Направете сами пластмасови бутилки

Направи си пластмасови бутилки (10)

{модул пластмаса ...}

Тази статия е за как да направите момина сълза от пластмасови бутилки със собствените си ръце. Подробните работилници със стъпка по стъпка ще ви помогнат стъпка по стъпка да направите прекрасни цветя от пластмасови бутилки, които мнозина просто изхвърлят.

Занаяти от пластмасови бутилки Те са популярни сред тези, които искат да украсят градината и дома си, а също така просто мечтаят да създадат и създадат шедьоври от най-простите материали!

В тази статия ще разкажем и ще дадем примери за това как да направитенаправете сами маргаритки от пластмасови бутилки, Стъпка по стъпка майсторските класове са прости и разбираеми, следователно както опитни любители на ръчна изработка, така и начинаещи ще се справят с тях.Сега участват много възрастни и деца. ръчно изработени, тоест правят необичайни занаяти от материали, които не се използват никъде по този начин вдъхнете нов живот в тях, Красиви декорации, мебели, невероятни неща за декориране на къща, градина, двор - всичко, което можете да се сетите, просто искам!

Може да станат цветни пластмасови бутилки декорация за подаръци, стая или поздравителна картичка, Освен всичко друго, създавайки такава красота, ние сме много ние помагаме на природата - пластмасовите изделия се разлагат за стотици години. В съвременната индустрия, практически 90% от пластмасовите бутилки не подлежат на рециклиранеи искаме да променим това. Да правиш красиви цветя от на пръв поглед обикновен боклук е най-малко благородно във връзка с планетата, на която живеем.

В тази статия ще разкажем и демонстрираме, използвайки стъпка по стъпка снимки, как да направите цветя от пластмасови бутилки със собствените си ръце, ние ще предоставим майсторски класове за начинаещи, както и много интересни снимки.

Съвременният свят без пластмаса никъде не е; той стана толкова здраво утвърден в живота ни, че е трудно да си представим как беше без него. Но тази полза от цивилизацията се превърна в бич на екологията. Следователно вторичното използване на същите пластмасови бутилки е необходим и със сигурност полезен бизнес.

 

Ако преразгледате поне това, което е публикувано в Интернет, човек се чуди на огромното въображение на любителите на занаятите. Но в тази статия ще разгледаме какво можете да направите лампи от пластмасови бутилки със собствените си ръце, Ето как сте дори този необичаен полилей, който е на снимката?

Така че тук можете да направите кукли за гнездене от пластмасови бутилки със собствените си ръце. По-долу представихме няколко опции, които намерихме в Интернет.

Тази проста играчка може да бъде направена от пластмасови бутилки много просто. Такава лодка е подходяща за къпане на вашето дете. Ще се превърне в незаменим артикул в банята. В такъв катамаран можете да поставите не само кукли Барби, т.е. но и някакъв супергерой за къпане на момче)

Има страхотна идея как да се развеселим. Разберете как да направите пингвин от пластмасови бутилки със собствените си ръце и нека празникът на децата дойде днес. Много е просто, такъв занаят, както на снимката, няма да ви струва нищо, освен времето, прекарано с удоволствие. Направете пингвини от пластмасови бутилки с децата си - нека това да бъде вашето семейно творчество.

 

За да направим занаяти, се нуждаем от:

  • няколко еднакви пластмасови бутилки;
  • четки за боядисване и боя;
  • скоч лента;
  • вълнени конци за помпони;
  • ножици;
  • тъкан от шал;
  • PVA лепило или "Момент"

Това е хеликоптер, който можете да направите със собствените си ръце от пластмасови бутилки + топка за пинг-понг + няколко тръби.

Научете децата си на креативност, правейки играчки от различни ненужни неща. С помощта на този майсторски клас вашето дете ще може да направи голям хеликоптер)))

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...