Направете сами врати

Направи сам врати (7)

Има много разновидности на интериорни врати. И този набор е разделен на няколко подмножини, разновидностите на които дори не могат да бъдат преброени. Но от целия този огромен асортимент трябва да изберете само онези опции, които ви подхождат. Как да направите това? На какво да се съсредоточим? И струва ли си да купувате врати в магазин? Ще научите за всичко това и много повече в тази и други статии за вратите на нашия уебсайт!

Първа част Ще посветя статиите конкретно инструкции за монтаж направете сами интериорни плъзгащи се врати с надеждата, че тази информация ще ви бъде полезна.
Втора част статии на тази статия, посветен разкази за как да създадете крило на вратата за плъзгаща се врата, кои материали е по-добре да изберете, а също така, ви показах няколко варианта за такива интериорни врати, така че да можете да изберете нещо за себе си. Но това е Плъзгаща се врата, следователно, основното е плъзгащият механизъм, върху който са монтирани такива крила на вратата. ,

„Моята къща е моята крепост!“ - тези думи са познати на почти всеки проспериращ собственик, освен това, това винаги са действителни думи! Но защо те винаги са уместни? Разбира се, можете да спорите дълго по тази тема, но обемът на статията, за мое най-дълбоко съжаление, е ограничен, освен това не искам да ви претоварвам с излишни мисли, така че ще разгледаме този въпрос от една доста тясна страна. Всеки собственик ... всеки, на първо място, мъж, разбира се, наистина иска да гарантира надеждността и сигурността на дома си, на своята „крепост“ (независимо дали става въпрос за частна къща, апартамент или нещо друго), и това желание винаги е налице и точно това е желание, осигурява уместност на думите, с които започнах статията.

Когато избирате интериорни врати за вашия дом, за какво мислите първо? За използваемостта, практичността, надеждността и приятния външен вид на тези продукти за вас. Разбира се, защото никой не иска просто да хвърли пари по източването. Между другото, за първото изискване, удобството, плъзгащите се интериорни врати са идеално подходящи. В допълнение, има голям брой разновидности на такива врати, така че можете доста да намерите вратата, която ще отговаря на всички други изисквания. Просто трябва да изберете една врата от такъв невероятно голям, просто огромен набор от модели. Или не просто да изберете? Чакайте, какво ще кажете за инсталирането на тези врати? В крайна сметка само истински професионалисти с дългогодишен опит могат да го осъществят, или не? И в този случай тези хора ще трябва да доплащат. Тогава плъзгащата се врата ще излезе нереално скъпа.

Вътрешните врати, на първо място, това, разбира се, е един вид изолатори, които предотвратяват проникването на ненужни звуци и топлина в стаята ви - това е защитна функция на интериорните врати. Също така интериорните врати правят дома ви по-удобен, създавайки уют в дома ви - това е функция за удобство.

Вратите са вид защита за различни конструкции. Независимо дали става въпрос за входната врата към къщата, вътрешната врата, вратата към гаража или дори вратата към банята - тя все още трябва да изпълнява защитната си функция. Но в края на краищата не само къщата се нуждае от надеждна защита от външни фактори, нали?

Врата към банята със собствените си ръце.
Каква е една основна функция на ВСИЧКА врата? Сигурност? Е, всъщност не, защото интериорните врати няма да ви предпазят от нищо.Атрактивен дизайн? Също не е толкова важно, особено когато става въпрос за входната врата. Е, не познавате ли?
Разбира се, изолация. Всяка, подчертавам, НЯКОЯ врата, независимо дали е входна, вътрешна врата или вратата към плевнята, тя, във всеки случай, трябва да има добра топло и звукоизолация. И особено, когато става въпрос за вратата към банята, за която ние, между другото, ще говорим сега.

В тази статия ще разгледаме как да направите и инсталирате врата на акордеон със собствените си ръце. Вратата на акордеона е вътрешна плъзгаща се сгъваема врата (или врата към книга, ако има две ламели). Тук ще видите стъпка по стъпка инструкции с подробни майсторски класове, както и ясни чертежи и оформления. Ще обърнем специално внимание на монтажа на сгъваема врата, за да разберем как правилно да поставим всички елементи, за да извършим инсталацията.

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...