Павета

Павета (3)

Тук ще намерите интересни идеи за използването на павета в ландшафтен дизайн на вашата селска къща.

Част от озеленената лятна вила са красиво проектирани пътеки. Те са необходими не само за удобство, за да транспортират количка или да не оцветят обувка, въпреки че това несъмнено е важно, но и за да угоди на окото.

 

В допълнение към факта, че пътеките от естествен и естествен камък са много практични, с творчески подход те могат да се превърнат в истинска гордост, Въпреки че стайлингът изисква умения, не всеки може да очертае песен без опит. Но ако няма голямо натоварване на покритието, тогава обичайната пешеходна пътека по сила и любител, просто прочетете как да го направите.

Отсечените павета на снимката се използват заедно с естествен камък за украса на цветното легло, Неравномерните ръбове на елементите му се превръщат в основно предимство - тревата, която се пробива, сякаш случайно, през пукнатините, подчертава уникалния аромат на композицията, нейната естественост и екологичност.

 

Използвайки натрошени павета за изграждане на пътеки, се препоръчва да се правят пролуки между елементите възможно най-тесни, В противен случай пистата ще загуби стабилност и няма да бъде толкова издръжлива. Тук можем да видим как компетентният подход в стилистиката помогна да се превърне липсата на материал в негова полза.

 

Тази настилка беше положена ясно на ръка, без използването на специално оборудване. В противен случай едва ли би било възможно да се постигне толкова ефектна комбинация от отделни природни елементи.

Този участък е просторен или доста малък, но трябва да има песни по него., Освен това те изпълняват не само чисто утилитарна, но и декоративна функция на сайта.

 

 

На снимката можем да видим колко красив пейзаж е създаден с помощта на обикновена пешеходна пътека. За производството си собственикът избра павета - полагането му не е много лесно, но някои характеристики на този материал го правят доста популярен.

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...