басейни

Басейни (25)

Съвети и трикове за изграждане на басейни с различна степен на трудност от различни материали на градинския ви парцел.

40 стъпка по стъпка снимки на майсторски класове за това как да направите прости и евтини басейни със собствените си ръце в селската къща (лятна вила) или в двора на частна къща. Също така в края на статията има снимки на готини басейни с рамки.

Материалите, от които можете да изградите басейни в тази статия: от палети, от метал, от импровизирани материали, от сено и кутии за бира.

Тук сме съставили за вас селекция от снимки на най-необичайните им пулове в света (40 снимки) + допълнения в края на статията. Има басейни в хотели, курорти, в хотели, частни домове, на покриви и балкони. Със сигурност си заслужава да се види!

Тази колекция съдържа повече от 40 невероятни снимки на басейни, разположени върху катастрофата на сгради: красиви къщи, хотели, хотели и имения. Това са много невероятни гледки, които спират дъха. Просто погледнете изображенията в галерията по-долу.

басейн - обикновено е изкуствено езерце.

Вероятно всички собственици на селски къщи и вили мечтаят за собствен басейн на сайта. И това не е изненадващо, защото вашият собствен басейн не е само интериор, но е и възможност за релакс и забавление както за възрастни, така и за деца.

Добре е да имате такъв дървен шрифт в банята, Често те се строят недалеч от банята, тъй като традиционно се смята, че руските се гмуркат в студена вода след парна баня. Ще бъде доста трудно да направите вана с дървен шрифт в страната със собствените си ръце, но получените ползи и комфорт напълно оправдават разходите.

Всяко езерце в лятна вила е чудесна благословия, разбира се. Никой не би отказал, особено от такова екологично езерце, както е на снимката. Фактът, че това удоволствие не е само евтино, не отблъсква много. Той изисква постоянен разход на енергия, езерцето трябва да се почиства всяка година и като цяло поддръжката му е доста сложна.

В интернет има много съвети как да направите фонтан от стари гуми. Тук принципът е може би същият, с изключение на изкопаването на фундаментна яма и изграждането на фундамент. С помощта на такъв необичаен фонтан можете да придадете уют и оригиналност на вашата селска къща.

Използвайки фонтана, можете значително да разнообразите дизайна на сайта, следователно фонтаните в страната са придобили висока популярност. Не много мощен фонтан в езерото на вилата, който можем да видим на снимката, Най-трудната му част е помпата, която също е напълно възможно да се инсталира независимо.

Смята се, че съзерцанието на водата осигурява спокойствие, а близостта й носи благоденствие. Ето защо, вероятно, стана толкова модерно да изграждате свои собствени езера и езера в летни къщи. На снимката, която виждаме много малък резервоар, който е напълно възможно да изградите сами, Бъдещото езерце не е предназначено за плуване, не си струва, следователно, да го направи твърде дълбоко.

 

За да направите това, на място, избрано предварително, се изкопава дупка, в нея се поставя контейнер с подходящ размер и форма.В свободното пространство между стените на резервоара и земята, земята се запълва и уплътнява, краищата трябва да бъдат изравнени. Сега езерцето е почти готово, можете да излеете вода в него, да засадите растения.

Съветваме ви да прочетете:

Как да си направим рафт ...