игрище

Детски площадки (23)

Тази категория съдържа първокласен материал за създаване на игри за самостоятелни игри за детски площадки.

Детски площадки:

  • за двора
  • за детска градина
  • с къща
  • от гуми
  • оборудване

Много рисунки, работилници със стъпка по стъпка снимки, каталози на модели и подробни инструкции за тяхното изграждане.

 

Ако се притеснявате, че децата ви се движат твърде малко, направете го за тях. направи си сам детска площадка оставете ги да се наслаждават и да прекарват повече време на чист въздух. Има толкова много интересни проекти и забавни идеи за организиране на детска площадка в страната или в двора. И това не означава, че трябва да похарчите много пари за закупуването на скъпо оборудване, защото много можете просто да го направите сами.

Основното е, че енергичните игри на открито допринасят за физическото развитие в този критичен етап от детството. Каквото и да кажете, мързелът, пристрастяването към видеоигрите и „синдромът на дивана“ са много често срещани в наши дни. Нашата отговорност за отговорните родители е да предоставим на децата възможност да прекарват повече време на открито. Събрани в тази статия примери за детски площадкиможе да ви вдъхнови.

Потенциалът за използване на стари гуми е почти неизчерпаем. Колко идеи се появиха едва наскоро, особено в страната, където те могат да бъдат използвани в специален мащаб. Универсалността, ниската цена и безопасността вдъхновяват хората да намерят приложение в гумите в различни области.

 

Можете да използвате стари гуми за изграждане на детска площадка в голямо разнообразие от възможности, Гумите ще издържат на всякакви детски шеги и в същото време няма да позволят на малките джаджи да се наранят.

Как да забавляваме децата в страната, така че ползите за здравето да са, а не да се трудят около празен ход? Разбира се, това е да се направи детска площадказащото те самите ще започнат да търсят развлечения и не винаги са безопасни. Ако децата вече са надраснали възрастта на пясъчната кутия, те трябва да построят нещо по-солидно.

 

Например, като тази класическа детска площадка, с къща, веранда и мястото, разбира се, е много красиво, не всички в страната имат това. Въпреки че конструкцията изглежда солидна, тя може да бъде изградена самостоятелно.

Въпреки че има места за деца извън града, където те ще се разгърнат, все още е необходима детска площадка, където биха могли да прекарат повече време. Вярно е, че родителите веднага измислят някакви супер сложни структури с пластмасови тръби, батути и други скъпи атрибути. Разбира се, модерните устройства са страхотни, но не винаги разполагате с пари за това, или може би в селска къща, в която живеете няколко месеца, не ви трябват.

 

В крайна сметка можете да направите такава проста детска площадка, където всичко, от което се нуждаете, е дузина трупи. Вижте колко просто и функционално е всичко и най-важното - надеждно. Такъв слайд и люлка няма да изискват почти никакви разходи, но ще се впишат много хармонично в селския пейзаж.

На снимката виждаме много оригинално решение на детската площадка. Освен факта, че е красив и спретнат, той е и практичен, от каквато и да е гледна точка.

 

Децата в страната ще имат почивка през лятото, разбира се, което означава, че детската площадка трябва да бъде оборудвана. Бих искал да го подредя недалеч от къщата, на уютно място, а високо разпръснато дърво беше много полезно. Винаги ще има сянка над сайта, слайдът няма да се покае на слънце. Зоната на палубата е повдигната над земята достатъчно високо, за да оборудва определено място за игра под нея. Не много малките деца ще се радват да играят тук.

Звучи банално, но ако има деца, те се нуждаят от детска площадка, Например - такива. Многофункционална, където е осигурено всичко - футбол, баскетбол, щанги, пързалки, стълби и дори дървена къща с веранда. Като цяло, всичко необходимо, за да развиете пъргавина, сила и баланс.

 

Може да изглежда, че това е твърде сложно, но ако се замислите, тогава нищо особено. Разбира се, в този случай ще е необходимо много дърво. Ако нямате дърводелство, ще трябва да наемете майстор. Все пак трябва да закупите някои материали. Въпреки че това е само опция, можете да мечтаете и да направите тематична платформа, както и да вземете някои детайли според възрастта.

Основните детайли на този трактор са две шкафчета и четири стари гуми, И все пак, според авторите, малко въображение - е, това е по всякакъв начин. Само въображението би могло да предложи такава практическа идея за използване на ненужни неща в домакинството.

 

Децата могат да играят тук по различни начини: можете да седнете зад волана на превозно средство или можете да използвате пейката като малка маса за игри. Обикновено играчките се държат в сандъка и шкафчето, но самите деца не пропускат възможността да се скрият там. Така че можете да разгледате сградата, както и къща за игри. Покривът образува навес както над седалката, предпазвайки я от слънцето, така и над вертикален шкаф, който няма собствен капак.

Детските площадки са необходими не само в града, но на вилата те са може би още по-голяма нужда. За да могат възрастните спокойно да се занимават с леглата си - градини, децата се нуждаят от нещо. Ако мястото за игри е добре оборудвано и децата ще го харесат, тогава проблемите с възрастните ще намаляват.

 

Има много идеи за детската площадка, защото детето не се нуждае толкова много, в зависимост от възрастта, разбира се. Децата имат невероятна способност да намират необичайни приложения за на пръв поглед обикновени неща. Поради това много предмети, които са налични във всяка вила, могат да бъдат пуснати в бизнес - стари гуми, пънове, трупи. Ако те са добре подготвени, тогава за децата можете да изградите много интересни неща.

Ако вече почивате в страната, тогава оставете и децата да почиват пълноценно. Нуждаят се от въздух и се движат повече, играят. Желателно е само те да го правят някъде пред очите ни, а не да се катерят по навесите, където има остри гребла и други опасни предмети. Има и други места, които изобщо не са предназначени за бебета.

 

Изобщо не е трудно да се направи толкова хубава и компактна детска площадка, По желание има подходящо място, градът е много малък. Е, ако е разположен директно под прозорците, е по-лесно да се контролира какво се случва върху него. Ще е необходимо само да купите нокти и чадър, всичко останало се прави със собствените си ръце. Добре фиксирайте всички детайли, премахнете остри ъгли и всичко, оставете малкото да се зарадва.

Изработката на занаята сам не е никак трудно. За детската площадка тя ще служи като декорация, ако е боядисана в ярки цветове, Децата обикновено обичат всякакъв вид екипировка и ето една толкова необичайна маса с пейки.

 

Възникват въпроси при избора на материали за занаяти. Ясно е, че децата искат да направят всичко възможно най-добре, по-добре. За да е безопасно и практично и зарадва децата с външния си вид. Бих искал конструкцията да служи поне няколко години.

 

Въз основа на всички тези съображения се препоръчва да се използва шперплат за самата машина, не по-тънка от 200 мм, и да се правят пейки и маса от дъски. Закрепете всичко с винтове и епоксидно лепило. Тогава цялата структура ще се окаже доста стабилна.

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...