирате всички тези и други идеи, прочетете тази статия, ще ви хареса.

Правенето на добри дела е лесно и приятно. Направете сами хранилка за птици - Въпросът е безспорно добър и полезен. Ще научите много полезни неща от тази статия. Ето интересни идеи и необичайни решения, които многобройните любители на птици не бяха твърде мързеливи да публикуват в Интернет.

Всъщност птиците са много непретенциозни, затова са домашно приготвени импровизирана хранилка за птици, задачата изобщо не е трудна. Не е необходимо специално умение за неговото производство, само желание. Не е нужно да търсите и материал дълго време, почти всичко, от което можете да направите хранилка, е във вашата кухня или гараж.

През зимата, когато естествената храна за птиците стане недостъпна, е време да нахраним нашите пернати приятели. Направете хранилка за птици със собствените си ръце от шперплат не е трудно, това ще бъде къща с покрив, открита платформа или бункер с автоматично хранене, за птиците основното е безопасността и наличието на фураж. Следователно, вашата хранилка ще бъде проста или сложна, не толкова важна.

В тази връзка хранилки за птици от шперплатдобър избор. Те може да са по-малко надеждни от хранилки за птици за дървано шперплатът е много по-лесен за работа. Не са необходими сложни инструменти или някакво дървообработващо оборудване. Разбира се, ако искате да направите нещо оригинално и привлекателно, това е вашият бизнес, подобни опции са представени в тази статия.

Зимата, не лесно време за птиците, всеки от нас може да помогне на пернати приятели, без дори да положи много усилия. Както знаете, ще говорим за бутилки, пластмаса и стъкло. че направете хранилка за птици от литрова бутилка със собствените си ръце, не е нужно да харчите пари нито за материали, нито за инструменти, всичко това може да намерите във всеки дом. По принцип всъщност няма значение от коя бутилка да се направи хранилка.

Добър хранилка за птициНа първо място, тя трябва да издържа на екстремни метеорологични условия. В това отношение и пластмасата, и стъклото са много добър избор. Трябва да признаете, че хранилката за птици, която може да бъде направена за десет минути и може да продължи повече от една година, е добра инвестиция в опазването на околната среда и в помощ на птиците.

Само една от всеки шест пластмасови бутилки попада в боклука след употреба, останалата част отива в сметищата или допринася за разрушителното замърсяване на водните тела.Помогнете за намаляване на стреса върху планетата чрез рециклиране, повторна употреба и намаляване на общото потребление на пластмаса. Има много начини да направите това и хранилки за птици от пластмасова бутилка, ярък пример за това.

Проектите, представени в тази статия, не включват никакви разходи и сложни инструменти. Ще разберете как да си направите хранилка от петлитра бутилкакакто и от пластмасова кутия за храна. Привличайте децата, оставете ги да покажат своята креативност, така че вашите продукти да са не само функционални, но и красиви.

Ако нямате опит в дърводелството или просто нямате време и търпение, но все пак обичате птиците и искате да им помогнете през зимата, опитайте направете хранилка за птици от пластмасова бутилка, за това със сигурност не са необходими специални умения. Това е едно от най-лесните решения и би било идеално, ако се заемете да направите хранилка с децата си. Няма нищо по-хубаво от това да ги научите как да се грижат за птиците и в същото време да развиват умения за занаяти.

Можете да направите хранене през момента, подходящо е всяка пластмасова бутилка, включително пластмасови кутии за храни, сокове и торби с мляко, Всички пластмасови опаковки за храни, които намерите у дома, ще работят отлично, ако проявите малко въображение. Всеки проект ще отнеме не повече от час, но ще продължи повече от една година.

Правенето на хранилка за птици от празна кутия за сок е чудесно решение. Евтин, прост и интересен начин за хранене на птиците в студения сезон.

 

Както вече разбрахте тази статия ще се фокусира върху хранилки за птици, направени от кутии със сок.

 

Също така този начин на създаване на хранилки е чудесен за творчество с деца, тъй като има много възможности за направа на такива хранилки, с които едно дете лесно може да се справи почти без помощта на възрастни.

 Най-лесният и евтин начин да направите хранилки за птици - Това е римейк на неизползваеми хартиени тетрапакове или торби, кутии, наречете го каквото искате.

 

 В тази статия ще разгледаме най-простите, най-бързите, най-евтините и най-интересните начини да направите хранилки за птици от хартиени торби с мляко. Фотогалерията в края на статията с различни опции за дизайн на такива хранилки, както и схемата на хранилки от кутии с мляко няма да ви оставят безразлични!

 

Огромен плюс от такива хранилки за птици, не само евтиност и лекота на производство, както беше споменато по-горе, но и неограничени възможности за въображение както за възрастни, така и за деца !!!

Птиците са красиви същества, които внасят енергия в нашето жизнено пространство, да не говорим за безценните ползи, които носят, като унищожават вредители в градини и гори. прост дървена хранилка за птици, това е минималната помощ, която можем да предоставим на пернатите приятели. Освен това много видове птици са застрашени и се нуждаят от нашата помощ и защита.

В тази статия ще намерите десетки примери, как да направите хранилка за птици със собствените си ръце от дърво, На ваше разположение стъпка по стъпка снимки, чертежи, инструкции - всичко необходимо за работа. Някои от тези домашни хранилки предоставят фантастична възможност на децата да придобият първи опит, да научат повече за птиците и природата.

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...