светлини

Фенери (17)

Може би сте срещнали в интернет лампи от тръби за стотици долари и сте си помислили: „Лесно е, мога сам да го направя“. Вие сте абсолютно прав. За да направите настолна лампа, подова лампа или стенна лампа от тръби, не се нуждаете от уникални материали или напреднали знания за електрониката. Опциите, представени в тази статия, са само примери за как сами да си направите лампа от тръбино можете да бъдете креативни и да сглобите всяка тръбна лампа, която ви подхожда.

Повечето осветителни тела в индустриален стил, които се предлагат онлайн или в магазините, са скъпи. Не всеки може да си позволи да харчи този вид пари за това, което се състои от няколко тръби, някакъв вид тел и чифт стари крушки. Имайки предвид колко лесно е да направите, можете просто да сглобите вашата лампа от тръби за половината или дори една трета от стойността на магазина. След като прочетете тази статия, ще се изненадате колко лесно е да го направите.

Стъклените блокове не са рядкост в интериора, но напоследък все по-често започват да изпълняват нова, необичайна за себе си роля. тези необичайни светлини от стъклен блок, например, те могат да украсят атмосферата на лятна резиденция, да й придадат особен уют. Изработката им е доста проста, но ще е необходимо да се пробият дупки в стъклените блокове.

 

Чрез тях се вмъква източник на светлина - светодиоди, или новогодишна гирлянда, или свещ. Може да се окаже всичко, може да се използва и всяка външна украса. Такива пакостни персонажи, както на снимката, ще дойдат по-добре на детското парти. Възможни са опции с помощта на всякакъв вид рисунки или снимки.

Днес за парите можете да поръчате всяка услуга, която харесвате, и те ще уредят парцел за вас и ще украсят коледното дърво. Но за да украсите и обличате, това е част от тържеството, защо да се лишавате от удоволствие? Защо да не изградите сами собственото си новогодишно осветление на селска къща? Това не е толкова трудно, особено ако улицата е студена.

Ако сте привлечени от нещо оригинално, има добра идея да направите лампа от чаени чаши, Макар иновативна и иновативна, технологията за производство на такива полилеи вече е тествана по различни начини. Вижте колко интересно изглеждат детайлите на услугата наопаки и с крушки.

 

Ако сте готови да пожертвате няколко стари чаши, въпреки че за такава красота дори новите са жалко, опитайте го - това е оригинално и смешно. Освен това, закупуването на красива чаша в комплект с патрон и проводници ще струва по-малко от истински полилей.

Сега всички имат компактдискове, но какво ще стане, ако някои от тях вече са уморени или просто надраскани? Можете да ги изхвърлите, така че да не заемат място. И можете да заведете в страната и там, за да им дадете друг живот в нов облик. И така, старите компактдискове се превърнаха в основния материал за тази креативна лампа, която е на снимката.

 

Нуждаете се от повече цветна гирлянда от коледно дърво, лепило и фантазия. Няма да е излишно и желанието да внесе разнообразие в познатата среда. Резултатът ще бъде такъв малко футуристичен аксесоар, незаменим за лятно парти. Занаятът ще ви помогне да създадете романтична атмосфера, като същевременно подчертава музикалните хобита на собствениците.

такъв Творческата градинска светлина не е трудно да си направите сами, За да направите това, трябва да имате лампи със слънчева енергия и всъщност самата саксия.

 

 • Украсата на контейнери е първото нещо, което ви съветват да направите. Снимката показва контейнер, украсен с модел на тапет в сини тонове.Не е забранено използването на други опции;
 • В подготвения контейнер се изсипва пясък;
 • Камъчетата се поставят отгоре на пясъка - всякакви, можете да вземете големи камъчета, както е на снимката;
 • Слънчевите лампи се поставят върху камъчетата и между тях

 

Градинската лампа е готова с вълшебната си светлина, за да придаде на вечерната градина приказен чар.

Собствениците на крайградските райони знаят със сигурност: нищо не може да бъде изхвърлено! Дори консерви от под консервация и напитки могат да станат отличен материал за осветление на сезонната дача и градина.

 

На снимката виждаме приятни и лесни за производство лампи. За градината това са само времената, но за да ги направите, просто трябва да пробиете дупки в тенекиените кутии. След като боядисате кутиите със спрей боя, можете да използвате шаблон за пробиване на дупки. Чрез прилагане на контурите на бъдещия шаблон върху кутията през карбоновата хартия, по тези контури се пробиват дупки. Като прикрепите телена дръжка и поставите свещ вътре, получената лампа може да се използва за осветяване на градината.

Фенерче ще се направи по-лесно и изглежда много по-интересно, ако вземете висока консерва - поне от под някаква напитка, например. Снимката показва какво да правя с този буркан, за да получите хубаво фенерче.

 

 • Нарежете по дължина на ленти вертикално;
 • Натиснете горната част на консервата, така че получените ленти да бъдат огънати;
 • Оцветете полученото фенерче със златиста боя (можете да използвате сребро или друг нюанс);
 • Вътре сложете малка свещ и я запалете;
 • Поставете готовия продукт или го окачете, за да осветите сайта и да го украсите.

 

Както виждаме, няма много работа и не е сложно, а колко красив и полезен предмет може да се направи от практически нищо!

Осветлението е необходимо поне, за да се движи елементарно, когато се стъмни. Само подходът към въпроса може да стане по различни начини. И не просто окачете няколко крушки, но създайте истинска романтична атмосфера.

 

Осветлението в градината може да бъде направено много красиво и не изисква големи разходи, Например използването на конвенционални фотодиоди, както е на тази снимка, ще превърне мястото за почивка в приказен кът.

Разходката из лятната нощна градина може да бъде удоволствие, ако градинската ограда е украсена с такива, като на снимката, висулки, Свещите се виждат в бурканите, така че това всъщност са свещници, които изобщо не е трудно да си направите сами. За да ги окачите от оградата, ще трябва:

 

 • Няколко малки стъклени буркани;
 • Свещи, които не надвишават височината на банките по своята дължина;
 • Поцинкована тел;
 • Жични резачки;
 • клещи;
 • Рулетка.

 

На гърлото на всяка консерва се носи пръстен от тел, към който е прикрепена телена арка с дължина 10–15 см. Получената „кофа“ е прикрепена към оградата с помощта на телена скоба.

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...