Най-добрите домашни продукти от цял ​​свят

Най-добрите домашни продукти от цял ​​свят (69)

Потърсете оригинален начин да опаковате подарък или да дадете сладкиши на деца. Ето два много прости начина да направите сладко направете хартиена кошница, Тоест можете да трансформирате една форма в друга, като използвате само един лист хартия. Готино, нали? Учете се много лесно, вземете красива цветна хартия, панделка и прочетете инструкциите. Пет минути и имате готов кош за мъфини.

Ако имате собствена работилница, рано или късно ще възникне въпросът за придобиване фрезови маси, Без него е много трудно да направите толкова много детайли, дори и да правите основни дървени работи. Но не бързайте да изчислявате как да разпределите пари за тази ценна покупка. По-добре помислете върху вариантите как да си направите фрезова масаТова не е толкова трудна задача.

Плочка или подложки, един начин да направите направете сами мек таван за глава за леглото, Това, разбира се, е условно име, тоест крайният резултат трябва да се окаже, както виждате на снимката. Изглежда милион, въпреки че всъщност разходите са минимални и ако вече имате подходяща материя у дома, малко шперплат и пяна, тогава таблото за глава ще струва почти безплатно.

Бетонните блокове и дърво осигуряват перфектната комбинация от материали за изграждане на евтини, трайни и удобни пейки. За тази мебелна дървесина от палети, стари дъски и като цяло всеки дървен материал втора ръка е идеална. Cinder блокове създават силни опори, които ви позволяват да създавате много различни предмети от мебели на открито. Меките декоративни възглавници ще добавят яркост и уют в дизайна на пейката, ще създадат комфорт и ще помогнат за декориране на места за сядане на открито. Саковете са идеални за декорация. K блок пейки Можете да направите различни маси - странични, трапезарни, конзолни, цветни лехи, всички тези неща добавят уникални детайли към озеленяването на двора или лятната вила.

Попитайте някого от какво се нуждаят повече от къщата и той веднага ще отговори: имате нужда от повече място! За мнозина това е наистина спешен въпрос: къде да сложат всичко, когато шкафовете вече са пълни? Един отговор на тази дилема е направете легло с чекмеджета за съхранение, Ето един добър пример за такъв дизайн. Това удобно легло на платформата е изработено от шперплат, може да бъде монтирано в матрак от всякакъв размер и значително спестява място в спалнята.

Ето бюджетен вариант за хубав букет за всички поводи. Спешно ви трябват цветя, но не и стотинка в джоба ви? Ако имате под ръка стар вестник и ви остават няколко минути, това е добър начин безопасно да се измъкнете от ситуацията. Просто направете направете букет от хартия, От вестника можете да направите всякакви цветя, в този мини букет има три вида от тях. Това е екзотичен тип хризантема мама паяк, елегантни изпражнения и традиционна роза. Сега отделете няколко минути и скоро ще имате най-сладкия букет.

Всеки ще каже, че кубче, проста форма, докато се опита да се сгъне от хартия, това може да бъде доста предизвикателство. Ако търсите в интернет, как да си направим оригами хартия куб, тогава, най-вероятно, ще намерите вариант като "водна бомба" или модел, базиран на топка. Има различни начини, но всички имат недостатъци.По принцип това са излишни гънки, а също и нерационално използване на хартия върху външната повърхност. Авторът на този модел успя да сгъне почти перфектно кубче без гънки и шевове на някое от лицата, което няма пропуски и държи формата си доста здраво.

Тази версия Табуретки Adirondack измина дълъг път от ранните модели с плоски облегалки и седалки. Изглежда сложно, но за да го направим направи си сам стол съвсем реално. Не се тревожете от извитите барове и броя на обектите в този проект. Въпреки че има няколко ъгъла и извивки, които трябва да бъдат изрязани, всъщност няма необичайни детайли - всичко се държи перфектно на винтовете.

Сгъваеми маси имат много предимства. Тази универсална и гъвкава мебел е не само идеално решение, при което пространството е важен фактор, но и проста опция, що се отнася до ограниченията за съхранение. Представена тук направете сами сгъваема маса е идеално решение за малка кухня и като цяло всяка стая. Малко пространство изисква мислене извън кутията. Когато свободното пространство е ограничено, възможността за сгъване на маса може да бъде много полезна функция, която ви позволява да се възползвате максимално от стаята си, когато мебелите вече не са ви необходими. Тази сгъваема маса не заема много място, когато се разгъва, но когато е сгъната, това е просто дъска на стената, където можете да правите бележки какви продукти да закупите за вечеря.

Страхотен вариант на бюджет направете сами детския дом, Защо бюджет? Защото тук са използвани само използвани материали - палети, стари дъски и подрязване на нарязан дървен материал от дърводелска работилница. Основните разходи са закупуването на винтове, бои и плексиглас (акрилно стъкло, тъй като е по-безопасно за децата). Време и използвани инструменти според вашите възможности. Общите размери са 260 х 260 см, проектът е показан по-долу на диаграма, направена на компютър. Как да направите детска къща със собствените си ръцеПрочетете инструкциите по-долу.

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...