бъчви

Бъчви (21)

В тази категория ще намерите 1 000 000 идеи за това какво можете да направите от варел със собствените си ръце за вашия дом, лятна къща и градина.

На тази снимка, селекция от занаяти, изработени от метални бъчви, ние основно сглобяваме мебели и някои предмети от бита, както за градски апартаменти, така и за селска къща в страната. Да кажем, че използването на метални варели във всеки интериор в основата придава на дизайна стил на таванско помещение, но има някои изключения, при които бъчвите изглеждат много елегантно, благодарение на разкъсването на случая, когато от външния вид на цевта не остава почти нищо.

Можете сами да направите такива фонтани от бъчви. Тези занаяти се наричат ​​фонтани, и водопади и просто мини езерце. Как да се обадите правилно зависи от това, което преобладава в дизайна. Основните елементи, разбира се, са варели, които са свързани чрез отворени канали, изобразени на снимката. Шумът на водопад. Миризмата на вода. Естетическата красота на бъчвите!

В тази статия ще разгледаме 20 снимки на развъдници за кучета, направени от стари и нови дървени бъчви от собствениците със собствените си ръце. В края на статията ще намерите невероятна фотогалерия - която ще бъде истински подарък за развъдчиците на кучета. Не забравяйте да изплакнете барелите старателно. Такава куче за кучета може да бъде поставена както в апартамента, така и в страната!

Селекция от снимки на уникални създадени от човека мебели от дървени, метални и пластмасови бъчви. Има столове и фотьойли и пейки и пейки. Удивително е колко оригинално изглеждат такива фалшификати в декора на апартамент или в пейзажа на лятна резиденция. Най-добрите идеи за декор елементи.

Свежа селекция от нощни шкафчета, изработени от бъчви (дървени и метални). По-долу са представени както удобни нощни шкафчета, така и нощни шкафчета, които могат да бъдат поставени под масата, както и такива, които могат да стоят сами. Разбира се, всичко това не е просто декоративна употреба на бъчви в интериора, а полезно използване на стари бъчви. Original. Смело. Лофт стил

А ето и няколко интересни (24 броя) снимки на дизайна на цветни лехи и саксии за цветя от бъчви за даване. Вижте галерията със снимки по-долу. По-долу ще видите, че в бъчви (дървени, метални, пластмасови) можете да засадите цветя по класическия начин, можете също да украсите тези бъчви или да направите много оригинална цветна градина под формата на разлята кана, така наречената струйка от цветя.

В страната бъчвите винаги са необходими и те винаги са там, и то в достатъчни количества. Единственото лошо нещо е, че те ръждясват от водата, стават напълно неестетични. Така че защо да не вземете четка за боя, да я потопите в боя и ... И да попълнете сайта си, вместо ръждясали тенекии, с цветни весели мъже, лица, фигури.

 

Подобна идея вероятно се е зародила на много собственици на летни къщи и в резултат дори се появи нов жанр на рисуване - рисуване върху бъчви, Такива хубави декорации за парцела, за градината.

На вилата винаги има бъчви и те са много различни: дървени, пластмасови, метални. Всички те в крайна сметка стават безполезни и изглежда, че вече няма да бъдат полезни за нищо полезно.

 

Оказва се, че все още могат да се окажат доста оригинални декорации за сайта. На снимката, която виждаме някои идеи за използване на стари дървени бъчви за отглеждане на цветя, На тревна площ, например, можете да направите такъв остров за цветя за себе си, като видяте стара бъчва наполовина.Поставете втората половина на същата цев на друго място. В допълнение, те също могат да бъдат нарязани напречно, организирайки необичайни цветни лехи в получените вани.

Снимката ясно показва индустриален екземпляр, но да направите такава половин варел със собствените си ръце не е много трудно, Както можете да видите, всички детайли тук са дървени, а работата с дърво е сравнително лесна. Необходимо е само:

 

  • Внимателно разглобете в половин солидна бъчва с вино.
  • Направете крака и плотове за нея;
  • Сглобете структурата заедно;
  • Готовият продукт завършете с лак.

В страната винаги има бъчви, просто е необходим предмет, Събирайте дъждовна вода в тях, например, или защитавайте водата за напояване, също пазете торове. Но тези бъчви са склонни да ръждясват, ако са метални. Да, и неметалните с течение на времето придобиват вид, който изобщо не украсява лятна вила.

 

Снимката показва пример на рафинирани бъчви. Всеки такъв контейнер може да бъде боядисан и боядисан както желаете, не е задължително по този начин. Ако контейнерът е изрисуван и нарисуван върху него поне нещо, ще изглежда по-добре от старата ръждясала цев. И дори да не е ръждясал, така или иначе е по-добре, най-абстрактният рисунък ще направи без най-малкото претенция за шедьовър.

Така че, прилагайки малко въображение, можете да превърнете домакинското оборудване в декоративни предмети.

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...