перголи

Перголи (48)

Много полезна информация за изграждането на беседки с различни форми от различни материали и за вашата градина.

В тази статия ще разгледаме как да направите беседка с барбекю (барбекю и грил) направете сами. По-долу ще намерите повече от 10 модела със стъпка по стъпка снимки на производство, подробни инструкции и чертежи, както и скици и дизайни. Нека помислим за проекти на градински беседки от тухла и от дървосъщо метал (от профилна тръба), Това са предимно лятна градина и евтини беседки. Специално пристрастие ще бъде направено самостоятелно при производството на печки за барбекю, барбекю и скара (модели с поетапни снимки).

строителство Направи си градинска беседка може да бъде плашеща задача за вас, изискваща логистични, организационни и технически умения. Независимо от това, завършената беседка вдъхва гордост и носи много удоволствие, да не говорим за новия дизайнерски елемент във вашата градина!

Как да изградите беседка със собствените си ръцекакъв стил, дизайн, материал да изберете и да определите мястото, това са основните въпроси, които ще имате. Отговори, ако не всички, тогава много от тях ще намерите в тази статия, защото тя е представена тук:

  1. Как да изградите дървена беседка със собствените си ръце
  2. Направи си метална беседка
  3. Направи си беседка от тухли
  4. Поликарбонатна беседка
  5. Беседка с покрив от тръстика

В тази статия ще разгледаме най-красивите и прости градински беседки за лятна резиденция. В текста по-долу са представени: подробни стъпка по стъпка снимки на производство, инструкции за създаване и инсталиране, както и чертежи, диаграми, оформления и размери. Разглеждат се такива видове, опции и модели дървени беседки: отворени и затворени, големи и малки, евтини и евтини (бюджет - икономична класа), с едносредотни и двускатни покриви, шестоъгълни и възрастни.

По принцип това са най-простите проекти на квадратни и правоъгълни беседки, изработени от дърво с размери 3x3, 4x4, 3x4, 3x5 и 3x6, които лесно и бързо можете да направите със собствените си ръце. Има интересни и прости идеи за малки (мини) сгъваеми, преносими, отворени с балдахин и затворени летни веранди, които можете да построите на лятната си вила.

Тук има повече от 100 рисунки (с размери), проекти, оформления и скици на беседки за летни къщи, частни домове или градини, така че да можете да ги направите със собствените си ръце. Има селски, градински, дървени, от тръби и метални беседки за всеки вкус.

Практичен човек, живеещ в средната лента, може би може да попита, защо се нуждаем от беседка без покрив? Е, какво да кажа, вероятно тогава, защо ми трябват предни градини, алпийски хълмове или цветни лехи - за красота. Да, перголата на някои може да изглежда като незавършена структура, но това е цялото очарование, освен това тази сграда не е лишена от функционалност и най-важното е, че лекият и ажурен дизайн не създава смазващо впечатление и може да се превърне в отличие на вашата градина или лятна вила.

 

Както и да е, но интересът към този тип градинска сграда днес е много голям. Следователно в тази статия можете да разберете как да накарате пергола го направете сами, запознайте се с различните опции, използвайте стъпка по стъпка снимки, чертежи, диаграми и връзки към сайтове с подробни инструкции. Искам също да кажа, че в допълнение към външната привлекателност е доста лесно да направите пергола със собствените си ръце дори на човек без опит. Може би не всеки ще реши да изгради беседка, но с перголата специални трудности не трябва да възникват.Ще се убедите в това, когато разгледате примерите за конструкции, предложени в статията.

Ако имате собствена градина, градина, тогава имате нужда от беседка, то е без опции! Днес можете да си купите всичко, но дори обикновен беседка може да струва много пари, няма да назовавам цени, има много реклама на тази тема в Интернет. Но освен да рекламирате готови дизайни, можете да намерите и много инструкции и майсторски класове в мрежата, как да накарате беседка да го направите сами, От многото варианти ще разгледаме само дървени беседкикато най-популярната.

 

От тази статия ще научите:

4 квадратни модела (със стъпка по стъпка снимки) Направи си квадратна беседка

6 модела правоъгълни беседки (+ чертежи) правоъгълна беседка с ръце

Осмоъгълна и шестоъгълнанаправете осемъгълна беседка

сгъваем
(стъпка по стъпка снимки) направете сами сглобяема беседка

pristennaja
(със стъпка по стъпка снимки)стена беседка

отворен
(със стъпка по стъпка снимки)направете сами отворена беседка

70 рисунки и оформления на беседки от квадрат70 рисунки и оформления на беседки от квадрат

90 чертежи и оформления на осмоъгълни и шестоъгълни беседки90 рисунки и оформления на беседки от квадрат

В края на статията огромни снимки на селекция от най-необичайните и красиви беседки (повече от 150 избрани модела) подбор на снимки от най-необичайните и красиви беседки

Статията представя предимно диаграми, чертежи, има и стъпка по стъпка снимки и инструкции, всичко, което би могло да се намери интересно в Интернет. Под всяка галерия има линк към сайта, откъдето идва информацията, така че ако се интересувате от детайлите, винаги можете да отидете до сайта на източника.

Строителството на беседки в страната днес се превърна в толкова престижно занимание, колкото придобиването на самата лятна къща, Беседката на снимката изглежда много хубава и освен това се вписва добре в околния пейзаж. В такава беседка е приятно да се отпуснете, да наблюдавате природата, без значение колко променливо е времето.

Ако харесвате стила на перголата на пергола, тогава снимката показва интересна опция, Като цяло първоначалната цел на перголата е да поддържа лозата, за това са използвали дървени арки или просто дървени конструкции с щайга.

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...