люлка

Люлка (22)

Огромен избор от информация за това как да направите люлка за деца и възрастни със собствените си ръце със стъпка по стъпка снимки и майсторски класове. Повече от 1000 рисунки и шарки на люлка за подаряване от дърво и други импровизирани материали, например от палети и ненужни гуми

В тази статия ще разгледаме как да направите дървена люлка за вашия дом, апартамент и къщичка (градина и детска люлка). В стъпка по стъпка снимки, рисунки и макети можете да разберете всички тънкости на производството.

Статия Меню

Представяме на вашето внимание нашата селекция от идеи за градински люлки за летни къщи. По-долу можете да намерите стъпка по стъпка снимки на производството на най-различни люлки за вили от следните материали: метал, дърво, палети, палети, желязо и трупи.

 Нашата статия също приключва оГРОМЕН фотогалерия на идеи за люлки, които сме събрали от целия интернет. Ето защо, не забравяйте да превъртите статията до края и да видите нашия избор

 

Направи си градинска люлка

 

Тук например вариант на обикновени градински люлки, които са подходящи както за деца, така и за любители на възрастни да се люшкат Непретенциозен дизайн, който дори човек, който е далеч от дърводелството, може да оживее.

Интересно решение за люлка в руския стил. Интересно не само в декоративно отношение, но и в това как е подредено монтирането. Но основното предимство обаче е как дизайнът е красиво проектиран. Въпреки привидната масивност, люлките все още не изглеждат обемисти.

 

Но майсторът явно трябваше да се поти много. Предимно над подвижна повърхност, която изглежда е направена от масивни трупи. Съдейки по размера, на такъв замах можете да се люлеете по двойки, Да, погледнете такова произведение и се радвайте, че майсторите все още не са преведени. Интересно и монтиране под формата на чугун.

Статия Меню

Вероятно няма човек, който да е безразличен към люлката и нищо за децата. Всеки понякога иска да остане в крайниците, така че люлка не е само задължителен атрибут на детска площадка, те могат да се правят в двора, в градината, на верандата, дори и у дома. Ето няколко снимки - изборът е ваш.

 

 

Направи си градинска люлка

 

Тук например вариант на обикновени градински люлки, които са подходящи както за деца, така и за любители на възрастни да се люшкат Непретенциозен дизайн, който дори човек, който е далеч от дърводелството, може да оживее.

Дизайнерите отбелязват копнежа на хората към всичко, което се люлее. всички видове люлки, хамаци, люлеещи се столове не само децата, но и възрастните обичат. Така този стол се появи - или люлка - за стаята. По форма наистина прилича повече на стол. Но той е окачен от тавана, освен това е много надежден, така че можете да се люлеете върху него.

 

Наистина е люлка, много удобна и красива. Малките размери ви позволяват да използвате структурата на закрито, например на верандата, което е много полезно. Материалите, от които е направена люлката, не са проектирани за влиянието на метеорологичните фактори.

Къде просто днес не използвайте стари гуми. Правят цветни лехи, огради, пясъчни кутии, като цяло, за които всеки има достатъчно въображение. Но някои хора не си разбиват главите и използват гуми като люлка.

 

Въпреки че това далеч не е новост, такива забавни люлки, както на снимката, винаги са уместни. Необходимо е само да вземете надеждни кабели и по-силно дърво. За малко оцветяване на гумите за промяна и се осигурява удоволствие за цялото лято. В крайна сметка всички обичат люлки, а не само деца.

Модата за окачване на дивани дойде при нас от Америка, сега този тип мебели представляват интерес почти навсякъде. Модните тенденции и резиденциите на страната, където има всички възможности за съчетаване на комфорт и удобство с най-новите дизайнерски иновации, не са заобиколени.

 

Ако имате стар диван, защо да не го превърнете в нов люлка. Разбира се, не всяка лятна къща може да направи такъв дизайн, но ако таванската греда позволява, тогава защо не.

 

Приятно е да се отпуснете на такава люлка след тежък ден, да се възхитите на лятната си къщичка и, люлеейки се, мечтаете да подобрите красотата си. И ако сте уверени в надеждността на дизайна, тогава можете да спите.

Не знам дали искате да видите такъв замах или не, но си струва да ги публикувате тук. Намерих тази снимка в социалните мрежи и исках същата. Гугъл в интернет и разбра, че струва толкова 19 000 рубли

Не мога да кажа, че това е ОРИГИНАлна идея, но е направено много просто и най-важното със стил

Ако стаята ви е в същия стил като на снимката и искате да направите люлка в стаята, тогава този модел е най-подходящ за вас.

Но това не означава, че такава люлка не може да се направи за градината. Подходящи са за всичко.

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...